Sommarlov

Två veckor har gått sedan vi lämnade Filipstad och väl hemma i Göteborg har det varit full fart igen. Pappa har jobbat lite varierat med lite ledighet. Vi har varit till Borås djurpark och kollat alla djuren, båten är tillbaka i havet och vi har varit ute ett par dagar och solat, badat och njutit av sommarvärmen som tillfälligt kom och hälsade på. Har lekt med Tuva, Albin, Theo och Vincent, Isabella och mormor ett par svängar och det har varit full fart. Fredag åkte vi upp till Filipstad igen då jag ska spendera kommande vecka med farmor och farfar då mamma och pappa är hemma och jobbar. Ser fram emot bra väder så vi kan vara en del i sommarstugan och mysa. 
 
 
Glass i alla väder
 

Ridtur i Borås djurpark


Fisketur med Tuva


Mys med Tuva


Bad med pappa


Badkille


Krabbfiske


Pappa åker wakeboard



Två fulla veckor

2 veckor sedan pappa åkte på fiskesemester och jag och mamma har levt rövare här hemma. Söndagen efter Liseberg blev en lugn dag hemma lite städ och fix innan det var dags för sista veckan på dagis innan sommarlovet.
Det märktes att det var många som tagit tidigt sommarlov men jag har haft kul ändå.
Måndag hade vi storfrämmat från Malmö då Henrik, Malin, Felicia och Tilde hälsade på för lite middag, lek och mys. Veckan rullade på bra annars trots att mamma hade mycket jobb. Vi han med ett besök hos gammelmormor på tisdagen som fyllde år. 
 
Fredag avslutade vi med mys med Helena och Tuva. Lördag shoppade vi ihop med Tuva och Helena innan eftermiddagen spenderades med familjen Kostefskis. Söndag grattade vi Anders, åkte till havet en sväng men jag bdade bara fötterna innan kvällen spenderades hemma med lite tvätt och packning inför Värmlandsresan.
 
Måndag reste vi till Filipstad men han med ett lunch stopp i Floda hos Karin och Lilla V, Helena och Albin hakade oxå på. Tisdag kväll kom pappa hem från Norrland och vi har fixat och donat en del och hjälp farmor och farfar med allt möjligt. Tyvärr har inte vädret varit tillräckligt bra för att sova i sommarstugan så vi har pendlat. 
Onsdag var faster Marie och Madeleine med barn på besök och jättekul att träffas.
Fredag var i Molkom och hälsade på familjen Dullum på fika och lunch. Lördag blev det mys och lek hos familjen Koitti. Söndag var vi till Fageråsen och hälsade på hästen, BE står sedan ett par månader på en gård och njuter av livet i hagen. Återstår att se vad som händer med henne inom kort. Nu ska vi packa lite väskor och göra klart allt för imorn bär det av hem till Göteborg. 



Glass med kusinerna Mica och Meja


Spelar Kubb


Hälsar på BE


Blev lite äpplen över efter besök hos toto


Lyckad fisketur


Vinbären var mogna i sommarstugan


Fikapaus

Bus med gammelmormor


Ingen vidare värme i havet
 
 

RSS 2.0