Glad Kille

Mamma och pappa var nöjda med Eurovisionhelgen i Malmö eftersom Danmark vann så åker de nog nästa år igen, eller ??  Jag gillar i alla fall vinnarlåten " Only teardrops" med Emmelie de Forest.
Mormor och jag var i Slottskogen och hälsade på djuren för första gången i år, kollade lite på Göteborgsvarvet som gick av stapeln på lördag, matlagning och lite lördagsmys hann vi oxå med.
Söndag eftermiddag blev det lite shopping på XXL med mamma och pappa, fick ett par nya sandaler och pappa köpte lite campingutrustning, mamma ett par nya och skor och sedan avslutade vi med mat från Texas Longhorn.
Veckan har rullat på med lite av varje, har varit hyffsat gött väder bortsett från regn/ovädret som drog in onsdag kväll. Vad som händer i helgen? det återstår att se :)


Lagom stor bil

För liten bil !!

Hälsar på hästarna i Slottskogen


Plockar blommor, frågan är till vem ;)

Klätterapa

Var f*n är fiskespöet ??
 

Värmen har kommit

Varit blandade sista 10 dagar med en del eftermiddags träffar med mormor, sov även över när pappa och mamma var på Hällsnäs på champagne provning ochmiddag fredag/lördag.
Torsdag var det grill och middag hos Karin och Oleg med barnen och det det var kul att träffa alla kompisnarna igen, var ett tag sen sist och som vanligt hade Karin gjorde en grym dessert.
Söndag var det arbetsdag vid Lilla Lövsjön och vi högg ved och fyllde på vedförrådet, grillade och njöt av det goa vädret. Middag, bad och sen som somnade jag gott.

I veckan har äntligen värmen kommit och vi har haft lite tävlingar på dagis, jag har varit med pappa på bandyträning och busat med tjejerna och bara haft det gött.
Lekt lite med kompisarna efter dagis imorgon är det fredag igen. I helgen åker mamma och pappa till Malmö på Eurovision finalen så jag ska ta in på pensionat mormor igen :)


Söta Lilla V

Nanar snart gott


Nybadad kille


Fyllde på ved vid vindskyddet på arbetsdagen
Fin regnbåge

 

Liseberg

Pappa drog på fiske i morse och hade en bra fiskelycka. 52 cm fet, fin öring hade han med sig hem efter några timmars fiske. Jag hade förmiddagsmys med mamma, pappa kom hem lagon till lunch och sen drog vi till Liseberg med Bella & Malin. Har åkt diverse karuseller, fikat, spelat på hjulen och vunnit en skattkista och haft en kanondag. Lite middag hemma innan jag bokstavligt talat däckade i sängen.













 

Bilder från stugan








 

Filipstad

Lördag kom vi i alla fall iväg till Filipstad för lite ledighet och fira farmor som fyllde 70 år. Har passat på att träffa lite vänner, varit i stugan och spavänt grönsakslandet, krattat lov och gjort vårfint. Ser fram emot att komma tillbaka när värmen kommit. Natten till tisdag släppte isen och tog bryggan med sig så det slutade med att vi fick bygga en helt ny brygga men det blev kanonbra. Onsdag bar det hem till Göteborg igen för lite jobb, tvätt och fix. Torsdag/Fredag skulle jag varit på dagis men jag åkte på en brakförkylning och lite feber så pappa fick hämta mig tidigt på torsdagen. Nu mår jag i alla fall lite bättre och idag lördag bär det till Liseberg med Bella.

Smörgåstårta på födelsedagen

Bara det bästa vinet är bra nog på 70-års dagen


Grattis Farmor

Devin gillade tårtan 

Mys i köket



RSS 2.0