Mello och Ullared

Ny vecka om mamma och på måndagen var vi på Hendens för att hämta de nya clipsen till glasögonen. Tisdag var det dags för fotbollsträning och på tvåmålet gjorde 2 mål. Ett litet stopp påvägen på onsdag hos pappa och då var vi på Åby och hejade på Pin Kronos som startade och slutade 3:a. Torsdag körde vi pizza mys med Elenor och Zakk medan fredagen blev en lugn hemmakvällen. Lördag, tog en tur till Ullared och Gekås. Tog en dricka i sportbaren och kollade lite Hockey. Hittade 2 nya t-shirts och 2 par kalsonger. några nya leksaker slank oxå med i korgen. Därefter åkte vi till stugan som Kajsa med familj hyrt. Där blev det lek med barnen och sedan Eurovision. Trött Mio orkade kolla på Sannas nummer innan han somnade. På söndagen åter hem och lugn eftermiddag hemma med rabarberpaj bak. Nu kör vi pappavecka.

Bil mot Ullared

Mys på sportbaren

Fikamys

Lek med Finn

Äntligen försvann regnet
Fikapaus med Nattis på Åbytravet
 
 

Flytt och premiärer

Pappa och Nina plockade upp mig tidigt på tisdag och sedan bar det iväg på fotbollsträning. Onsdag blev lugn kväll hemma med lite och planering för veckan. Torsdag var det premiär i Lilla Lövsjön och vi var uppe och mös runt lite, grillade lite mackor och gjorde kolbullepanna. Efter sjön följde vi med Calle och barnen hem för lite mer mys. Fotboll, grill och en stunds Ipad i soffan efter en hektiskt dag. Fredag var det tidig väckning, frukost, hämta ett släp och sedan ner till Halmstad och hämta ett Ninas flyttlass som nu gick till Göteborg då hon nu flyttar upp till oss. Pappa och Ninas nya cyklar fick oxå åka med i släpet upp. Väl hemma var det packa ur, en bit mat och sedan godnatt. Lördag blev lugn och skön med liten utflykt bara och fixa lite, trav och fotboll hemma och lördagsgodis :)
Söndag premiärcyklade vi till Slottsskogen och kollade in alla djuren, fikade och åt glass. Vädret var på topp och det blev en kanondag som avslutades med lunch/middag på Texas Longhorn. 
 
Premiär vid Lilla Lövsjön

Fotboll med Elin och Hanna

Lugnet har lagt sig

Cykeltur - Mot Slottskogen

Hittade en klätterborg oxå

Glassmys i solen

Besök hos älgarna

Middagsmys på Texas Longhorn
 

Danmarksresa

Startade veckan hos med mamma med fotbollsträning och det var roligare idag än sist. Veckan har annars rullat på med dagis och i helgen var vi med Pierre, Ann, Erika och Mattias till Fredrikshamn. Mycket kul på stora Stenabåten med blandannat Nicke Nyfiken och Pirater. Lite glass och lek i Danmark innan båten gick tillbaka till Göteborg.
 
Påväg till Danmark

Spel på båten

Piraten Mio

Glassmys med Mamma

Vattenlek

Klätterapa
 
 

RSS 2.0