Midsommar

 
Måndag var det studiedag och pappa lämnade mig hemma hos mamma på morgonen. Lite lugnt i soffan innan vi gick på Liseberg med Therese, Ossian och Billy. Där härjade vi runt ett tag och åkte karuseller och spelade på hjulen. Onsdag morgon var det dags för tandläkaren. Jag har fått dubbla tänder i underkäken och tandläkaren sa att sitter mjölktänderna kvar till hösten så drar de ut dem då. På eftermiddagen var det öppet hus på dagis och vi bjöd föräldrarna på fika.
Midsommarafton på fredagen och den spenderades i Mölnlycke hos Helena och Klas med barn och flera andra. Mycket lek och massa god mat blev det. På kvällen tog vi bussen hem. Resten av helgen tog vi det ganska lugnt. Vi hjälpte mormor att röja i hennes förråd och lyckades leta fram mammas gamla puttekulor. Nu har jag en hel hink full av färgglada kulor. Efter dagis på måndag så åkte vi till Borås och på tisdagen kom Elenor och klippte mig och mamma så vi blev sommarfina i håret. Onsdag efter dagis hämtade pappa mig för en vecka hos farmor och farfar.
 
Hopp och lek i Mölnlycke


Myser med Albin


Glassmys på Liseberg

Full fart på Liseberg med Ossian


6 år

Ny vecka om dags att fylla 6 år. Pappa hämtade mig på dagis på måndagen tillsammans med farmor och farfar anlänt från Filipstad. Vi åkte till Lilla Lövsjön och hade en jättemysig kväll. Tisdag körde vi en hemmadag på gården i det fina vädret innan vi åkte in till Göteborg för att kolla in min nya förskola och träffa dom nya klasskamraterna men jag lekte bara med Zakk och Ossian. Efter det stannade jag hos mamma för att fira lite av min födelsedag imorgon onsdag. Pappa hämtade mig på dagis på onsdag och vi körde fotbollsträning och sen hem för attfira min 6 års dag. Det blev god mat, tårta och massa paket. Jag fick ett kubbspel, crocket, fia med knuff, flytväst, skridskor, arbetsbyxor, sockar. Torsdag körde vi halvdag på dagis då vi hade utspark på Svalan.
Helgen blev mysig hemma med lek med Vally och Majken, fix på gården och massa spel på gräsmattan. Söndag åkte farmor och farfar hemåt och vi körde en grillkväll hos Majken. En lång och mysig vecka är till ända.

Nöjd kille vid Lilla Lövsjön

Fotbollsträning

Efterlängtad födelsedagsfika

Paketöppning

Bingolottospel hos Majken


Plockat blommor

 

Mycket firande

Pappa lämnade av mig hos mamma på jobbet eftersom vi kom direkt från Filipstad på måndagen. En lugn vecka rullade på. Fredagen åkte vi med morbror Mats till min kusin Max student i Rommelanda. Go mat och massa bus på gräsmattan. På lördagen besökte vi gammelmormor Margit och firade min födelsedag med presenter och fika. Ny fotbolls dräkt med Guldehedens IK logga på, lisebergskort, en jordglob och lite spel låg i presenterna. Därefter tog vi en sväng på Liseberg där jag åkte lite karuseller och spelade. Söndag och dags för kalas på Lek & Buslandet med Zakk. 3 timmars lek och massa fina presenter. Snacka om att jag var nöjd och trött på kvällen.

 Studentfirande

Lek och bus

Kalas hos gammelmormor

Lek på Liseberg

Liten vinst

Födelsedagskillar
Väntar på mat och dryck
Paketöppning




Semester

Rullade till pappa ocn Nina på måndag och vi lagade lite mat, passade på glassbilen som kommer denna måndag och det blev lakritsglass denna gången. Mys hemma med pappa på tisdag och sedan full fart på dagis på onsdag, fotbollsskola och sen hem till gården och packa en liten väska för torsdag bar det av till farmor och farfar. Vi möttes halvvägs i Mariestad. Det har varit en underbar helg som spenderats mycket i sommarstugan. Vi har grejat vid landet, satt potatis och fixat i ordning, klippt gräset. Fikat och hälsat på Lola, Anne och Donna. Varit ute en sväng med båten och fiskat lite men det blev ingen fisk denna gången. Tyvärr har de blåst lite för mycket men vi har haft det jättetrevligt. Vi avslutade helgen med att spela bingolotto och vi vann en ny lott. Måndag rullade vi mot Mariestad där pappa mötte upp och vi passade på att ta en födelsedagsfika då pappa fyllde 36 år. 

Koll på bollen

40 st hallonplantor planterade

Födelsedagsfika i Mariestad



RSS 2.0