V37

(V37)

Mot Värmland

(V36) Början av veckan körde vi på som vanligt med skola, laxor och fotboll. Torsdag packade vi ihop oss och åkte uppåt Värmland. Pappa skulle på mässa i Karlstad och Nina´s bil på service så vi packade ihop familjen och åkte uppåt. Jag, Nina, Sam, Farmor och Farfar var mycket av tiden i stugan och myste, fiskade, fikade och grejade medan pappa jobbade. Jag fick några riktigt fina aborrar. Söndag lämnade farmor och farfar mig i Karlstad och jag och pappa rullade hemåt på kvällen. Måndag var det ju dags för skola igen.

V35

(V35) Det fina vädret fortsätter och vi har varit ute varje dag efter skolan. Fotboll på onsdagen som vanlig. Torsdag gick jag och Zakk med mamma och Marcus till trädgårdsföreningen för att jag Pokemons.
På lördagen hade vi fotbollscup i Billdal. Vi kämpade jättebra. Söndag var det dags för bandyträning. Hur roligt som helst att vara på is igen.

Jobba på gården

(V34) Veckan flöt på bra med skola, träning osv och det går jättebra. På helgen var dags för stora projektet hemma på gården med att fixa hus muren på framsidan och pappa och Stefan gjorde ett bra jobb där. Jag hängde med Albin och Annika en sväng och vi var ner till Kungsbacka och kika lite med och åt glass. På kvällen slog vi på stora grillen och kika lite film och spelade spel. Söndag var bandyträning och sedan fortsatt fix med grunden men det blev bra när det blev klart. 

RSS 2.0