Båtmässa och stallet

Måndag blev det bandyträning som väntat med tjejerna och jag stortrivdes som vanligt. Tisdag hämtade pappa mig tidigt och vi rullade på båtmässan efter lunch. 5 timmar satte sina spår, var en trött kille som dock ville äta sushi yama påvägen hem så det blev middag där och sen hem och sova. Ett besök på XXL och lite andra små shoppingturer har vi oxå hunnit med. Lördag var det hemmamatch mot Västerstrand men det gick som det brukar nu mer för pappas tjejer som jag uttrycker det: varför förlorar alltid tjejerna ?? :(  2-10 mot VAIK denna dag. Efter matchen satte vi oss i bilen och åkte till Halmstad för att hälsa på Nina. Tacomiddag, lördagsmys och melodifestivalen uppskattades. Söndag hade vi stalltjänst till min stora glädje. Många hästar, mocka, kolla in allt på travbanan och mysa runt gjorde att dagen gick fort. Sushimiddag och sen mys hemma innan jag skulle sova men en jordnötsgodis höll på att att göra att det slutade med ett besök på Halmstad Sjukhus men pappa hade med mina tabletter så det hjälpte denna gången och jag somnade lungt efter 1 ½ timme. Måndag tog vi det lungt, gjorde en sväng på stan och fikade innan vi lämnade Halmstad för hemfärd vilket jag inte var speciellt glad över. Tyckte vi skulle stanna en vecka till :) Bandyträning på måndag igen, bus hos familjen Hedbom/Meyer på onsdag innan det är dags att åka till mamma på torsdag. 

Sommaren leksak enligt Mio

Hemmamys

Halmstads största häst  #Opitergium

Stalltjänst

Stor leksak. Banmästare nästa jobb ?

Favorithästen Pin Kronos

Mysfika innan hemresa till Gbg

Middag med Sigge
 

Mer snösbus

Veckoslutet med mamma gick fort. Varit ute och åkt lite snowraces på den lilla snö som finns kvar men det har varit superkul. I helgen var vi på premiären av Frost på Bergakungen och det blev självklart lite mys. bandyskola på söndag och full rulle. Dagarna springer iväg och imorgon är de måndag igen, dagisdags och sen hämtar pappa mig, vild gissning är att det är bandyträning med tjejerna på schemat :)

Racingdags med Zakk

Se upp i backen

Ibland hamnar man lite fel

Biomys

Söndagsnöjet - Bandyskola

Tiden springer iväg

Sista två veckorna har bara försvunnit. Veckan med pappa var ganska lugn och sig lik. Bandyträning och lite småfix under veckan. Helgen var Nina uppe och hälsa på och vi lagade Tacos på fredag kväll. Lördag bar det ut till havet på långtur och pappa trollade fram en snowracer ut bagaget på bilen när vi kom fram till parkeringen och gissa om det var en glad kille som blev dragen runt och fick chansen att åka i några små backar. Vi fikade och hade det hur mysigt som helst. Kvällen lagade vi hummer och lite goa tillbehör och bara njöt av lugnet efter en skön dag ute.
Söndag åt vi frukost på Le Pain Bistro på Avenyn och sen bar det vidare till bergakungen för att kolla på bio. Bamse och tjuvstaden hade premiär och det var en bra film med bra budskap. Lunch och sen bandyskola, bandymatch med pappa tjejer och sen var denna vecka slut. Måndag lämnade vi Nina på tåget innan det var dags för läkarbesök. Allt var bra ända till doktorn tog ett salivprov i halsen. Streptokokter och 10 dagars pencelin, hemma från dagis ett par dagar men det gick bra. Jag tog det lungt hos pappa och dagarna bestod mkt av vila, kolla tv, spela lite padda och ladda batterierna. Onsdag fick jag gå till dagis igen och då var det utflyktsdag innan mamma hämtade mig på eftermiddagen.

Populär present

Långtur vid havet

Hummermiddag med goa tillbehör

Mysfrukost på Le Pain

Bandyskola

Mysfika på Shanti
 

RSS 2.0