Besök och fix

Pappa hämtade mig på måndag och vi rullade hem till gården och tog det lungt och myste lite. Tisdag var det simskola och efter det bar det av hemåt där farmor och fafar hade anlänt. Onsdag var jag hemma, likaså torsdag och fredag då pappa, Nina och Nattis åkte till Stockholm och kollade på U2 i Globen. Vi spelade spel i trädgården, fixade lite och hade det allmänt mysigt. Helgen har bestått av gårdsfix och mys i det sköna vädret. Gått igenom min garderob och rensat lite samt att jag fått fina nya kläder, jag är ingen kille längre :)  Lite lek och bus har vi oxå hunnit med. 

 

Renovera mitt rum och kalas

Måndag hämtade mamma mig på fritids. Vi åkte hem och tog det lugnt. Tisdag var det dags för simskola igen och mormor följde med. Mamma skulle på föräldrarmöte så mormor blev kvar en stund. Skolan informerade lite om hur de jobbar och lite allt möjligt. Onsdag var det dags för fotboll och denna gången var Zakk med. Elenor mötte upp oss hemma efteråt och vi köpte pizza.

På lördagen kom Mattias och vi skulle fixa ordning lite nytt i mitt rum. Vi målade och skruvade en bra stund och blev även en sväng till IKEA. Nu har jag fått nytt skrivbord och ny madrass till sängen.

Söndag skulle Maja ha kalas. Det blev ett riktigt festligt kalas med slime, lekar och massa goda grejer att äta. jag hade en rejäl sockerkick när vi gick hem. Bingolotto på kvällen men ingen vinst denna gången heller.

 
 
 




Långtur i skogen

 Vecka 36 rullade på med simskola och där gör jag jätteframsteg. Simmade 20 meter utan problem så det tar sig. Onsdag var det fotbollsträning och det avslutade med match mot föräldrarna som barnen vann med 1-0 efter en straff på övertid. Torsdag och fredag var det förskola som vanligt innan vi tog helgen och myste på gården. Lekt med Majken och haft dem på middag och mys. Söndag gick vi toll svamp och bärskogen och det slutade med en lång dag med 7 km till fots men jag var jätteduktig. Avslutade med att spela bingolotto men vi vann inget denna gången. 

Klar för skolfoto

Lagbild på fotbollsskolan


 
 

Liseberg och Bio

 Denna veckan hände inte så mycket mer än att simskolan och fotbollen drog igång. Mormor som är nybliven pensionär följde med mig till simskolan som numera är i den djupa bassängen på Valhalla. Jag klarade av att simma 10 meter som var kravet för att gå denna simkursen som heter Sälen.
På fredagen kom mamma och Mattias och hämtade mig lite tidigare då vi skulle gå på Liseberg. Jag provade flera nya attraktioner som Lisebergsbanan, Slänggungan och Jukebox. De var riktigt roliga och jag ville åka flera gånger.
Efter några timmars åkande och spelande så skulle Tomas Ledin uppträda på Stora Scenen. Mamma hade sett fram emot detta länge. Dock var jag helt slut efter en vecka på dagis och massa åkande så det blev bara några låtar innan vi åkte hem.
På lördag förmiddag så åkte vi till Borås där vi skulle ha Helena, Klas, Albin och Melker på middag men jag blev tillfälligt magsjuk så det blev en lugn dag hemma kollandes på film. Söndag morgon mådde jag bättre igen och vi bokade in en bio på eftermiddagen. Insidan Ut var en riktigt bra film som bjöd på många skratt. efter bion tog jag och mamma bussen hem till Göteborg och bingolotto hemma i soffan.
 
Laddar för ännu en karussel

Slänggungan är kul

Laddar för Tomas Ledin

På Bio





RSS 2.0