Mer bilder från semestern


Kulturkoll i Italien


Familjemys


Lek vid vattnet


Underbar natur


Utsikt från huset


Åker Bulldozer


En gammal ferrari


Trött kille på flyget


Helgmys vid havet



Fantastisk semester

Fredag taxade jag ut från dagis, lite packning på kvällen och på lördag bar det av till Österrike för en veckas semester. Vi har haft en helt underbar vecka. Pappa och Tony har fiskat ett par dagar och pappa var klart positiv till de vatten som fanns här nere. Pappa landade en rad fina öringar och harrar. Vi har varit på Alpen Zoo en dag och kollat in en arme med djur. (Uttern, fiskarna och älgarna var roligast) men det var en jättekul rundvandring. En dag packade vi bilen full och rullade till Italien då det inte är mer än 1 timme till gränsen. Shopping, shopping, mat & fika och lite bus på olika platser påvägen innan dagen var till ända.
Vi har "skött om trädgården" och matat tupparna och hönorna och efter lite tveksamhet var jag med inne i burrarna ett par gånger. Finn hann med att bada men jag nöjde mig med att doppa fötterna i det iskalla alpvattnet.
Naturen och allt som alperna har att erbjuda är helt fantastiskt och jag har mina minnen från denna resa.

Tack Kajsa, Tony, Finn och Smilla för en underbar vecka i Fulpmes :)

Fredag och en vecka har gått fort så det vara bara att sätta sig på flyget tillbaka till Gbg men som tur var har värmen infunnit sig under helgen så det har blivit två underbara dagar på havet med båtåkning, lek, lunch, fika, glass och pappa tog ett dopp i det 17 gradiga vattnet.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen och dagis. Efter dagis ska jag med pappa upp till sjön på fiskeisättning.
Tisdag åker pappa till Malta med jobbet och är borta till söndag så då blir det mys med mamma i veckan.

Nedan lite bilder från resan. Kommer en laddning till inom kort.


Kul att vara i alperna


Naturgunga


Lek och bus med mamma


Jag tar emot dig


Matar pippi


Bubbelbad efter en hård dag


Goa kompisar väntar på kvällsmaten



Kalas och utflykt

Tiden har återigen försvunnit men här kommer lite uppdatering om senaste tiden.
Mamma har varit iväg med jobbet en sväng igen, pappa har varit i Luleå och vänt och hälsat på vintern, mamma har sprungit vårruset och hunnit med ett besök hos frisören medan jag själv njuter av livet.

I helgen var mamma och pappa på en liten halvweekend fredag till lördag på Vann Spa - Lysekil och fick njuta av lite ledighet. Jag sov hos mormor och vi har haft det kanon som vanligt.
Söndag åkte pappa tidigt på kastkurs medan jag och mamma åkte till Mölnlycke för två kalas. Albin firade sin kommande 1 års dag och sen vidare på Linus 3 års kalas. Lite varva ner innan vi rullade vidare till Hällesåker till Karin, Oleg och barnen och det blev det full fart igen innan pappa plockade upp oss på kvällskvisten.

Tisdag idag vi har varit på årliga dagisutflykten med dagis i Slottsskogen och likt förra året var det bra uppslutning och bra väder. Vi hälsade på djuren, fikade, lunchade, lek och bus som vanligt innan det var dags att knyta ihop säcken på eftermiddagen. Ingen lunchsovning idag heller och det var en trött kille som somnade efter lite kvällsläsning.

Snart bär det av till Österike och lite semester :)



Ridtur i Slottskogen


Power träningen provades


Älgkalven till höger är 4 dagar gammal


Fin fågel


Hoppas han inte tar mig....


Lika leka bäst?


Pratglada fåglar


Värmen har kommit

Söndagen blev lugn med lite matlagning hemma innan vi gjorde en sväng ut.
Veckan har bara rullat på. Pappa har varit en sväng till Stockholm på möten, Mamma har varit i Norrköping med jobbet och jag kör på med dagis. Det är full fart överallt!!
Under helgen kom i alla fall den efterlängtade värmen och vi fick en fin valborg/1 maj.
Fredag var det premiär i Lilla Lövsjön och vi packade fikaväskan och begav oss upp. Mina, Alva, Andreas och Annie hakade på och vi hade en underbar dag som avslutades med lite båtåkande.
Vi har varit på fiskemässa på El-Ge och jag hittade en egen båt på utsidan, läge att köpa nytt pappa ?  eller så tar jag en kajak :)  Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med lite fisk och när jag ska få mitt egna fiskespö!!

Hoppas på fortsatt bra väder i veckan.



Köttfärsbiffar på gång


Egen båt på gång ?


Eller så köper jag en kajak


Lekplatsens favorit


Äntligen båtliv


Mamma trivs


Solnedgång


Galet vackert



RSS 2.0