Midsommar

Livet har rullat på sedan min 4-års dag. Jag har gort den första rejäla vurpan på cykeln och skrapat upp knät rejält så det slutade med att pappa och jag åkte till backaplan och köpte knä och armbågskydd så nu är jag beredd på nästa smäll.
Helgen som gick var vi uppe i Hindås och hälsade på Sofia och Martin och lämnde en present till Wilma som är nu är tre veckor gammal. Sedan har det varit full fart mot Värmland och firande av midsommar och vi bosatte oss i sommarstugan trots lite skiftande väder.
Dans kring midsommarstång, fiske, båtliv, röja och fixa med lite allt möjligt, tagit årets första bad och sen ytterligare en del fiske och jag har fått några riktigt fina abborrar och intresset bara växer till pappa stora glädje. Mamma rullade hem redan lördag medan pappa har semester så vi stannade kvar till onsdag. Torsdag/Fredag blir det dagis och sedan får vi se vad det blir av helgen.

Årets första bad

Glad Midsommar

Fiskelycka
Söt som socker

Ett paradis att växa upp på

Husbåt

Kapten Mio med Farfar

Myggjagare ??
 

Grattis på 4-års dagen

10 Juni och dags att fira min 4-års dag. Det började hemma med presentöppning. Manchester Uniteds hemmaställ, Urbanearns hörlurar och en Bamses sommartidning med diverse tillbehör och jag trodde nog det var allt men när jag gick tillbaka in i mitt rum stod det en helt ny cykel och gissa om jag blev glad. Frukost och sedan följde mamma och pappa mig till dagis och jag cyklade helt själv vissa delar och inga vurpor. 
Dagen till ära var det sommarfest med 40 st tårtor, fika, fiskdamm, ansiktsmålning, lotterier och allsång.
Efter detta åkte vi till Margit och fortsatte firandet med smörgåstårta och godistårtan som pappa och jag bakade igår. Jag fick ett regnställ, fleecejacka, en väst, short, keps och några sedlar att spara till framtiden.
Tusen tack för en underbar dag och alla fina presenter och grattishälsningar. Det var en glad 4-åring som somnade hemma vid åttatiden. Kramar Mio.

Hemmagjorda tårtan

Nya Unitedstället och hörlurarna

Min första cykel
Snart 40 st tårtor på bordet

Ansiktsmålning på gång

Allsången avklarad



Barnkalas

Lördag var det arbetsdag vid sjön och vi bygge spång och lekte alla möjligalekar, lagade mat, fikade, badade tassar i alla fall och hade en underbar dag. Idag söndag var dags för barnkalas på bushuset men en rad kompisar för att fira att jag imorgon fyller 4 år. Julia, Zakk, Albin, Tuva, Sara och Alice förgyllde min dag och vi hade ett par underbara timmar ihop. Väl hemma blev att leka lite med presenterna, göra födelsedagstårta och ladda för morgondagen. Undrar vad jag får i present ??


Lunch vid Lilla Lövsjön

Doppade i alla fall fötterna


Stuttsmattan en av favoriterna

Se upp där nere

Tuva bygger bokstäver

Zakk, Sara, Mio och Alice lagon trötta efter en timmes lek


Albin och Julia laddar batterierna

Gänget samlat

Tack för alla underbara presenter

Fixar födelsedagstårtan, imorgon får ni se slutresultatet



Dagisutflykt

Torsdagens utflykt till Slottsskogen med dagisgänget kunde inte blivit mer lyckad. Många barn, kanonväder och många glada skratt, bus och lekt. Vi hälsade på djuren, lunchade, lekte på plikta, grillade korv, spelade lite fotboll och fikade innan det var dags att packa ihop för dagen. En mycket lyckad dag helt enkelt :)


Påväg in till djuren

Skogens konung

Bäääää


Busungar

Hela armen på marsch

Hej vad det går

Sommaren anlände

Sista tiden har sommaren anlänt och det är riktigt skönt ute. Sol, över 20 grader och mestadels uppehåll.
Dagislivet leker vidare och det är bara ett par veckor kvar till sommarlovet. Vi har varit hos gammelmormor och hälsat på och tagit en fika, varit på Ikea och handlat lite, pappa har fyllt år och firade sin födelsedag i Älvdalen med 3 dagars fiske så mamma och jag har haft lite egentid. I veckan har det varit lite studentfirande och idag onsdag har vi varit på dagisutflykt i Slottsskogen. Imorgon är det 6:e Juni och Sveriges nationaldag och om vädret tillåter så ska vi ut med båten. 


Myser på stan

Undrar ni vad vi såg ?

Hälsar på gammelmormor


Mys med Bella

Studentfirande

Grattis Pappa :)

RSS 2.0