Snöbus

Veckan var lugn som vanligt hos mamma med lämna frukost på dagis och sen mest bara laga mat och middag hemma innan det är läggdags. Helgen har vi träffat Sara och Alice i pulkabacken och lekt med Zakk och Elenor. På söndagen var Zakk med på bandyplanen då Elenor var krasslig hemma och vi hade en mysig dag. Veckan har gått galet fort. Ny vecka med nya möjligheter hos pappa.

Full fart i pulkabacken


Ridtur i snön

Visst är jag en ängel

Åktur med mamma


Bokstavsspel
 

Resa och ut med julgrejerna

Studiedagen spenderades med lite film hemma medan pappa jobbade och sedan åkte vi till Äby badet och körde ett par timmar där med bus och lek. Jag fick välja middag och idag blev det Åby Pizzeria och det smakade bra. Vi var förbi Nicke, Helena, Tuva och Sigge en sväng på kvällen. Onsdag dagis dag igen och full fart framåt. Pappa hämtade mig tidigare på torsdag och så åkte vi till Filipstad då vi skulle spela bandymatch i Karlstad på lördag så passade på att åka lite tidigare och mysa lite med farmor och farfar. Tyvärr blev det förlust mot VAIK 2-4 trots ledning 2-0. Söndag bar det hemåt igen och bandyskola på eftermiddagen, på kvällens kastade vi ut julgranen som barrat klart för den här gången och alla andra julsaker. Bad med pappa och lite mys innan sängen väntade. Måndag lika med ny vecka och dagis igen men jag var kvar hos pappa även måndag då jag ville vara med på bandyträningen på kvällen och idag var det verkligen superkul att träna. Hoppas fler sånna här kvällar innan säsongen är slut. Tisdag och nu är jag hos mamma resten av veckan, återstår att se vad som händer :)

 
Promenad längs älven i Filipstad

Bus i badet efter att ha rensat ut julen

Full fart på bandyskolan

 

Gott Nytt År :)

Det blev en mysig tid hemma hos farmor och farfar men tyvärr gjorde vädret att vi blev fast inne ganska mycket så det blev en del lek, bus och skoj hemma, besöka kompisar och vänner på fika och mat men vi hade jätteroligt. Pappa passade på att träna några pass fotboll med grabbarna och jag fick en del tid med bara farmor och farfar med. 30:e åkte vi hemåt och det blev lite mys hemma med pappa och Nina, öppna några paket till innan jag åkte till mamma på kvällen och har varit där en vecka. Nyår firade jag hos mormor då mamma jobbade på Hällsnäs. Torsdag och fredag körde jag dagis och det varr kul att träffa kompisarna igen och det blev en lugn start då många barn fortfarande var lediga och de slog ihop några avdelningar. I helgen har jag busat lite med Zakk, lekt med Isabella och varit på 4 års kalas då Tuva firade födelsedagsfest på Lekhuset. Måndag nu och fortfarande ledig på pappa hämtade mig på eftermiddagen och det bar av till bandyträning med tjejerna. Det blev en blöt träning men det är alltid lika kul att åka skridskor och med regnställ håller jag mig torr till skillnad mot pappa...haha  :)
Imorgon tisdag är det studiedag på dagis så får se vad pappa och jag hittar på.

Julmys hos farmor och farfar

Vilar middag

Favoritjulklappen från Nina

Bus med Bella

Middag med Bella

Tuvas 4 års kalas

Mellanmål på kalas

Full fart framåt

Bollkontroll

Trött kille efter bandyskolan

Bus med Zakk på bushuset

RSS 2.0