Höstfix

Vecka 42 var det dags för klädsim på simskolan och det gick utmärkt men jag blev lite besviken när vi skulle hämta ut simmärket, det var slut för stunden så får vänta tills nästa vecka. Tyvärr det inte bara simbassängen som var full av vatten, ett gäng dagar med regn gjorde fotbollsplanen vattensjuk och fotbollsskolan inställd. Blev hemmamys istället med pappa. Bandyträning och hummerfiske i halv storm har annars stått på schemat.
Helgen körde jag ett pass på MiniSats medan pappa och Nina körde spinning och efteråt hade vi en myslördag.
Söndag var det hummerfiske, bandyskola innan vi rullade till Falkenberg och hälsade på Patrik, Malin och Vincent.
Fika i stan och sedan lite lätt middag hemma hos dem och jag busade lite med Vincent.
Vecka 43 gjorde jag ett kort stopp hos mamma med lite hemmamys, simskola, fotbollsträning och dagis rullade på som vanligt under veckan innan pappa och Nina hämtade mig tidigt på fredag och vi styrde kosan mot Filipstad. Dags att ta upp båten, bryggor och göra klart för vintern men jag åkte på en rejäl febersläng så varit väldigt lungt för min del. Mys hemma i lägenheten, mycket barnkanalen, fotboll och spela spel har jag orkat med och först på måndag släppte skiten sakta ur kroppen. Tisdag rullade vi hem till Göteborg igen och gjorde ett kort stopp på i Gråbo och Lilla Lövsjön för att sätta i lite fisk som kom med fiskbilen. Onsdag var det dags för dagis igen och vi sa hej då till Nina som åker till Spanien en vecka. Fotbollsträning, middag och sedan hämtade vi ett vitrinskåp innan det var läggdags. Imorgon torsdag är det Hallowenfest på dagis och sen ska jag äta middag med Zakk och Ellinor innan vi kör bandyträning på kvällen. Fredag rullar jag till mamma och stannar drygt en vecka.

Fika i Falkenberg

Lek med Vincent

Sista båtturen i sommarstugan

Fina nya vitrinskåpet jag tyckte vi skulle köpa
 
 

Lek och bandyskola

Veckan rullade på som vanligt utan några större händelser. Simning och fotboll på onsdagen. På fredagen tog vi bussen till Borås. Där väntade fredagsmys med tacos hos Mattias. Vi avslutade kvällen med en bowlingrunda på playstation. Jag var riktigt duktig och gjorde flera strikes. Lördagen tillbringade vi utomhus med hinderbana och fotboll. Hem på eftermiddagen och lagade Sushi. På söndag morgon åkte vi till Göteborg igen eftersom bandyskolan drog igång denna söndagen i Kållered ishall.

Redo för simskola

Full fart på dagis

Inte röra marken

Bandyskola

Mycket aktiviteter

Vecka 40 och Pappa/Nina vecka. Har varit fullt upp nästan varje dag. Hummerfiske, Simskola, Fotbollsträning, Bandyträning under veckan och lördag körde vi en Demo-dag vid Lilla Lövsjön med över 150 besökare. Jag busade med Elin och Hanna hela dagen, kollade coola fiskeprylar, grillade korv, varma mackor, kolbullepannor och lite lördagsmys. Söndag var det hummerfiske igen och sedan bandytränings så veckan har bara försvunnit.
Ojämn vecka väntar och dags att rulla till mamma. Vet i alla fall att bandyskolan startar på söndag.

Hummerfiske

Mycket regn sista tiden, tur det finsn bra kläder



Lek, Bus och Kalas

Efter mamma hade hämtat mig på dagis så blev det lite utelek med Zakk och hans pappa Markus, vi kastade frisbee. Jag var riktigt duktig och lyckades fånga den flera gånger i luften. Tisdagskvällen tog vi det lugnt och laddade inför en fullspäckad onsdag. Kl 15.00 var det simning som vanlig men istället för fotbollsträning så valde jag att gå på Theas kalas på Lek och Buslandet i Sisjön. Massa lek och bus blev det. På torsdagen fick mamma med sig 2 st tigrar hem från dagis, både jag och Zakk hade fått ansiktsmålningar av Maria. På lördagen var vi på bio och kollade på Boxtroll. Övriga helgen tog vi det ganska lugnt med lite lek och spel.



 

 
 
 

RSS 2.0