Bus i snön

Så har vintern kommit till Göteborg.
I helgen har jag åkt pulka med Mina och Alva och hittade på en massa bus i snön. Pappa byggde en jättestor snögubbe, han såg rätt rolig ut men jag föredrog pulkaåkningen i backen.
I fredag var Nicke, Helena och lilla Tuva på middag. Jag fick prova skaldjur men föredrog i slutändan laxen.
Jag lär mig nog sakta men säkert att äta även det framöver.
Var på Ikea med mamma i söndags och fick tag i största lussebulle jag kunde hitta.
Pappas häst startade på Jägers i tisdag men pga. snönstormen som drog igenom södra Sverige valde vi att stanna hemma. BE slutade 6:a och gjorde ett bra lopp och vi är på rätt väg med henne.

I veckan är det dagis för fulla muggar och ögoninflamationen är nästan borta.
Jag har åkt pulka till dagis tre dagar och ojj vad jag gillar det. Hoppas vintern stannar länge.
Torsdag morgon och lämnade mig till frukost på dagis innan han tar flyget till Stockholm för lite möten och jobb innan det bär av vidare på lördag morgon så jag ska vara med mamma och ha egen mystid med henne fram till tisdag kväll när pappa är åter hemma.

Sen blir det att packa en ny väska då pappa och jag åker till farmor och farfar nästa fredag.



Påväg till dagis


Vem har roligast?


Trio med bus


Alva ville åka mer...


Nya hänggungan i Vasaparken


Lussebulle på Ikea - Mums.....




Vinter ?

Första snön har kommit men den försvann lika fort, ja det är så det funkar i Göteborg :)
Händelserik vecka där jag tyvärr inte hunnit skriva så mkt som jag tänkt.
Dagislivet leker och det händer hela tiden nya saker.
Vi har tagit upp och packat in båten för vintern men pappa var iväg och fiskade en dag i veckan trots att det var minus på termometern, denna gången blev det ingen fisk så jag får ta någon i frysen istället.
Jag har lekt med Mina och Alva, tagit ett par underbara promenader, varit på Ikea och handlat med mamma, badat en massa badkar, varit hos mormor en eftermiddag och i söndags startade BE på Åby och vi var självklart där. Denna gången slutade hon 5:a efter en massa strul på i loppet. Nästa start blir Jägersro på Tisdag.
Ska vi åka dit pappa??
Jag har åkt på en lite lättare ögoninflamation och så är hemma från dagis torsdag/fredag och ser hur det utvecklar sig. Hoppas det inte är för allvarligt.


3 busfrön


Rider snigel istället för toto


Underbar höstbild


Muffins = MUMS!!



Håller hårt i BE



Kvällspussel


17 månader

Onsdag 10 November och jag blir 17 månader. Oj vad tiden går fort.
Veckan som gott har varit kul och vi har hittat på massa grejer.
40 års kalas, bytt till vinterdäck, lekt med Mina och Alva, busat på dagis, hälsat på båten som såg lite frusen ut så hög att tid att ta upp den snart. Mormor har haft hand om mig två halvdagar då mamma och pappa gjort ett ryck inför vintern. Pappa och Andreas var och fiskade i Baltak i torsdag och han kom hem med en fin regnbåge på 1.2kg som blev söndags middag och gissa om jag tyckte det var gott. Hoppas en snar repris :)

Annars lever livet, jag är frisk och peppar, peppar ta i trä så hoppas jag förbli det ett tag nu. Imorn är det dags för dagis igen och sen ska jag leka med Mina och Alva.

Lovar att ladda upp lite bilder inom kort. Kram Mio

Första segern...

Måndag och pappa jobbade morgon/förmiddag innan vi käkade lunch och rullade mot Halmstad. Be Delicious skulle äntligen starta igen efter lite skadeproblem. Niklas var ledig så han kom ner från Filipstad oxå, det blev en skön sovning i bilen ner, vaknade 5 minuter innan vi anlände gården och jag fick hälsa på toto. BE stod i stallgången när vi kom och Tanja pysslade om henne. Jag klappade henne, gav henne en morot och sa några väl valda ord.... Vi blev kvar en stund innan vi rullade in till Halmstad och tog en fika på Espresso House. Jag fick smaka hallonmuffins av pappa och det var en succe. Lite shopping och sen ut till travbanan, stallbesök och sen kollade vi värmningen..Ojjj vad fin hon var.. Jag åt en varmkorv och sen var det dags för start och så bra det blev till slut. BE hamnade andra utvändigt och de körde 19,4 (500) och 19,0 varvet så det blev perfekt... tre hästar gick loss 400 kvar och BE satt bara och väntade på att upploppet skulle komma, ut i tredje spår och sen avgjorde hon säkert och vann på 17,5 vilket var vad vi trodde hon skulle kunna gå i första loppet redan på Axevalla men det har strulat lite sedan dess men nu är vi på rätt väg, bara hoppas hon får starta på och va frisk nu.
Upp i vinnarcirkeln och jag gjorde succe framför kameran :)
Grattis i stallet, lite prat om allt och sen var dags att åka hemåt. Jag somnade gött i bilen och drömde söta drömmar om BE....

Tisdag morgon och dags för dagis. Jag var på toppenhumör och kanske berodde det på gårdagen.
Frukost, dagis och sen åkte jag och mamma och hälsa på Henrik, Malin och Felicia.
Felicia och jag åt middag tillsammans, härjade runt och hittade på en massa bus innan det var dags att åka hem,  det blev ett bad med pappa innan sängen väntade.

Kram Mio


Gick nog fram och tillbaka 20 gånger i stallgången.. BE i bakgrunden


Klappar BE


BE hälsar på :)


Morot är nyttigt


Påväg mot start


Nyduschad segrare


Snacka om nöjd häst :)


RSS 2.0