Glad Påsk

Påsken närmar sig och igår hade vi påskfest på dagis, några häxor besökte oss och de såg riktigt roliga ut.
Denna vecka har jag ätit frukost på dagis hela veckan för att jag kände för det. Det är mkt vilja och bestämdhet just nu men jag får fortfarande inte allt som jag vill ;)  Annars har det varit fullt upp som vanligt. Pappa var i Skåne och fiskade förra helgen men det var väl kallt och fisken uteblev. Ska bli kul att se vad som händer på hemmapremiären 1 april. Mamma har träffat tjejerna och haft lite jobbaktiviteter så jag har sovit några nätter hos mormor oxå. 

Blivit några roliga inköp sista tiden. Nya skridskor som pappa oxå gjort i ordning, ny klocka, nya vårskor, och så hoppas jag att påskharen kommer med något kul oxå. Nu väntar några dagars ledighet och bra väder om än att det fortfarande är väl kallt för att vara våren så återstår att se vad vi hittar på.

Besök på lekplatsen

Full fart på bushuset

Nya klockan

Nya vårskor

Mina nya skridskor

30 cm is på båtplatsen, när kommer våren ?
 

Vinter stannar kvar?

Förra fredagen var den en ledsen kille som pappa hämtade på dagis och vi trodde bara att det var en vurpa på cykel som tagit lite illa och när jag klagade på ont i magen under helgen och blev det inte bättre så mamma och jag knallade ner till doktor Mack och det visade sig att jag hade öroninflammation igen och inte nog med det. En pärla hade letat sig in i örat så när Mack väl plockat ut den och jag dragit igång med pencelinkuren blev det bra igen.
Varit nere och åkt skridskor sista gången för i år då de slagit av aggregaten men det är fortfarande kallt ute så kanske hittar vi en möjlighet till att åka i år men då någon annanstans än Åby. Lördag var pappa på bindkurs med klubben och mamma var på Arvingarna på kvällen. Söndag var pappa och jag på Bushuset och härjade i tre timmar i söndag och lite andra ärenden så det var en trött kille som somnade på kvällen. Kylan har tagit ett järngrepp och västkusten igen så våren får vänta en vecka i alla fall så pappa kan förbereda sig på en kall fiskehelg i Skåne till helgen. Ska ladda upp lite binder inom kort.

RSS 2.0