Friluftsvecka

Vintern har tagit ett järngrepp och nu kom även snön vilket vi utnyttjade så gott det går.
Skola som vanligt i veckan samt att vi kört bandyträningar. Har träffat Majken en sväng och helgen spenderade vi på sjön. Tog en lång promenad, åkte skridskor, fikade och njöt av det underbara vädret. Åkte snowracer och pulka med pappa och Nina under kvällarna.

Full fart i backen
 
Pappa och jag lirar bandy
 
Underbart väder
 
Mer snö kom det
 
 

Fullspäckad start på 2016

Mamma hämtade mig på måndagen och vi åkte ner till bandyträningen. Efter träningen så fick jag huvudvärk och kräktes. Mamma trodde det var maginfluensa så vi stannade hemma på tisdagen. Dock så verkade det inte vara något fel på mig efter en god natts sömn som tur var. Onsdagen så gick vi upp till dammen vid Landala Egna hem som frusit till is. Där åkte jag lite skridskor och lekte en stund innan det var dags att åka hem och duscha. Bio med Zakk och Ossian stod på schemat under eftermiddagen. Filmen vi såg var Den Gode Dinosaurien. Tyckte det var en bra film. På fredagen hämtade mormor mig på fritids och vi gick och tog en fika innan vi skulle gå på Scandinavium och kolla på Disney On Ice.
Lördag morgon åkte vi hemifrån ganska tidigt då vi skulle åka till Skövde och bada på Arena badhus. Rutschkanor, vågbassäng och vattenvirvel utomhus. Efter en heldag med bad så åkte vi upp till Billinghus hotell där vi skulle övernatta. Uppe på toppen fanns det massa snö. Vi passade på att åka i pulkabackarna innan vi körde hemåt på söndagen.
Måndag var det studiedag och jag var hemma med mamma. Var uppe hos Zakk och lekte en stund medan mamma gjorde lite ärenden på stan. På kvällen var det dags för bandyträning igen.

 Lek på isen

Bio med grabbarna

Änglar i snön

Se upp i backen

God Jul & Gott Nytt År

 Rullade till pappa och Nina på gården runt lunch på julafton och farmor och farfar hade kommit dagen innan. Lite julmys och lungt på dagen med att förbereda julmiddagen tills Halmstadsgänget kom runt 14 tiden. Vi kollade på Kalle Anka innan vi åt mat och precis när vi var klara kom tomten och knackade på. Alla fick ett varsitt paket medan jag tydligen varit snäll och fick tre stycken. Lite röj i köket innan vi körde julklappsutdelning som tog halva kvällen. Lite kvällsmat och mys, titta tv och spela lite spel innan sängen väntade. Bland årets julklappar var nog Råtfällanspelet, Pannlampan och pengar favoriterna. Mellandagarna gjorde vi Kungsbacka en sväng på lite shopping, lite och bus hemma på gården. 27:e var det poolspel i Kungälv så den dagen bestod av bandy. Det gick bra, vi vann två matcher och förlorade en. Jag gjorde två mål under dagen.
Måndag rullade farfar och farmor hem och pappa jobbade lite så jag och Nina njöt av lugnet som öagt sig lite. Jag lekte med Majken och som tur är har det kommit lite kyla oxå. Onsdag fyllde Nina år så vi grattade självklart med paket och vi hade även bakat jättegod tårta. På kvällen kom Nattis, Emil och Silvia upp oxå så det var mysigt. 
Torsdag var det nyårplanering med matlagning. Vi blev ett gött gäng som firade av det gamla året och in det nya med smällare, god mat och dryck. Det var en trött kille som somnade runt 02. Helgen blev lugn med mycket tid ute i naturen, grillare korv och eldade lite. Nattis och Nina grejade lite med hästarna och jag mockade stallet.
Måndag var det dags att återgå in i det normala ekkorrhjulet med fritids och bandyträning på kvällen. 
En skön jul och nyårshelg är till ända på gården för detta året.

Julmiddagen serverad

Första julklappsutdelare

Poolspel i Kungälv

Bästa laget

Galet nyårsgäng

Elden snart på gång

Grillkorv i kylan
 
 

RSS 2.0