Hektiska veckor

Full fart på nya året och jag har inte haft tid att blogga så mkt som jag viljat. Dagis rullar på och mamma och pappa jobbar för fullt. Har hunnit med en sväng på bandyplanen med pappa som annars varit väldigt upptagen sista veckan med jobb, bandy och fiskegrejer. Mamma och jag har umgåtts en del med Malin och Bella. Alfonshuset förra helgen, badhuset denna helgen, gymet där jag gjorde mitt första pass på mini-sats och det gick bra. Hit vill jag nog fler gånger. Lite hemmamys har vi oxå hunnit med.  

Nedan lite bilder från helgen, ska ladda bilderna från Alfons Åberg huset oxå inom kort.
 
Badhust med Bella


Hemmabad med Bella


Jag har äntligen fått en ny bilstol, nu åker jag framåt :)

Pappa och jag lagar middag


Mikael Hagman och pappa binder flugor

Pappa vann firmabowlingen på Betsson



Svalan kille nu mer

Nytt år och nya saker på G- Har börjat på nya dagisavdelningen Svalan och det går jättebra även om jag säger varje dag att jag inte ska gå dit. Träffat nya frökar och kompisar men ser ju Sparven barnen på gården oxå så detta ska nog bli bra. Har firat Tuvas 3 år dags i söndag och det var full fart ett par timmar. Har åkt lite skridskor med pappa, busat med dagiskompisar och myst hemma med mamma och pappa. Blivit en del film i nya rummet då jag snöat in på Ice Age :)
 
I helgen ska jag med Isabella till nya Alfons Åberg huset och det blir säkert en lunch ovh fika på stan. Söndag åker pappa till Nässjö på bandymatch och då ska mamma och jag greja lite hemma.
 

Klar för julfirande

Tomten kom med paket
 
Angry Brids

Tack farfar för julklapparna
 
Och farmor oxå
 
Mer mys vid stugan
 
Såhär stor va fisken :)
 
 

Gott Nytt År !!

Tomten kom med paket och det var en nöjd kille som kastade in handduken på julaftonskvällen.
Juldagen rullade vi mot Filipstad och har haft ett par underbara dagar hemma hos farmor och farfar med fiske, korvgrillning, pulkaåkning och massa bus och mys.
Vädret blev sämre när vi väl rullade hem mot Göteborg igen dagen innan nyårsafton. Väl hemma har vi bara tagit det lungt. Nyår firades in hemma med Sofia och Martin, god match och dryck.
Nyårsdagen har jag lekt med Sara och Alice. Hälsat på Albin och bytt julklappar och fikat och laddat för onsdag startar dagis igen och inskolning på nya avdelningen Svalan.

Kommer lite fler bilder när vi laddat ur kameran.
 
Pimpelfiske i stugan
 
Snart ska de grillas korv
 
Myskillen
 

Min nya kompis



RSS 2.0