Bilder

Sommaren har tillfälligt kommit till storstan och vi har varit ute nästan hela måndag och tisdag på dagis. Jag ramlade ner från klätterställningen igår men det gick bra denna gången :)
Idag hade vi vattenkring så det var en blöt Mio som mamma hämtade på dagis.

Nedan lite bilder, kommer fler framöver.


Mkt jordgubbar nu för tiden, denna gången med grädde :=)


Som sagt, mkt jordgubbar. Tog med ett par liter och hälsade på Tuva en skön dag


Pappas egna tårta och lite Rose = Bra midsommar kombination


Älskar stutsmattan


Bus på lekplatsen



Midsommar

Sommaren lyser med sin frånvaro men vi firade midsommar ändå. I år var vi ganska nära hemmet och det var rätt skönt att slippa en långresa i bil. Helena, Klas och Albin bjöd in till midsommarfirande i Mölnlycke och vi var inte sena att tacka ja.
Johan, Camilla och Malva. Pelle, Maria och Senta. Karin och Oleg med barn kom oxå förbi och vi hade en kanondag med bus och lek. Vi började med sill lunch och jag tog några småbitar och tyckte det var helt ok men helt klart gick det ner mer korv och köttbullar. Jordgubbstårta och Rose till eftermiddagsfika :)
Sen hoppade vi stutsmatta, besökte midsommar firandet i Wendelsberg, hoppade lite mer stutsmatta, grillade på kvällen innan jag däckade totalt vid 20 tiden.

Annars har det varit ganska normalt med massa dagis aktiviteter, haft några myskvällar med mamma respektive pappa, varit och handlat och gjort mkt annat kul.

I tisdags var vi på 2-års kontroll på BVC. Jag vägde in på 16,2 kg och 90 cm lång. Stabil kille.

Kommer lite bilder inom kort.

Uppdatering 2 års-dagen

Då var pappa hemma igen efter 6 dagar på Malta och han verkar ha haft det gött och nu får jag hjälp med att ladda upp lite bilder :)

2 års-dagen blev en kanondag med glass och mys på dagis. Väl hemma kom Mormor och Anders med paket innehållade lite kläder, Gammelmormor var oxå med på dessa. Av Mina och Alva fick jag en kickboard och av faddrarna Helena, Klas och lille Albin fick jag en bil och en sköldpadda.
Mamma och pappa hade köpt lite blandade leksaker, kläder och det var en kanonkväll hemma med tårta, ballonger, mys och bus.

Lördag var vi och hälsade på gammelmormor innan vi tog en fika hos Monica och Filip. Kvällen avslutades med middag hos Palle, Karin och Lilla V :)
Söndag blev en lugn dag med lite biltvätt och lite nödvändig shopping på Ica Maxi.

Veckan har rullat på som vanligt. Pappa och jag har haft myskväll med lite god middag och badat badkar, busat och myst medan mamma varit i 08-land med jobbet.

Nedan lite underbara bilder från sista tiden. Kram Mio


Provsmakar pappas kaksmet


Måste finnas lite till där nere :=)


Nu ska det bakas bullar


Hav med ballonger


Presentöppning


Stort paker från Mina och Alva


Brandbilar :)


Min tårta


Så nöjd :)


Myser med Albin


Klas, Helena och Albin



2 ÅR

Fredag 10 Juni och idag är det 2 år sedan jag föddes. Klockan 23.33 kom jag till världen och vilka underbara 2 år det har varit. Jag har världens bästa föräldrar som tar hand om mig.
Får se vilka som kommer och firar med mig efter dagis idag.

Veckan har rullat på. Måndagen bakade vi och tvättade innan mamma och jag åkte till Maria och hälsade på. Jag fick åka fyrhjuling, hoppa studsmatta, busa med hundarna...... :)
Tisdag åkte pappa till Malta med jobbet och kommer hem först på söndag så det blir en go mamma vecka.
Veckan har rullat på. Vi var på stan en sväng i onsdags och passade på att äta middag på Olery´s och jag gillade verkligen försnacksen - Popcorn!
Torsdag var det aktivitetsdag på dagis och trots regnet kom det jättemånga föräldrar och tittade på oss när vi sjöng och busade.
Idag blir det som sagt lite födelsedagskalas hemma.

Kommer lite goa bilder från veckan när pappa kommer hem och kan hjälpa mig ladda upp dem.
Håll till godo med denna så länge när jag var nyfödd :)

Kram Mio






Grattis pappa

Senaste tiden har varit allt för uppbokad så verkligen läge att skriva lite i bloggen.
Det här hänt massor med roliga grejer sista 2 ½ veckan.
Dagisutflykt i slottsskogen, har sovit ett par nätter hos mormor, varit och hälsat på gammelmormor, åkt båten, badat i havet, dagislivet är roligare än någonsin nu när värmen kommit så vi kan vara ute och busa, farmor och farfar har varit på besök, pappa har fyllt år, barnkalas hos Felicia som fyllde 2 år, grillkvällar med Nicke, Helena och Tuva, grillkvällar med fadder Helena och Klas som nu oxå fått tillökning i familjen, Albin :)
Hälsat på toto som tävlade på Axevalla efter 5 veckor uppehåll, det slutade med en 4:e plats,
Säkert hänt mkt mer som jag glömt nämna men lovar att uppdatera blogger lite mer flitigt framöver.

Imorgon är det 6:e Juni och Sveriges nationaldag. Ledig från dagis så det står tvättstugan och bakning på schemat. Åkerkommer med bilder från bakningen :)




Slottskogen med mamma


Bebis älgar


Myser med gammelmormor


Pappa och mamma påväg på 80-talsfest


Firar Felicia´s 2 års dag


Fullt med bus


RSS 2.0