Pappa hemma igen

Pappa är åter hemma efter 4 dagar i Manchester och sedan direkt till Malta 6 dagar.
Idag var det studiedag på dagis och jag har haft en mysdag med pappa. Vi har grejat lite hemma, varit ute vid havet och fikat, hälsat på mamma på jobbet och njutit av livet. Fick en massa goa presenter av pappa när han kom hem och bäst av allt var flygplanet med tillhörande joystick :)

11 dagar med mamma har annars gått kanon.
Dagis livet har rullat på och jag stortrivs fortsatt. Hösten är verkligen här men det är bara att sätta på sig lite mer kläder och ge sig ut. Vi har hälsat på gammelmormor, mormor, haft fredagsmys med Malin och Tim, varit och badat med Tuva och Helena, varit hos frisören, haft fredagsmys med familen Andreasson, en ny tur till badhuset, fixat och grejat hemma och mkt annat kul. Tiden har bara försvunnit.

Nedan lite bilder från sista tiden.



Dags för en klippning


Vattenlek


Livet leker


Full fart på Tuva


Fika vid havet


Derby i Manchester mot City


Titta bilder och Disney

Helgen blev så lugn och skön som vi tänkt oss. Under lördagen var vi en sväng på stan, köpte en jacka till mamma, lunchade på Jensen Buffhouse, sov vagnen på hemvägen men tyvärr blev det ingen lördagsmiddag med Mina och Alva pga. sjukdomar men vi mös hemma ändå med god mat och dryck. Pappa skruvade upp en tv i sovrummet och städade lite på kontoret.
Söndag tog mormor hand om mig när pappa och mamma grejade med båten. Mattis och Nicke var med pappa och tog upp hummertinorna för i år och vi summerar till 13 humrar totalt vilket så ses som mkt bra hummerår. Båten är nu inställd för vintern men ska snart ut igen, bara några månader kvar ;)

Blir mer och mer intresserad av disney. Chugginton, Jake och Piraterna, Händige Manny, Kosan Daisey, Rory racerbil med flera går varm hemma så det är inte bara titta bilder i telefonen som gäller längre.

Nu blir det full fart på dagis i veckan medan mamma och pappa jobbar på.
Onsdag är det dagismöte så då kommer mormor förbi och leker lite med mig :)


Sista turen med båten för i år


Tidig morgon vid hamnen - underbar bild :)


4 fina humrar


Myser med Albin


Tuva och jag krattar löv


Sparsamt med bloggande

Tyvärr har det blivit sparsamt med bloggande på slutet då tiden bara sprungit iväg, pappa och mamma har varit upptagna på sina håll och jag lever mitt underbara liv men nu måste jag få till några rader ikväll innan jag går och lägger mig.
Har badat, bakat pizza, ätit glass och nu sitter jag med en skål popcorn i knät i soffan och myser, tittar på chuggington och utbrister ganska ofta "tossiga tåg" ugglan" Coco, Wilson och Bruster :)
Klart min favorit just nu.

Annars lever livet och jag kan inte klaga på något alls.
Myshelgen hos Helena, Klas och Albin blev kanon. Vi har även hunnit ut en sväng på havet med båten, pappa fiskar hummer för brinnande livet, tränar bandy och jobbar. Mamma jobbar och tränar på som vanligt och jag njuter av dagislivet. Just nu är allt kanon och jag har inget att klaga på.
Helgen ska bli ganska lugn hemma i Göteborg. Imorn ska vi ta en sväng på stan, kolla efter en vinterjacka, fika och sen blir det middag med Mina och Alva, Annie och Andreas.
Söndag är det dags att ta upp båten för säsongen då pappa ska iväg med jobbet på en 12 dagars resa med start nästa fredag så lika bra att få upp båten innan snön kommer, ifjol hade vi en dags marginal och pappa vill inte utmana ödet i år.

Ska försöka få ut lite bilder under helgen :)
Kram Mio

RSS 2.0