Avslutning och kalas

Veckan rullade på som den brukar med simning och fotboll. Dock var det sista fotbollsträningen för iår. Nästa år blir det ett eget lag för barn födda -09 så ingen mer fotbollslekis för mig. Fredagen tog vi bussen till Borås för att fira Mattias som fyllde år. Det blev grill på kvällen enligt mina önskemål. Lördag blev det lite hinderbana och fotboll på Kransmossen innan vi åkte hem och lagade mat inför kvällen då vi skulle ha Mattias familj på middag. Efter middagen blev det frisbeegolf på playstation med Albin, Emma och Filip. Söndag förmiddag hann vi med lite bad i Borås badhus. Trampolin, vågmaskin och klättervägg. Jag vågade tom hoppa från trean. Eftersom det är Halloween i veckan så har vi även shoppat lite skräckprylar, skelettofflor, skelettvantar och löständer. Efter lunchen så körde mamma mig till Hindåsavfarten för att möta upp pappa som skulle köra upp mig till farmor och farfar under höstlovet.
 
 Enda vägen är upp


Snart uppe

Full fart framåt

Ninja Warrior nästa :)
 



Höstmys och aktiviteter

Måndag hämtade pappa mig som vanligt igen och det bar hem tidigt till gården. Vi lagade middag och pappa och Nina berättade att jag skulle bli storebror. Sen var det samtalsämnet för den kväll och veckan igång. Galet nöjd och stolt kille. Tisdag körde vi simskola och jag är jätteduktig. Onsdag fotbollsträning och på torsdag gick jag och pappa gemensamt till Guldgruvan och hälsade på och spelade lite spel innan det bar hemåt. Fredag slutade pappa tidigt och hade en överraskning. Jag hade vunnit 2:a priset på tisppromenaden på demo-dagen så var till EL-GE och hämtade migg pris. Ett fiskespö :)
Lördag eldade vi två stora skräphögar på gården, hade myseftermiddag med trav, fotboll och bakade pizza. Provade mina nya bandygrejer så altl finns på plats inför morgondagen. Söndag grejade vi med hästarna innan det var dags för lunch och sen åka på bandyskola premiär. Det var skitkul att vara på is igen och jag träffade även några av tjejerna ur laget som var med på bandyskolan. Hem till gården och göra sig i ordning innan vi avslutade veckan men en mysmiddag på Texas Longhorn. En så galet nöjd och belåten kille somnade gott på kvällskvisten.

Eldningsdags

Provar bandykläderna

Första bandyskolapasset

Mysmiddag på Texas Longhorn

Läkarbesök och bad

Veckan började med de vanliga aktiviteterna simning och fotboll. På torsdagen följe Zakk och Ossian med hem för att leka. Det var ett gäng glada pojkar på väg hem från skolan. Fredag morgon blev det sovmorgon eftersom jag skulle till hudläkaren och kolla upp mitt födelsemärke på armen som jag haft sedan jag föddes. Men enligt läkaren var det ingen fara. De mätte märket och fotade det ifall det skulle ändra sig till framtiden. Kvällen blev lugn hemma med pizza och familjen Rysberg på barnkanalen.
Lördag fm hälsade vi på hemma hos gammelmormor Margit och bjöd på bullar som mamma bakat. Väl hemma tog vi en promenad till Mossens fotbollsplan där jag och Mattias spelade fotboll medans mamma sprang några varv.
På söndagen åkte vi återigen till Åby badhus. Jag har fått mersmak på att bada och simma. Tråkigt nog var det simtävlingar i stora bassängen så det blev inte så mycket simmande och hoppande från trampolinen. Bingolotto på kvällen. Det visade sig att det var vinst på min lott när mamma rättade den. Jag måste ha missat en siffra i spelet. Två nya sverigelotter blev det.

Grabbarna grus påväg hem

Viktigt med frisyren

Säker sista utpost


Kortvecka

Blev en kort vecka denan vecka då papap hämtade mig lagom till fotbollen på onsdagen. Vi spelade 1-1 i matchen mot föräldrarna. Torsdag och fredag körde vi förskola och pappa jobbade på som vanligt.
Lördag var det demo-dag vid Lilla LÖvsjön och tidig avresa. Jag hade en kanon dag med svampplockning  omgångar, åt kolbullepanna med kantareller och trattkantareller, varm macka, kollade när folk fiskade, gick tipspromenad och högg ved ett par timmar. Dagen bara försvann och jag undrade varför vi skulle åka hem redan när pappa sa till mig att packa ihop, då var klockan 18. Söndag var de lungt på gården, vi gjorde en sväng till skogen och tog en fika vid sjön. En underbar helg till ända avslutade med att spela bingolotto och jag vann två nya sverigelotter. 
 
Kantareller och trattkantareller till Kolbullepannan

Måste hugga ved till elden


Renskavsgryta på kolbullepanna

 

Höstlunk

En vecka utan några större händelser. Skola, simning och fotboll som vanligt. På torsdagen var mamma tvungen att jobba heldag så jag fick gå till Guldgruvans fritids. Det är fritidset för de stora barnen som min skola har samarbete med. Där finns det hockeyspel, pingisbord och andra kul grejer. Det blev mys med mamma på fredagen då Mattias va ute och bowlade. På lördagen åkte vi ner till Freeport och köpte nya höstskor. På kvällen kom Ossian med familj och åt tacos. Mycket lekande och härjande blev det med Ossian och Billy.
På söndagen åkte vi till Åbybadet. Jag hade inga puffar på mig. Åka rutschkana och hoppa trampolin är favoriterna. Jag simmade som en fisk både på mage och på rygg. Efter några timmar åkte vi hem och spelade obligatoriska bingolotto. Tyvärr ingen vinst denna gången. Måndag och tisdag rullade på hos mamma och pappa hämtade till fotbollsträningen på onsdagen.






 

RSS 2.0