God Jul :)

Veckan har rullat på och nu är jag ledig från dagis till efter nyår.
Under veckan har vi gjort några inköp av julklappar, åkt skridskor på bandyplanen, hälsat på Albin med familj, fixat och donat lite hemma och jag väntar mest på julafton.

24/12 - Dagen D jag länge väntat på och till slut kom den.
Förmiddagen blev lugn hemma innan vi åkte till Rävlanda för att fira jul med mammas släkt. Mat, tomten kom, julklappar och massa mys blev det innan vi rullade till gammel mormor för ännu mer julfirande, paketöppning med mormor, Anders, Birgitta, vovven Ceasar och jag tror jag fått allt jag önskat mig och lite till :)

Iphone, bärbar dvd, dvd med skärmar till bilen, filmer, en spis, pärla, deg, gammal bil som även kan användas till spargris, kläder och lite mer kläder, längdbräda, lastbils trailer med racerbilar, sopbil, gossedjur, traktor och gud vet vad mer det blev....

Nu är det dags för världens tröttaste och gladaste kille att ta kvällen. Imorn åker vi till farmor och farfar.


Tomten kom med paket


Önskar det var julafton varje dag


Jag och paketen samlade


Nyduschad


Bandyträning


Kan själv


Cornelia gjorde mig sällskap


Bandyplanen

Veckan rullade på och under fredag hade pappa köpt en bamsegran som blev superfin när mamma och jag klädde den under lördagen. Pappa var iväg med bandylaget och tog en 4-2 seger borta mot Villa/Lidköping. Mamma och jag hade mysdag och på eftermiddagen åkte vi till Åby travet för att kolla in V75 och heja fram BE som startade och jag var nere i stallet och klappade på henne, tyvärr blev det galopp och dagen var förstörd för hennes del. Efter travet hämtade vi pappa på bandyplanen och jag ville ur bilen men fick tydligen vänta till söndag.

Söndag körde vi mamma till jobbet på morgonen och sen åkte pappa och jag till bandyplanen och åkte skridskor och jag var riktigt stabil alldeles själv ett par gånger. Jag orkade med en 25 minuter innan det var dags för en fika. Därefter gick vi raka vägen in till badhuset för lek, plask, bus och åka rutschkana om, om, om och om igen.....
Låååååångdusch innan det bar hem för lite lunch och sen däckade jag i sängen. Lugn eftermiddag? - Nej efter sovning bar det av ner till bandyplanen igen för att kolla in tjejerna när de spelade match. Jag fick en egen bandyklubba och boll av pappa och gissa om livet lekte :)  Efter matchen hämtade vi mamma, åkte via Maxi och handlade lite innan det blev en mysstund hemma innan en trött och glad kille somnade gott efter en underbar helg.


Nöjd kille med egen klubba och boll


Vacker BE innan start


Träd inomhus igen - Snygg och stor är den !!


2½ år - Bröllop - Lucia

Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss utan den blev faktiskt till det bättre.
Jag började Lördagen med att fira 2½ års dag med att baka lussekatter med mamma som planerat och sen blev det lite god lunch innan vi åkte till Lindome och Mille´s dop men det blev mer än ett dop. Karin och Oleg kom ut i bröllopsklädsel till allas förvåning utom mamma som haft misstankar om detta sedan inbjudan kom och det blev en riktigt trevlig och mysig tillställning. Vi drog oss hemåt framåt kvällskvisten efter en helt fantastisk dag.

Söndag och sovmorgon, god frukost sen iväg till badhuset för ett par timmar lek och bus. Pappa och jag åkte ruschkana för glatta livet och det var en trött kille som hade lite svårt att somna till lunch.
Pappa rullade iväg till bandyn själv på eftermiddagen medan mamma och jag myste och tvättade lite hemma.
Pappa nattade mig på kvällen efter 1 timmes inte vilja sova, antar att det har med den underbara helgen att göra.

Måndag tränade vi på luciasångerna och tisdag var det upp till bevis. Mamma och pappa kom till eftermiddagens lussefirande på dagis och vi hade jättemysigt. Lite handla på Maxi, laga mat innan en trött kille däckade i sängen.

Nedan lite goa bilder från helgen.


Tomtenisse påväg till dagis


Theo och jag väntar på lussefika


Bakar lussekatter med mamma


Kan själv :)


Hjälper pappa grava lax


Klart - Nu ska den ligga till sig 4-5 dagar innan den är klar att äta


Dop och Bröllop i ett - Jättegrattis till hela familjen


Underbar tårta bakad av bruden


Julsånger

Snart är det lucia och vi tränar för fullt på julsånger och jag går runt och nynnar på dem hemma oxå, till mammas stora förtjusning. Hostan har kommit tillbaka lite men det går mkt förkylningar på dagis just nu så bara hoppas jag klarar mig. Vi julpysslar och idag står det "baka pepparkakor" på att göra listan.
Återbesöket hos doctor Mac blev lyckat och mina öron ser fina ut och all vätska är borta så forhoppningsvis förblir det så.

Helgen som gick tog jagin på pensionat mormor igen då mamma och pappa var på glöggkväll/inflyttningsfest hos Helena och Klas. Söndag mötte jag upp mamma och pappa lagom till en brunsch på Texas Longhorn innan vi rullade till Mölndal för att dricka lite mer glögg, äta pepparkakor och mysa med Tuva, Helena och Nicke.
Tyvärr försvinner veckodagarna då det är mörkt när vi går hem från dagis vid 16,30 och det blir mest lite matlagning, lek och mys hemma innan sängen väntar på mig.

Till helgen blir det lussekatt bakning, dop, åka skridskor på bandyplanen och lite annat smått och gott.


Bakar pizza med pappa


Hemgravad lax är nya frukostfavoriten


Alltid på språng



RSS 2.0