Babysim

Lördag stack pappa ut med båten när jag vaknade vid 06, men det blåste alldeles för mkt så han var hemma vid 10,30 redan. Mamma var och tränade, lunch och sen tog vi en sväng på stan och kikade lite, var kanonväder och jättemysigt. Lördag innebär oxå babysim och eftersom mamma var ute med stalltjejerna badade pappa och jag själva. Blev 50 minuter i bassängen då Henrik plockade lite efter ordinarie simningen. På kvällen var Henrik, Malin och Felicia med hem till oss på middag och det blev två timmar bus innan sängen ropade, jag var jättetrött....

Söndag fick vi fint besök från Filipstad, Koitti och Katrin hade vägarna förbi och stannade på en lunch, Missne växer och är snart 7 månader. På eftermiddagen tog vi en fika med Pierre och Ann i Mölnlycke. Kvällen blev det ett bad och en vällingflaska innan det var dags att sova.

Måndag och ny vecka... Vad som helst kan hända så håll er uppdaterade. Kram Mio

Babyträff och BVC

Äntligen frisk och veckan har rullat på bra.
Har träffat vännerna i veckan och Erika och Rita 10 veckor hälsa på i tisdags, det blev lunch, en promenad och en go fika hemma hos oss. Helena och Tuva var oxå med och vi hade jätteroligt.
Onsdag var jag på 10 månadersbesök på BVC. Jag vägde in på 10 880 gram och 76 cm lång.
Enligt Lena är jag en bebis i prima form :)
Under torsdagen åkte vi till Katarina och jag fick leka med Vicents leksakar, bilar och alla möjliga prylar.
Vi har ute och lekte oxå, jag gungade och busade i sandlådan. Theo växer så det knakar ...
Fredag morgon och idag ska vi hälsa på Malin, Henrik och Felicia som "äntligen" är hemma från Thailand.
Blev en vecka längre än de tänkt sig men i det klimatet tror jag man överlever.

Nedan lite goa bilder....



Saknas en strumpa....


Sluta leka med handgranater


Tuva myser i soffan


Charmtrollet Rita 10 veckor



Febersjuk

Måndag rullade på som vanligt och vi var ute och gick en stund och väntar på att pappa ska komma hem från Madrid. Tisdag morgon vaknade jag och idag fanns pappa att klappa på :)  Mysigt!
Han hade köpt en fin jacka åt mig i Madrid. Mamma fick ett par fina tröjor....
Men under dagen blev jag segare och senare visade det sig att jag hade feber och det har bara blivit värre under veckan så har inte hänt så mkt roligt.
Vi var med Pappa och Nicke och hämtade hem båten så pappa har grejat med den och snart blir det sjösättning.
Mamma var på Åby travet under lördagen och jag har varit hemma med pappa och kollat fotboll, hockey, trav och vi har busat runt. Febern är påväg att släppa så förhoppningsvis blir det en bra söndag.

Några sköna bilder och pappa la upp ett par bilder från Madrid oxå.


Promenad ute


Coolingen


Busar i båten, snart dags att åka ut på havet


55 min till avspark - El Clasico


Spansk Lunch :)


10 månader

Lördag och jag firar 10 månader. Min tredje tand har kommit fram och snart kommer nog även den fjärde.
Pratat med pappa som har det bra i Madrid, han såg fram emot El Clasico ikväll.
Eftermiddag var det babysim och jag gjorde ett par dyk och plaskade runt, det var superkul.
Kvällen blev lugn hemma och mys med mamma.
Söndag förmiddag åkte vi och hälsade på Maria och Alicia i stallet. Jag fick sitta på en häst för första gången.
Det är underbart väder så vi är nog ute så mycket som möjligt idag.





Mer bus...


Veckans skönaste bild  :)


Måndag var det jobb för pappa innan vi tog en sväng på stan. Eftermiddagen var det middag hos Daniel och Sara. Jennifer och jag härjade runt som vanligt, det dröjer inte innan den tjejen börjar krypa.
Tisdag var det full jobbdag igen så mamma och jag rymde fältet. Kvällen var vi till Kungälv och hälsade på Lova. Pappa var och kollade på Göteborg - Djurgården i kylan, 1-1 och ganska rättvisst.
Onsdag hälsade vi på mammas jobb och det var massa bus som vanligt. Mamma tränade på kvällen medan pappa och jag kollade hockeyn innan det var dags att sova.
I torsdags gjorde vi några ärenden, tog en fika i Mölndal och hälsade på morfar på jobbet, jag hittade en snygg hatt men den var lite väl stor enligt mamma.

Pappa och mamma njuter av mina framsteg, jag rastar hunden och kärran flera gånger varje dag, leker med bollarna och synas varje liten yta i lägenheten. Jag plockar ur skåpen och mamma och pappa plockar in, ganska rolig lek tycker jag. Nu börjar värmen komma på allvar och idag fredag släppte vi av pappa på flyget på morgonen. Han ska tillbringa 3 dagar i Madrid, se El Clasico på lördag mellan Real Madrid - Barcelona. Kommer sakna dig pappa. Mamma och jag ska besöka babybarn mässan idag och Katarina och Theo följer oxå med, var länge sedan vi träffades så ska bli trevligt.

Helgen lovar de kanonväder så vi tar oss garanterat ut på några goa promenader och blir nog nån go fika nånstans med vännerna.

Kram Mio


Bilder...


Har hittat grytskåpet


Morgonpromenad...


Lilla V


Bokstund med Lilla V


Pappa firre från premiären...




Nya tider

Våren är här och 1 april och pappa försvann tidigt på morgonen. Fiskepremiär och han landade en fin havsöring som jag hoppas få smaka på. Annars har pappa bara jobbat medan mamma och jag har busat runt och träffat lite folk, gått ett par promenader och njutit av det goa vårvädret...

Lördag var det tidig väckning då Daniel var sugen att haka på fisketuren men det var inget vidare vatten då det blåst alldeles för mkt så vi blev utan fisk idag.
Lunch och fika på stan sen med familjen och Sara och Jenniför mötte oxå upp.
På eftermiddagen var middag hos mormor och vi kollade även på hockeyn och travet.
Pappas stora V75 system träffade rätt och det blev fin utdelning, 289 tusen totalt varav vi tar 1/5 del så nu blir det förhoppningsvis lite nya leksaker till hemmet :)

Idag har vi varit på frukost hos Karin och Lilla V.
Var trevligt och vi lekte och busade... Handla på Maxi och lite mer bus under eftermiddagen innan det är dags att sova.

Massa kramar Mio.

PS: kommer bilder så fort det går att ladda upp dem...

RSS 2.0