Kanonstart på sommarlovet

Varit en underbar start på sommarlovet och oj vad tiden runnit iväg. Mamma åkte på dansbandsveckan så pappa och jag hade 5 dagar för oss själva. Besök i Slottskogen, Borås Djurpark, Gothia Cup, Båtliv, Varit på Minisats medan pappa tränat, sparkat fotboll och njutit av ledigheten. Torsdag kväll kom mamma hem och kommande dagar spenderades på havet då vädret har varit helt magiskt. På söndagen begav vi oss ut på långtur och gjorde första besöket på Åstol, Marstrand och levt livet. Torsdag packade vi ihop och åkte hem till Värmland för ett par avslutande dagar på semestern för mamma och pappa som börjar jobba på måndag. Jag ska vara kvar här en vecka och fortsätta njuta av livet i sommarstugan, ha sommarlov, fiska, äta bär och bara mysa runt med farmor och farfar. 

Njuter ute på havet

Vi tog sikte på rökeriet

Njuter av en god lunch

Båttvätt på gång

Klar för avresamot Filipstad

Badkille

Fisken nappar

Farfar fick rensa 
 
 

Sommarlov och Lysekil

Sista veckan på dagis gick snabbt och det blev en lugn vecka då ganska många barn redan tagit sommarlov. Själv avslutade jag terminen med att mormor hämtade mig och vi tog en sväng på stan och gick in på BR leksaker där jag fick en Angry Bird Bomb. Mamma och pappa åkte tidigare på dagen till Halmstad för att kolla på Gyllene Tiders premiärspelning. Lördag hämtade mamma och pappa mig och sen bar det av till Lysekil för semester. Vi har myst runt på stan, solat, badat, shoppat, gjort ett besök på bogserbåten Bonden och till min stora förtjusning kollat på mitt livs första konsert och jag älskade verkligen Gyllene Tiders spelning i Pinnevik. Vi stannade till onsdag och sedan har vi haft ett par underbara dagar ute på havet med båten Tihi. Albin och Helena var med ut en dag och mormor dagen efter. Jag har slutat med blöjor helt nu eftersom jag är stora killen och gissa om jag var nöjd när jag största bajsningen någonsin på pottan på fredagen. 
Imorgon åker mamma till Malung på dansbandsveckan ihop med Linda så pappa och jag har nu 5 dagars egen tid/semester. Undrar vad vi ska hitta på för bus ......

Så sööööt
 
Ny bandyhjälm

Gjort ett besök på bogserbåten Bonden
Redo för Gyllene Tider i Pinnevik
 
Min första konsert blev lyckad

Steker på Pråmen

Badkruka ??
 
Kapten Mio



Bestämma själv

Torsdag och fredag blev det dagis som planerat och det var kul att träffa alla kompisarna igen. Nu är det bara en vecka kvar innan jag går på sommarlov. I helgen frågade mamma och pappa mig var jag ville göra och jag svarade: Leka med mormor och gå på utflykt :)  så efter lunch på lördag lämnade mamma och pappa mig hos mormor och vi hade en mysig dag trots regnet, picknick i vardagsrummet, cykel och besök i Slottsskogen. Söndag hämtade mamma mig ioch vi åkte till Karin, Oleg och Mille och lunchade medan pappa sussade gott hemma efter ha kommit hem vid 6-tiden på söndagsmorgonen. Eftermiddagen blev det lek och bus hos Albin, Helena och Klas innan dagen avslutades med en pizza ihop. 


Albin och jag lirade fotboll

Och körde lite stutsmatta, grabbar hjälper grabbar

RSS 2.0