Luciafirande

En lugn och ovanlig vecka hos Pappa och Nina då isen på bandyplanen smällt bort i det milda vädret så ingen bandyträning under veckodagarna. Tisdag var det sista simskolan för terminen och jag har klarat alla prov under hösten. Lördag var vi till Halmstad och firade Silvia och åt middag och jag lekte med Charlie. Sen kväll och jag sov gott i bilen hem. Söndag var det tidig väckning då vi fick en etra bandytid i Kållereds ishall så vi körde frukost i bilen och pappa och Nina hade mysfrukost med sig. Hem och göra oss i ordning innan Nicke, Helena, Tuva och Sigge kom på luciamys med lunch, lek, bakning, film, middag och hej och hå. Vi avslutade kvällen med att spela bingolotto utan större framgång. 

Julgranen på plats

Poolspel, lek och julföberedelser

Mamma hämtade mig tidigt på måndagen och vi hade en lugn kväll hemma eftersom isen hade släppt och träningen var inställd. På tisdagen åkte vi till Margit efter skolan och firade mormor som fyllde år. Zakk följde med hem som vanligt på onsdagen för att leka och kolla på Labyrint. Torsdagen var det äntligen dags för bandyträning igen. Fredag blev lugn kväll hemma eftersom vi skulle spela poolspel tidigt på Åby. Jag spelade i lag 1 men fick även rycka in extra i en match för lag 2. Första poolspelet för mig och jag var jätteduktig men trött efter 4 spelade matcher. Några vunna och några förlorade. Snabbt hem efter spelet för att duscha och sätta oss på bussen till Borås där vi skulle ut och hämta julgran. På söndagen klädde vi granen och gick sedan till Liseberg för att få lite julstämning och åka karuseller.
Måndagsträningen var inställd igen pga dålig is så jag följde med Ossian hem och lekte en stund efter skolan, det var roligt. Zakk följde med hem på tisdagen eftersom Elenor jobbade sent. Onsdag var min första jullediga dag och vi åkte till Ullared för att shoppa lite. Jag skötte mig jättebra och fick en leksak som belöning, Tandlöse som kunde skjuta blåa skott ur munnen. På kvällen var det dags för uppesittarkväll med Oldsberg. Mamma lyckades vinna 100 kr.
Julaftonsmorgon spanade jag under granen och där låg det paket som tomten lämnat under natten. vi tog med dessa till Margit där vi skulle ha dagens första paketöppning. många fina saker fick jag bla. biljett till Disney on Ice, Bad i Skövde med övernattning, Star Wars svärd och en pruttpistol som lät väldigt kul. Vid lunchtid mötte vi upp pappa för vidare julfirande.

Paketöppning

Pruttmaskinen var roligast

Full fart på Liseberg

Mysstund

Blöt poolspel
 
 

Juluppträdande och träning

Denna veckan började med att vi skulle sjunga i Annedalskyrkan tillsammans med övriga klasser från Mossebergskolan. Jag hade tränat mycket på Mössens Julafton och vi gjorde ett jättebra framträdande. Direkt efter skolan var det bandyträning på Åby. Tisdag simskola och onsdagen blev det lek med Zakk. Vi kollade även på Labyrint med Daidalos och hans slime robotar. Torsdag var det dags för bandyträning igen. Lördag förmiddag skulle mamma till Elenor och fixa håret. Under tiden gjorde jag och Mattias iordning årets pepparkakshus och dekorerade det fint. När mamma kom hem så lagade vi julgodis, 4 st olika sorter blev det. Min favorit var marsmallows med gelehallon och krossad turkisk peppar. På söndag kväll kördes jag till pappa då mamma skulle ut och resa.
 
Juluppträdade

Bus med Zakk och Dan

En pigg och en trött 

Bakning på schemat

Bandy, mys och 1:a advent

Pappa hämtade mig tidigt som vanligt på måndag och vi gjorde några ärenden på vägen hem. Tisdag var det simskola och jag tog ett nytt sim märke. Onsdag hade vi myskväll hemma hos oss med Anna & Anders och lek med Majken och Melker. Torsdag var det bandyträning och vädret var kanon och jag hade en lyckad träning. Fredag hade vi myskväll själva hemma. Nina har varit iväg till Malmö och Örebro i helgen men hästarna så pappa och jag har varit mestadels hemma. Lördag var det julmarknad i Ubbhult och vi åkte dit med Majken, Melker och Anna. Efter följde Majken med hem till oss och åt lunch och vi kollade lite på film och lekte innan vi åt tacos hos dem på kvällen. Söndag lekte jag med Valley och vi var på en skogstur. Lunch hemma och sen lite fix innan det  var adventsfika hemma hos Valley med grannarna. Avslutade helgen med att spela bingolotto utan större lycka.

Adventsljusstaken på plats

Sussie myser i stallet





RSS 2.0