Pingu och Lollo & Bernie

Sista veckan har varit dagis som vanligt. Hummerfisket rullar på och Pappa var i Tallinn ons/tors på lite möten samt hade träningsläger i helgen med tjejerna så mamma och jag passade på att ha lite kvalitetstid men vi hälsade även på under lägret. 
Lördag var vi och handlade, kollade lite på V75 på Åby och hade en myskväll hemma.
Söndag var vi och hälsade på Karin, Oleg och barnen och det var full rulle, lite fika hos pappa innan vi tog bussen hem, fixade lite tvätt och lagade tacos middag.
 
Annars handlar veckorna mkt om dagis, laga mat och varva ner hemma på kvällen. Pappas Ipad är populär samt kommar mkt på Youtube. Mina två favoriter som går varm just nu är Pingu som fiskar och Lollo & Bernie sången.
 
http://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8

http://www.youtube.com/watch?v=20f8kHH4oHA
 
Hjälper till med städningen
 
Tidig morgon till havs
 
Fin hummer
 
 

Höstrusk

Efter hemkomsten från semestern har det varit mer än fullt upp. Mamma och pappa har jobbat mer än normalt, jag har haft fullt upp med dagis och helgerna har bara sprungit iväg.
Pappa han bara hem och vända, packa ny väska och iväg igen. Jobb seminarie på Ibiza, man kan ha det sämre.
Mamma och pappa har varit på bröllop så jag har spenderat en helg med mormor. Slottskogen och en heldag på Liseberg förgyllde helgen. Hösten är verkligen här med blåst och regn men vi har hunnit få i hummertinorna och så långt ligger det 6 st i frysen. Mer ska det bli :)  Snart helg och förhoppningsvis blir det lite familjemys om vädergudarna står på vår sida. Återkommer med lite bilder i helgen.

RSS 2.0