Skolstart

(V33) Onsdag började jag äntligen första klass. Lite spänd har jag varit då jag inte riktigt förstått vad det innebär och hur mycket läxor det kommer bli. Mamma följde med på uppropet. Efter första skoldagen var det fotbollsträning och sen gick vi hem till Zakk och åt sushi. Vi hann även med att spela lite tv-spel och skrattade så det tjöt. Veckan rullade på och skoldagen är mellan 8-13. Mormor hämtade mig tidigt både torsdag och fredag. Under helgen passade vi på att jaga Pokemons i det fina vädret.

Skolstart runt hörnet

(V32) Då var det dags att försöka komma tillbaka till normala rutiner eftersom skolstarten är runt hörnet. Började fritids och har varit galet trött på morgonen inledningsvis. Onsdag var det fotbollspremiär men vi var bara 3 st barn. Mådde inte hundra efter och vi fick flyga av avfarten vid Landvetter då jag behövde kräkas lite. Hem och duscha och sen raka vägen i säng. Torsdag morgon var allt som vanligt igen. Fredag var pappa ledig så vi har kört svampskogen lite och plockat blåbär och mycket kantareller. Lagat lite god mat och hängt med Sam samt en hel del lek med Majken. Måndag var det stängt på fritids så Amanda och Aron kom och hälsade på så vi han leka en hel del innan jag åkte till mamma på eftermiddagen. Dock blev det ett stopp på vägen och beställa lite nya bandykläder. Vi går på is om 2 veckor :)

Lysekil

(V31) Denna veckan åkte vi till Lysekil och besökte Pierre och Anne. Vädret var lite sisådär så det blev inte mkt fiske och krabbfiske som jag velat. Inte heller var det något badväder så vi fick hitta på lite annat.
Pierre fick hjälp av mig och Mattias att bygga ett plank där soptunnorna skulle stå. Mkt spikande blev det. På tisdagen åkte vi till Nordens Ark och tittade på djuren. Rovdjursmatningen denna gången var hos Amur leoparden. De tog lång tid på sig att hitta de utlagda köttbenen så jag hann tröttna och vi gick vidare.
Roligast var nog när man skulle jämföra sig med olika djur hur snabbt man kunde springa och hur långt man kunde hoppa. Pokemonjakt blev det oxå. Parken i Lysekil hade flera pokestop och en hel del pokemons.
På lördagen lämnades jag hos pappa då mamma och Mattias skulle på bröllopsfest

Kalas och Namngivelse

(V30) Måndag och tisdag var det fix på gården, lek med Majken och lite småutflykter. Onsdag var det kalas hos Ossian på landet med lekar, korvgrillning och glasstårta. Veckoslutet har gått åt att göra gården fin inför Sam´s namngivelse, leka med kompisar i alla former och njuta av ledigheten. Har varit en massa folk på besök och farfar och farmor stannade några extra dagar. Allt blev jättelyckat. 

V29

(V29) Kom till mamma på söndag kväll och vi åkte direkt till Borås. Där började vi veckan med att packa ihop oss och på tisdag morgon hämtade vi husvagnen och åkte mot Örebro och Gustavsviks camping. Vädret var toppen och vi hade härliga dagar på campingen med lek, bad och grill. En av dagarna var vi även inne i äventyrsbadet. Många olika ruschkanor fanns det och även vågmaskin. Min favorit var Vildforsen. Jag provade även på att hoppa från 5:an inne badhuset. På lördagen var det dags att rulla hemåt till Borås igen. Även denna måndag fick jag åka med mamma till jobbet där pappa hämtade mig.

Lek, Havet och BVC

(V28) Började veckan med en heldags lek och bus med Majken. Varit med Sam på BVC och hande vägde in på 6400 gram och 63 cm. Torsdag körde vi en förmiddag i Göteborg med besök hos kiropraktorn, fika i Haga och massa mys. Eftermiddagen tillbringade vi havet och mötte upp Helena och Nicke och på kvällen blev det grill hos dem. Dagen efter fick vi besök av Tuva, Sigge, Helena samt bror med familj från Uppsala. Det blev paj, kaffe och masa lek på barnen. Söndag blev rätt lugn innan jag rullade till mamma.

V27

Jag kom hem till mamma på onsdag kväll efter en härlig vecka i Värmland.
Torsdag blev det sovmorgon då jag skulle till ögonläkaren och kolla synen. Ingen ändring på sysnen denna gången.
Fritids halva torsdagen och fredagen sen var det dags för sommarlov. Fredagskvälen spenderades med Zakk och Elenor för att fira in lovet.
Lördag gick vi på bio med Elenor, Dan och Zakk och tittade på Ice Age, Scratattack.
Helgen blev i övrig lugn och måndag morgon fick jag följa med mamma till jobbet där pappa hämtade mig
 
 

RSS 2.0