Vår och sjukdom

Då har våren äntligen kommit och årets första stora sjukdomsperiod. Jag drog på mig en liten magsjuka veckan som gick men det såg ut att ha gått över ganska snabbt så vi åkte till Åby travet 1 ½ dygn senare då jag var pigg som en lärka. Olympiatravet var kul, hoppborgen och allt runt omkring ända till vi satte oss på bussen hem och jag gjorde en monsterkräkning så de slutade med att vi gick från Sahlgrenska och hem. Mamma blev sämre på söndagen och till slut åkte hon oxå dit och blev liggandes. Mormor kom och avlastade eftersom pappa var i Grebbestad på fiskeresa. Denna vecka har rullat på fint för mig medan pappa blev dålig tisdag kväll så nu har hela familjen varit magsjuka för ett par år framöver. 
 
På grund av detta så blev det ingen avresa till farmor och farfar som planerat i torsdags så vi åker lördag istället. Jag har sovit hos mormor två nätter denna vecka och varit på dagis som vanligt. Målning är inne just nu och i veckan har jag fått två fina ansiktsmålningar :)
Pappa passade på att ta en fiskesväng på fredagskvällen men de slutade inte alls som planerat då motorn inte ville starta på hemvägen så sjöräddningen SSRS kom väl till hands.
 
Ansiktsmålning på dagis
 
Hunden Mio
 
Grrrrr....
 
SSRS hjälpte pappa hem i fredags

Hej då vintern

Nu har jag bestämt att vinter är borta och våren är här. Sista veckan har det varit underbart väder på dagarna och några med över +10 men fortfarande kallt på nätterna men nu vänder det. Vi har tagit fram båten, tvättat och sjösatt den, plockat fram sommarmöblerna, springcykeln, sparkcykeln, vårstädat balkongen och läng en snygg trall, grillen är framme och livet leker. Vi har träffat vänner på middag och haft goa dagar. Kompisarna växer så det knakar! Sigge har lånat mig gamla bilstol och verkar gilla den :)  Albin och jag myser och gillar Paddan. 
Pappa lunchade med Klas i veckan och de slutade med att han kom hem med en ny bil. En fin Legacy diesel hämtas på måndag :)  Kommande helg är det lite middagar, arbetsdag vid Lilla Lövsjön, shopping och förhoppningvis bra väder så vi kan njuta lite extra.
 
Springcykeln är äntligen framme

10:e April sjösatte vi äntligen båten

Underbara havet

Pappa har köpt en ny Subaru

Sigge lånar min gamla barnstol

Lek och bus med Albin
 

Klart vi har varsin padda

Kung Mio
 

RSS 2.0