Semestervecka nr 2

Veckan har spenderats i Göteborg och havet ett par dagar.
Vädret har varit okey, inte megavarmt men det har i alla fall gått att vara ute.
Vi har varit ute med båten och badat, grillat, ätit glass och myst med goda vänner.
Helena, Nicke och Tuva spenderade en natt på Styrsö och vi hälsade på för middag på ön.
Madde, Jacob och vovven Tårtan var oxå med. Jättekul att träffa er igen och jag passade på att ta en promenad med Tårtan :)
Klas, Helena och Albin följde med ut dagen efter när vi mötte upp nattgästerna från Styrsö på grill och mysdag till havs. Klas och pappa åkte wakeboard å båda lär nog har ont i kroppen imorn :)
Jag har varit på bushuset med Tuva och det var full fart så länge vi orkade (2 timmar). Klättra, bollhavet, ruschkana, stutsmatta, disco och stooora motorcykeln var några av favoriterna.
Vi har oxå hunnit med en fika hos gammelmormor och Arne som oxå följde med pappa ut på årets första makrillfiske trots att det blåste kraftig nordanvind men det blev ett 20-tal firrar med hem.
Pappa och jag har haft en storstädning hemma, tvättat och grejat lite medan mamma har varit på Pia´s möhippa i Varberg. Lördag packade vi väskorna och åkte norrut till farmor och farfar, ska stanna i Värmland i 2 veckor nu.
Ojjjjjjjj va kul jag !!!!

Återkommer med lite rapporter och bilder inom kort. / Kram Mio

Utflykter del 2

Torsdag blev en ganska lugn dag hemma och lite lek och mys efter tre tuffa dagar med utflykter.
På kvällen kom mormor och passade mig medan mamma och pappa åkte till Hönö och åt en god middag och kollade på Snowstorn som spelade.

Fredag var det tvättdag och jag hjälpte till som vanligt :)
Pappa och jag tog en tur till fiskebutiken, pappa köpte en ny flugrulle medan jag spanade in allt som fanns och det slutade med en Jiggfisk för min del.
Förbi fiskbilen och köpa lite skaldjur till kvällen innan vi mest tog det lungt på eftermiddagen och kvällen.

Lördag packade vi och åkte upp till Lysekil för att hälsa på Ann och Pierre. En god promenad, lunch och sen somnade jag gött på vägen tillbaka. Kvällen grillade vi och dagen blev kanon. Söndag regnade det men pappa och Pierre grävde upp halva trädgården ändå för pappa ska lägga plattor och småsten där när väl markarbetet är klart.
På hemväg från Lysekil hälsade vi på Classe och Katrin och det bjöds på fika. Kaffe och bananasplitt :)
Väl hemma blev det ett kvällsbad innan sängen väntade. En underbar vecka är till ända!!


Frukost och läsa tidningen


Älskade mamma på Hönö


Snowstorm Live på Hönö


Utflykter

Sommarlovet är i full gång och i måndags åkte vi till Skara sommarland med Sandra, Martin och Thea.
Det blev en massa bus i leklandet, bada, åka ett par attraktioner, god mat och glass...
Vi hade en kanondag med gött väder som avslutades med en go grill hemma hos Sandra på kvällen. Det var två trötta barn som däckade på kvällskvisten.

Tisdag packade vi väskan och åkte till Borås Djurpark. Thea och jag hade superkul som vanligt och bilderna säger det mesta att vi trivs bra tillsammans. Vi träffade Karin, Palle och Lilla V som oxå var på utflykt. På kvällen lagade pappa mat hemma och vi åt en god middag tillsammans.

Onsdag såg inget vidare ut vädermässigt men det klarnade upp och vi åkte ut med båten. Thea och jag busade runt på stranden medan föräldrarna fixade grillen och maten. En lång båttur, glass på Styrsö innan vi rullade hemåt. På kvällen hälsade vi på Tuva, Helena och Nicke som fyllde år och tror det var min lyckodag idag för det bjöds på glass ännu en gång :)

Nedan lite goa bilder från inledningen på sommarlovet.


Sköldpaddorna var populära


Tekopparna oxå


En egen grävmaskin


Övningskör


Glada mammor med barnen


Åka stooora lastbilen


Toto tur


Fika och självklart med glass


Mys på vägen


Gormeungar


Kapten Mio


Sommarlov

Fredag och sista dagen på dagis för den här terminen firades med Texas Longhorn, glass och jordgubbar.
Lördag åkte vi till Halmstad V75, en kanondag på travet avslutades med middag och bus på Per och Linda´s hotell innan vi åkte bilen hemåt och tro det eller ej så var jag vaken hela hemresan men det var en slagen hjälpte som somnade vid 21 tiden. Idag söndag har vi städat köket, varit en sväng på stan och köpt ett par bamse-crocks och fikat på Condeco innan jag hjälpte pappa baka pizza till middag.

Annars har det varit full fart sista veckan. Jag har gjort årets vurpa på dagis med en rejäl fläsk och tur i oturen så klarade sig tänderna den här gången vilket vi först inte trodde.
Förra helgen firade vi gammel mormor som fyllde 90 år med middag på Lökeberg.
Pappa var på svensexa för Dahniel och det ryktas om att det var århundradets party.
Jag har varit och busat med Tuva och badat lite pool. Vi har varit ute med båten och myst på klipporna, hjälp till i tvättstugan och mycket annat.

Imorgon börjar mamma och pappa sin semester så får se vad vi hittar på framöver, bara hoppas att vädergudarna är med oss kommade tid.

Kram Mio


Bus i poolen med Tuva


Hoppborgen var populär


Tur väggarna räddar mig


Dagliga disken snart avverkad



RSS 2.0