Fler bilder från resan

Laddar upp lite fler bilder från våran resa till Österrike.


Fantastisk miljö


Ger Smilla lite godis


Full fart i sandlådan


Balans ??


Cool gunga


Nån som ska med ?


Galet nöjd


Matar hönsen


Italiensk pizza


En toto mitt i stan :)


Man ska ha husvagn......


Livet på en pinne


Anti pasti till ESC



Österrike

Måndag och pappa åkte tidigt på fiskeresa till Baltak tre dagar och har fiskat med grabbarna och torsdag till söndag har Lola varit nere från Filipstad så det har blivit ett par timmar på havet under veckoslutet. Livet har lekt för hela familjen för mamma och jag lämnade Sverige måndag lunchtid för en vecka i Österrike.
Flygresan gick kanon och jag gillade verkligen att flyga, till skillnad från mamma. Kajsa och Finn mötte upp på flygplatsen, väl hemma hos dem väntade middag innan sängen ropade efter mig. Varit en lång dag på resan fot :)

Tisdag vaknade vi upp till kanonväder och nya sandlådan invigdes på gården. Kajsa och Tony hade höns på gården så jag provade även på att mata dem. Efter lunch åkte vi till en naturlekplats och där det blev mkt bus och lek. Middag och ett bad med Finn innan jag utmattad somnade gött.

Onsdag packade vi väskan för en utflykt i bergen. Vi fick låna en bär ryggsäck och jag gillade att sitta en den, en stund :)  sen sa jag bara gå, gå, gå och jag fick gå själv en del på de säkra partierna. Vi kollade ett par vattenfall, provade att dricka vatten ur en bäck som jag till slut stoppade ner fötterna i, inte så lyckat då jag blev plaskblöt men kul var det. Dagen avslutades med en middag på ett shoppingcenter innan vi åkte hemåt, jag matade hönsen och talade dem till rätta innan jag hjälpte Kajsa banka snitzel och sen än tröttare än igår tvärslocknade jag i sängen.

Torsdag åkte vi till Brenner i Italien. Vi besökte en outlet, tog en fika och dagen avslutades med en stenugnsbakad pizza. En underbar utflykt.
Fredag var det stora staden Innsbruck som stod på agendan. Sightseeing i stan, bus i lekparken, fika, klappa toto.
Väl hemma hjälpte jag Tony vattna i trädgården, mata hönsen och lika utslagen som tidigare kvällar somnade jag gött.

Lördag blev en lite mer stillsam dag hemma i trädgården med lek och bus i sandlådan, åka jeep och bobbycar.
Efter lunch blev det ett sista besök i lekparken, hälsa på getterna och väl hemma inspekterade jag Tony´s foreller som han fångat medans vi varit borta. Antipasti middag till Eurovision men jag hade somnat långt tidigare. Sverige slutade 3:a och Eric Saade får nog vara nöjd med det. Azerbadjan vann.

Söndag var dags att packa ihop och åter flyga tillbaka till Göteborg. Flygresan gick återigen kanon och väl hemma mötte pappa upp på flyget. Lite mat, mys, lek, bad och läsa boken innan pappa ska natta mig och en underbar vecka är till ända.
Nedan lite goa bilder från resan, kommer ladda upp lite fler i kommande dagar.


Alltid denna rutschkana


På tur i bergen


Underbar miljö


Vattenpaus vid bäcken


Snacka om ryggsäck


Hjälper Kajsa banka snitzel


Fikapaus


Trädgårdsarbete


Klätterapa




Trehjuling

Veckan har rullat på och vilket underbart väder vi haft.
Fredag fick jag en överraskning av mamma och pappa när jag kom hem från dagis och gissa om jag blev glad.
En Trehjuling som genast provades. Bilderna säger allt.

Lördag var vi ute och shoppade lite innan mamma lämnade mig på Pensionat Mormor, vi har haft kanontrevligt.. Mamma och pappa skulle på 40-års kalas hos Katarina.

Söndag och varmaste dagen i år?
Självklart blev det en tur med båten under eftermiddagen innan vi stannade till på Maxi för att handla lite, köpepizza och sen lite bus och bad innan sängen ropade efter mig.

Imorgon åker mamma och jag till Österrike en vecka medan pappa åker på en kortare fiskeresa.
Väl mött om en vecka.

Kramar Mio


Premiärturen


Så nöjd


Kapten Mio


Bus i sängen


Livet leker

Fredag var det pappadag när han kom hem från Stockholm eftersom mamma skulle ut med tjejerna och fira Katarinas 40-års dag men den stora festen blir först kommande helg.
Lördag blev en shopping lördag med nya sandaler, lunch på Paprika och mys med mamma och pappa innan vi rullade till Mölnlycke för en grillkväll med Helena och Klas.
Söndag var de fiskepremiär i Lilla Lövjön så pappa åkte tidigt medan jag och mamma tog det lungt hemma.
På eftermiddagen var vi till Hindås och hälsade på Sofia och Martin och där det rena paradiset.
Grävmaskiner, traktorer, lastbilar, hundar, hästar, katter och mycket annat trevligt så den tiden gick fort.

Måndag och ny vecka på dagis. Kvartsamtal på måndagen men jag fick OK och sköter mig bra på dagis enligt fröknarna. Pappa rullade till Halmstad på kvällen för att kolla när BE startade men hon blev oplacerad och nu väntar några veckor träning innan nästa start.

Nästa vecka ska jag på semester med mamma till Österrike men uppdaterar er en sväng till helgen med vad som hänt mer i veckan.


Underbar bild vid sommarstugan


Hjälper pappa spadvända landet


Lek och bus hos farmor och farfar


Hjälper farmor öppna födelsedagspresenten


Kör grävmaskinen


Promenad med vovven


Rattar traktorn


RSS 2.0