Kalas och bandypremiär

Förra helgen firade jag Maja och Holly som fyllde 4 år och det avslutades med första ispasset för säsongen i Kållereds ishall. Pappa hade köpt nya skridskor, handskar och tryckt upp en egen matchtröja till mig. Gissa om det var en nöjd men trött kille efter 70 minuter på is.
Veckan har rullat på. Ytterligare ett ispass på tisdag, denna gången i Ale Arena som jag inte besökt sedan pappa tränade Ale/Surte vintern när jag bara var 6 månader. Stor is var riktigt kul och alltid massa bus när jag träffar tjejerna.
Dagislivet har det varit full fart på som vanligt. Helgen jobbade mamma Hällsnäs så pappa och jag besökte Åby travet på lördag då det var V75 och Åbys stora pris. Nattis var uppe med två hästar och hade löst stallbiljett så jag fick träffa toto denna gången oxå. 6 timmar gick fort, det avslutades med pizza och Yatzy innan det var sovdags.
Söndag innebar nytt ispass i Kållered det gick riktigt bra idag. Kvällen tvättade vi lite innan det var dags att sova.
Kommande vecka blir det frukost 5 dagar då det är hummerpremiär på måndag och pappa, Nicke och Mattis ska ut och fånga havets guld veckan lång så mamma lämnar och pappa hämtar :)

Grattis Holly 4 år

Bus med Emelie

Tårta på Majas kalas

Ispremiär

Gillar nya kläderna

Lunch på Sushi Yama

Pappa och Nicke på hummerpremiär

Morgonstund har guld i munn, Imorgon hoppas vi havets guld ligger i hummertinorna
 

Galna veckor har försvunnit

Sista veckorna har bara försvunnit. Det har varit full fart och lite till för pappa på jobbet då vintersäsongen är runt hörnet. Mamma har jobbat på och för mig rullar dagislivet som vanligt. Haft lite mysdagar med mormor oxå och var där i helgen när mamma och pappa var i Stockholm på bröllop ( Kari & Jannika gifte sig). Jag är väldigt inne på att pärla pärlplattor och spela yatzy just nu men det här med att förlora har jag inte riktigt lärt mig acceptera än men de kommer väl. Verkar som jag har fått pappas vinnarskalle. Lekt lite med dagiskompisarna efter dagis och klätterställningen på gården är välanvänd, både spark och vanlig cykel används oxå flitigt. Pappa och jag var på badhuset en dag ihop med Nicke och Tuva. Sigge har fyllt ett år oxå så vi var förbi och grattade lite i efterskott. Till helgen väntar det två stycken barnkalas ( Maja och Holly på dagis har 4 års kalas ) och på söndag är det dags första ispasset för mig i ishallen ihop med pappas tjejer.
 
Klätterapa

Pärlar pärlplattor

Yatzykillen

Morgonmys

Grattar Sigge 1 år

Promenad på stan

Wilma på besök



RSS 2.0