Glad Midsommar

En par trevliga dagar är till ända och vi har haft besök från Österrike i veckan då Kajsa och Tony har varit på besök med Finn 8 veckor och vovven Smilla. Ett par turer ute, promenad i slottskogen och hälsat på alla djuren (Barnens Zoo) men Bää va inte trevlig så jag blev lite ledsen men de gick över ganska snabbt. Pappa och Tony var ute på fisketur och det blev ett par firrar varav en torsk blev till matfisk. Morfar var på födelsedags middag i tisdags och pappa hade lagat en go fisksoppa.

Nu är det midsommar igen och vi kommer fira på Tjörn tillsammans med Daniel, Sara och Jennifer. Rikard och Linda (kompispar till Daniel) var oxå med och vi har det jättetrevligt och vi har helgen på oss att njuta vidare av de goa vädret innan vi rullar tillbaka till Gbg på söndag.

Nedan lite goa bilder från veckan. Trevlig Helg!!



Promenad hos toto


Överens med Bää


Inte överens med Bää....  Bää sa BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ till mig (ledsen)


Trygg hos mamma



Pappa myser med Smilla


1 års kontroll och eget rum

1 års kontroll på BVC i veckan och jag vägde in på 12 125 gram och 78 cm.
Träffade doktorn och jag är i prima form, fick ett par sprutor och allt gick kanonbra.

Pappa har kryat på sig och är med i matchen igen och i helgen och har vi möblerat om hemma och jag har fått ett eget rum :)  och jag älskar mitt nya kryp in. Mamma och pappa får det trångt medan jag tar allt utrymme - Rättvisst!

Lördag var vi till IKEA en sväng och sen blev det mest mys hemma. Kikade lite på kungabröloppet oxå.
Söndag har vi varit på Lekstan och busat en stund och sen kollat VM bollen.
Veckan avslutades med ett skumbad .....



Dansar in nya stövlarna


Pappas hembakade tårta


Köpetårta


Kollar på Babblarna med mormor


"Nya rummet"


Skumbad....




Skön vecka

En vecka har gått sedan jag firade 1 år och vilken trevligt tid det varit.
Farfar och farmor kom ner från Filipstad, Gammelmormor, Arne, mormor och morfar, Anders och mina fladdrar Helena och Klas firade mig på kvällen med presenter, smörgåstårta och tårta.
Riktigt trevligt!

Farfar och farmor stannade över helgen och mamma var inne på jobbet hela fredag så de passade mig då pappa jobbade. På kvällen var mamma och pappa på bio "Sex and the City 2" och sen blev det en sen middag ute så jag hade en heldag med dem.

Vi har tagit goa promenader och vädret har blivit bättre i veckan men pappa har legat sjuk i veckan så jag har varit ute mkt med mamma och mormor har även passat mig två kvällar så mamma får lite egen tid.

Annars har vi hälsat på vännerna och busat i parken, shoppas på Allum och stan, fikat och myst tillsammans. En god tid tillsammans med mamma. Ska ladda upp lite bilder från veckan inom kort...


Grattis på Födelsedagen

Idag fyller jag 1 år och det ska firas med kalas. Mamma och pappa kom sjungande med ljus, paket och frukost i morse. Jag måste ha kännt på mig att det var något på gång för jag har inte sovit så bra inatt och vaknade redan vid 05,00 men det får man leva med en dag som denna.

Lite paketöppning på morgonen och nu ska vi äta stor frukost tillsammans.
Under dagen kommer bebisvännerna i föräldragruppen på lite fika och tårta och ikväll så är de familjen som ska fira.
Återstår att se vilka som kommer och firar med mig....

PARTYKILLE :)


Massa paket...


Paket och frukost på sängen


Paketöppning


Ny sommar outfit


Massa snygga kläder från mamma och pappa



Filmdebut

Så har man gjort filmdebut. Jasmine har gjort klippt och klistrat bland alla mina bilder sedan jag föddes och lagt till musik. Detta blev resutlatet och nu ligger men ute på youtube oxå :)

http://www.youtube.com/watch?v=esEzORZOHQ4

Thank You very much Jasmine for this wonderful movie, really appreciated. Looking forward to meet you again :)



.........

Kom inte på någon bra rubrik så blev en massa punkter.....
Lördagen blev trevlig med en båttur och grill hos Lilla V på kvällen. Satte i mig två hot dogs, halomiost och lite andra gosaker. Ja, Jag är en delikatess kille :)  men har mina föräldrar att brås på :)

Söndag och måndag har blivit pappa dagar då mamma varit febersjuk. Vi har varit ute på stan och shoppat lite födelsedags presenter till mig och jag är jättenyfiken på vad jag får. Promenader, lite mellanmål och bus har vi oxå hunnit med. Mamma är på bättringsvägen så förhoppningsvis kan pappa jobba som vanligt imorn.

Tisdag imorgon,,, undra vad som händer då ??.........


Njuter av de goa vädret


Barfota barn......


Törstig.....


Kvällsbad hemma....



Tandläkare

Lördag morgon och pappa låg i sängen brevid när jag vaknade,, veckan på Malta har varit bra...
Mamma och jag har haft det bra i veckan, vi har hälsat på Katarina och jag har lekt på hoppmattan och busat i gräset. Promenader ute i de sköna vädret och lite bus i parken.

Har varit hos tandläkaren för första gången och tro inte att jag öppnar munnen för vem som helst men det gick bra till slut. Mina tänder mår bra och tandläkaren sa att jag har bra rutiner med att borsta morgon/kväll.
Jag tar mina egna promenader i lägenheten och det går riktigt bra, stor kille nu som klarar sig på egen hand.

Idag ska vi ut med båten en sväng och i eftermiddag är grill hos Lilla V.

Bilder kommer inom kort.

Grattis Pappa

Grattis pappa på födelsedagen, du får en presenterna när du kommer hem från Malta.

Helgen har gått snabbt och det är redan tisdag kväll.

Lördag var vi till Felicia och firade hennes 1 års dag med tårta och bus.
På eftermiddagen var det dags för terminens sista babysim och det var lika kul som vanligt.
Söndag var vi mest hemma och hade mys jag och mamma. Vi körde pappa till flyget vid lunchtid, han ska med jobbet till Malta en vecka och sen blev shopping på Maxi och lit elek hemma.
Måndag och tisdag rullar på. Jag ska bara gå hela tiden nu, de är skithäftigt, jag har hittat rytmen och det går kanonbra. Jag äter frukost själv och igår morse slängde mamma mig i badet eftersom jag hade youhurt överallt!
Kanske ska fortsätta kladda så får jag bada varje morgon. Babblarna går varm hemma, nu mer hälsar vi oxå på hemma hos babblarna och jag älskar dem ,,,,
Under tisdag kvällen har jag fått lite feberslängar och har 38.4, bara hoppas det går över snabbt....

Kramar Mio


RSS 2.0