SNÖ :)

Har varit dåligt med bloggande sista tiden av olika anledningar men nu är jag med i matchen igen.
Precis som tidigare veckor har det varit full fart. Snön kom till slut och vi var snabba med att hämta pulkan på vinden och det var full fart i backen. Farmor och farfar har varit på besök ett par dagar oxå och hämtade nya bilen.
Jag har varit på bandyplanen, badhuset, hjälp pappa baka och laga mat, haft Helena, Klas och Albin på middag, hälsat på Mikael, Katarina och barnen och det var full fart backen där jag mestadels åkte på rumpan - alltid lär man sig något nytt.
Dagislivet leker som vanligt och i torsdags hade vi disco :)
Igår var vi hos Mina och Alva på 3-års kalas och åt diverse godsaker.
Idag ska vi greja lite hemma och kolla bandy-vm innan vi åker ner till bandyplanen och kollar på match.

Ska ladda upp lite bilder inom kort från sista tidens äventyr.

Bilder

Nedan lite bilder från sista veckans äventyr.



Påväg på kalas


Grattis på 2års-dagen Tuva (med morfar på bilden)



Trehjuling och tjejskor


Lek med Tuva


Grabbmys


Cykelhjälm och degmaskin - Hmmmm


Jobbar av veckopengen


Full fart på bandyplanen


Gör framsteg varje gång

Välkommen 2012

Då har man börjat vänja sig vid att det är ett nytt år med nya möjligheter.
Dagis har rullat på i veckan och det har varit en lugn start. Onsdag och torsdag hämtade mormor mig på dagis och vi har haft det lungt och trevlig hemma med lek och bus. Torsdag efter dagis checkade jag in på Pensionat Mormor och gjorde min vanliga 12 timmar sömn där medan mamma och pappa fick sova ut hemma.
Fredag lunch hämtade mamma och pappa mig och sen rullade vi till Mölndal för 2 års kalas.
Tuva fyllde 2 år och det firade vi rejält och det var fullt hus.

Lördag var pappa iväg och spelade match så jag och mamma passade på att plocka ur granen, tvätta lite och mysa på hemmaplan innan pappa kom efter lunch. Eftermiddagen blev bara lugn.
Söndag var vi till bandyplanen och åkte skridskor och spelade bandy, åkte förbi havet en sväng medan eftermiddagen ängnades åt att städa hemmet.

Imorgon är det studiedag på dagis så mamma och pappa kör halvdag med mig. Återstår att se vad som står på schemat.

Kommer lite bilder i början av veckan.

Gott Nytt År :)

Nyårsafton firades i Mölnlycke och det var en kanondag. Vi träffades tidigt, lagade mat ihop och njöt av lugnet (så lungt det kan bli med en 2½ åring, en 7 månads och 4,5 månaders bebis) men det gick bra.
Champagne, Räkcocktail, Oxfile, Bailey pannacotta stod på menyn med ett par goda whiskey som avslutning och självklart några fler glas skumpa.
Nyårdagen blev lugn med pizzalunch innan vi rullade hemmåt och mest tog det lungt på kvällen.

Idag måndag var det dags för dagis igen och det var kul att träffa alla kompisar igen även om vi bara var 11 barn idag, några är fortfarande ledig. Efter dagis hjälpte jag mamma i tvättstugan och grejade lite hemma innan det var dags att sova.


Välklädda killar


Nyårsmiddag


Charmtrollet Albin


Snyggingar


Kevin njuter av livet


Mätta och belåtna


Stekare


Värdparet




God Jul 2

Juldagens mrorgon rullade vi upp till farmor och farfar och det blev ett par mysiga dagar.
Tomten hade varit förbi och lämnat lite paket och det blev en lyckad eftermiddag, lite middag och bad innan en trött kille somnade gött tillsammans med farfar vid sagostunden.
Annandagen rullade vi till stugan och kollade läget men det är klart bättre sommartid när det är torrt, varmt och landet fullt av goa frukter och bär.
Tisdag körde vi mamma till Karlstad då hon skulle hem och jobba men vi han med ett stopp i Molkom hos Dullum, Malin och barnen och det var full fart på mig och Alfons.

Onsdag/torsdag blev ganska lunga med vi hann med ytterligare en sväng till Karlstad. Pappa köpte en kofta till mig och en systemkamera åt sig själv då nu kommer det bli många bra bilder framöver.
Fredag rullade vi tillbaka mot Göteborg, hämtade mamma, handlade lite och myste hemma. Imorgon är det nyår och det kommer firas hemma hos Helena, Klas och Abin ihop med Tommy, Jessica, Kevin och Oliver.


Julklappsöppning hos farmor och farfar


Farfar och jag sover middag


Baddags


Godnattsagor på gång




RSS 2.0