Eurovision och Bingolotto

En lugn vardagsvecka hemma hos mamma. På fredagen kom Elenor,Dan och Zakk på middag. Lördag fm spelade vi lite fotboll innan vi åkte till Borås. Vi var bjudna på Eurovision kväll hos Eva och Jonas. Grill och Gladiatorerna innan Eurovision drog igång. Jag somnade efter någon timme med huvudet i mammas knä.
På söndagen åkte vi mini ångtåg i Borås. Några gamla fantaster som byggt en fin bana man kunde åka med runt på. Därefter tillbaka till Göteborg för att vara gäster i Bingolotto studion. Fick ganska mycket myror i brallan när jag skulle sitta still så länge men det gick bra. Jag kom med i tv 2 ggr under treans bingo. Lotta Engberg tyckte jag var en sötis  :)

 Jag och Ingvar

Laddar för bingospel

Svalkande glass

Ångtågstur

Avslutning och kalas

Onsdag var det avslutning på simskolan och vi visade upp vad vi lärt oss under våren. Jag ska fortsätta en termin till i höst på nästa nivå. Efter simskolan körde vi fotbollsskola och sen hem till gården. Torsdag och fredag grejade  vi hemma på gården och altanen börjar snart bli klar.  Vi har lagt klart golvet så nu är det bara skjutdörrarna och taket kvar samt hitta några fina utemöbler. Vi har spelat spel i massor och jag har lekt med Vally så det har varit en skön vecka som avslutades med kalas hos Albin på söndagen som fyllt 4 år och det bjöds på barnkalas och vi hade jättetrevligt. 

Samling på simskolan

Ryggsim går bra

Mysfika i solen

Stommen och altangolvet klart

Spiderman klar för kalas

Påfyllning

Full fart !! 

Vecka 19

På tisdagen var det informationsmöte på min nya skola. Mossebergskolan, avdelning Bullerbyn. En helt ny avdelning på denna skolan som kommer att ligga precis bredvid fotbollsplanen där jag har min fotbollsträning. Mer info om skolan och träff med fröknar och mina nya klasskamrater kommer lite längre fram i juni. Onsdagskväll fick jag vara med mormor då mamma och Mattias skulle på vinprovning. Jag och mormor spelade spel och läste godnatt saga. Lugn morgon på torsdagen då jag skulle vara hos allergi läkaren kl 10.20. Vi gjorde nya pricktester för att kolla om det fanns något annat jag var allergisk mot men det var fortfarande ”bara” häst, katt och hund. Katt och häst gav mer utslag än sist och hund hade gått tillbaka något.
På fredagen åkte vi till Borås. Grillat kött och potatisknyten blev dagens middag, mums.
Lördag förmiddag gick vi ner till Borås centrum och kollade på Action run, ett springlopp med massa olika hinder. På eftermiddagen åkte vi hem till Göteborg då vi skulle på middag hos Anne och Pierre. Vi gick upp ganska tidigt på söndagen och åkte till Mölnlycke där jag skulle springa Mölnlyckeloppet 700 m. Jag sparang fort runt och fick medalj när jag kom i mål. Albin var oxå duktig och tog sig runt banan. Eftermiddagslek hemma hos Helena, Klas, Albin och Melker. När jag skulle borsta tänderna på kvällen upptäckte mamma att jag fått en ny tand i nedre käken. Än så länge ligger den bakom mjöltanden som inte ens är lös än.

 








Altanfix

Vecka 18 har rullat på med dagis på måndag och sen kollade vi på fotboll på kvällen. Tisdag var vi hemma och byggde på altanen och grejade. Onsdag körde vi stan med dagis, simskola och fotbollsskola. 
Torsdag och fredag var det full fart med målning hemma av altan och huset för det måste vara klart innan vi kan lägga nytt tak och golv. Dick, Cecilia och Oscar var uppe och hälsade på Precious och Ogge och vi fikade lite.
Detta blandade med racketspel och boule. Lördag kom William på besök och jag körde lite filmmys på fömiddagen innan vi tog en lång ridtur, kollade V75 och fotboll och lagade mat på kvällen. Söndag var de tänkt vi skulle till Halmstad men vi hamnde på Åby istället då I Wont Dance skulle gå jobb och det var starthästar på plats så vi mös runt på stallbacken, käkade god mat, fikade och hade gött. På kvällen lekte jag med Valley ett par timmar innan det var dags att packa ihop veckan.

Ny altan på gång
 

Målning av altanen
 
Hästarna myser och MSM funkar på bra så långt på mig


RSS 2.0