Hummerpremiär

Frisk som en nötkärna och det är full fart igen.
Dagislivet leker, hösten är här men det är rätt skönt ute då värmen kommit tillbaka lite men det bästa av allt så har det slutat regna :)
Har träffat och lekt med kompisarna, träffat mormor, gammelmormor, varit med pappa till ishallen och kollat bandy och det var kul även om jag var lite skraj för ismaskinen. Klubba och boll är i alla fall en höjdare. Snart blir det att köpa skridskor och prova åka på is.

Måndagens hummerpremiären blev lyckad för pappa och Nicke som hittills fått 4 st varav 2 är så stora att man knappt kan tro det. Kolla bara in bilderna nedan. Hoppas på lika bra fiskelycka framöver.

Idag ska vi ha fredagsmys när jag kommer hem från dagis och helgen ska spenderas i Mölnlycke hos Helena, Klas och Albin med lite go middag och mys.....


Pappa med 2 största humrarna jag någonsin sett


Knappt att han ryms i diskhon


Nykokt hummer modell mindre


Den stora fick inte ens plats på en stor skärbräda


Höstnytt

Oxhälja marken i Filipstad blev trevlig men ett rejält bakslag oxå då febern kom krypande under helgen och när det väl var måndag och hemresa till Göteborg landade termometern på 39,6 och troligen var det öroninflammationen som kom tillbaka så veckan spenderade jag hemma med pappa halva dagen medan mamma jobbade och på eftermiddagen/kvällen blev det tvärtom. Veckan gick men väl på fredag blev faktiskt dagis igen och det var kul att träffa alla igen men det var många som var sjuka så jag hade säkert lite höstbakterier med mig hem....
På helgen hade vi Klas, Helena och Albin på middag och det var mysigt. Vi passade även på att träffa Helena, Nicke och Tuva på söndagen innan det blev en lugn kväll hemma.

Veckan som gått har varit super. Dagis, full rulle och livet leker igen även om hösten tagit oss med stormsteg. Är ju inte en dag än att det regnar och blåser halv storm.
Pappa har en del med bandyn att göra och mamma tränar på. Vi har oxå hjälpt Klas, Helena och Albin att flytta in i nya huset - Stort Grattis till det, ser fram emot mycket bus där framöver!
Lördag var på Åbys stora pris och vi tittade lite på hästarna, lite mys hemma på kvällen och sen sova.
Söndag var pappa iväg med bandyn stora delar av dagen så vi passade på att hälsa på gammelmormor, fika, leka, busa och spela lite spel. Jag är en hejare på Fia med Knuff nu ;)

Nu ber vi till högre makter att jag får vara frisk framöver, bättre höstväder och mycket bus :)

Nedan ett gäng goa bilder.


Inne med tofs just nu


Klappar vovven


Jag och Isabella påväg hem från dagis


Fikar med pappa


Åker tåget på marken


Skitkul ju :)


Skogstomte :)


Spelar spel med gammelmormor



Liver leker igen

En vecka på dagis bara försvann och öroninflammationen likaså. Skönt att vara fullt frisk igen så nu är det full fart framåt. Veckan på dagis bara försvann och vi har haft superkul. Pappa var i Stockholm torsdag/fredag på möten och han även med att se lite fotboll. På fredag hämtade mormor mig då mamma skulle ut med jobbet och pappa hade kräftfiske på agendan med fiskeföreningen och de lyckades bra, 550 st på 30 burar blev facit och mamma hade en underbar kväll ute på stan.
Veckan avslutades med en brunch hos Sofia och Martin på söndag och hela ligan var samlad för en trevlig tillställning. Får se till att träffas snart igen :)

Denna vecka har oxå rullat på och dagarna på dagis har varit kanon. Har lekt med Thea efter dagis, myst med mamma och pappa, badat badkar och busar på för fullt. Fredag rullar vi mot Värmland och Oxhälja marken i Filipstad. Ska ta med mig farmor och farfar ut på marken och köpa lite leksaker, glass och en säl :)
Alla har vi våra ideer ;p

Återkommer med lite bilder och uppdatering när vi kommer hem till Göteborg igen.

RSS 2.0