Händelserik vecka i stan

Eftersom det var så skönt väder när vi kom hem på söndagen så stannade vi ute en stund och cyklade. Nu har även skateboarden kommit fram och jag tränar hårt med balansen. Zakk och Elenor kom också ner och lekte en stund och åt middag med oss. På tisdagen fick delfinen Elsa följa med mig hem. Utelek med Ossian och Zakk. Pizza på filt i gröngräset stod på menyn. Elenor hade även med sig trimmer när hon kom hem till oss, äntligen skulle håret av på sidorna då jag vill ha en ny fräck frisyr. Lite svårt att sitta still men tufft blev det. Onsdag var det som vanligt dags för simskola och fotboll. Fredagskvällen blev det tacos middag med Elenor, Dan och Zakk.
På lördagen åkte vi till Åby och kollade på Olympiatravet. Dock blev det mest hoppa i hoppborgen för min del. hann även med att hälsa på Winnie som var där på besök. En cykeltur till slottskogen med fika och fotbolls spelande fick runda av denna veckan.
 
Ny frissa på gång

Elsa fick följa med hem från dagis ett dygn

"Sittboard"

På Åbytravet

Hälsar på Vinnie

Hoppborgen var populär

Pingisbordet var populärt oxå
 

Tidiga mornar

Testat lite att gå tidig frukost denna vecka då pappa kört häst i stallet med Nina så varit på dagis vid 07.00 ett par mornar men det har funkat kanon och det har varit glad kille som pappa hämtat på eftermiddagen trots tidiga mornar men funkar fint att pendla till dagis. Väl hemma på gården har vi myst i det sköna vårvädret. Vi har spelat boule, kastat pil, cyklat, matat hästarna och pysslat med dem, ridit långturer och letat efter hästskor i hagen. Lagat pizza, bakat lite och helgen kollade vi film då vi hyrde Rio 2. Jag kollade en gång till på den på lördagen och skrattade gott. Söndag lämnade pappa mig hos mamma och Mattias som var i Kållered och handlade lite.
 
Nya bakmaskinen används flitigt

Boule för hela slanten

Skön ridtur

Aktiv vecka

Måndagen var annandag påsk och pappa lämnade mig hos mamma på förmiddagen. Efter lite pyssel hemma så tog vi oss till slottskogen i det fina vädret. Lite lek på lekplatsen sen spelade vi fotboll. Fler och fler barn kom och frågade om de fick vara med och spela och till slut var vi nog ca 16 barn som spelade match. På tisdagen följde jag med Ossian hem då mamma skulle till optikern. Lite mat och sen gick vi och spelade fotboll vid ett mål i närheten. Ingen simskola och fotboll på onsdagen eftersom det var påsklov. På torsdagen åkte vi till Sörredsbadet och tog igen en förlorad sim omgång. Vi var bara 3 st barn och vi fick simma flera längder. Än så länge simmar jag ca 6-7 meter utan flytkuddar på händerna. Mamma tyckte jag var jätteduktig. Tacomys med Zakk och Elenor på fredagen. Lördag morgon åkte vi till Kinna och Skene för att handla nytt gardin tyg till mitt rum och nya skor till mamma och Mattias. Jag valde ett mörkblått tyg med pirater på, de blev jättefina. Lördagkväll och söndag tillbringade vi i Borås, spelade kubb, planterade blommor och grillade.
 
Extra fotbollsträning

Koll på bollen

Lek på gården

Påskfirande

 
Påskvecka hos pappa och Nina och jag körde frukost på dagis onsdag och torsdag och det var kul men kombineras med simskola och fotbollsskola så var det en trött kille när helgen närmade sig. Tror även att jag oroade mig lite för påskharen för jag vaknade tidigt hela helgen. Lördag kom Nattis, Linnea och Robin upp och forade påsk med oss. Vi åt god middag och myste med lite påskgodis och kollade en film. Söndag hade påskharen hälsat på under natten och jag fick en piltavla, ett boulespel, en bingolott och lite godis. Vi hade en skön dag ute och bytte däck på bilarna och tvättade dem. Jag lekte en stund med Majken och vi fikade innan det var dags att kolla på Djurgården - Elfsborg samt spela bingolotto. Imorgon måndag är dagis stängt så pappa lämnar mig hos mamma på förmiddagen. 

Nya vårkläder

Grill på gång

Väntar på påskmat

Målat påskägg

Däckbytardag
 
 

Ny cykel och ridning

En skön vecka hos pappa och Nina med bra väder. Onsdag var det klädsim på simskolan och sen körde vi fotbollsträning. Har mockat i stallet i veckan och varit ute och ridit ett par gånger och det går bättre och bättre i hästmiljön. På fredag åkte pappa och jag inte till Sisjön och kollade lite och det slutade med att jag fick en ny cykel så väl hemma var det full fart runt på grusvägarna. Vi hälsade på Majken och hjläpte till att elda lite. Lördag körde vi långtur på cykel och häst. Slutade med att jag hade ont i rumpan på kvällen men den ska härdas :)
Söndag hade vi mysdag på gården innan det var dags för en ny vecka på dagis.

Klädsim på simskolan

Full fart på fotbollsskolan

Matar hästarna med morötter

Mockar stallet

Tur på nya cykeln

Ridtur i skogen

Storstädning och kalas

Veckan rullade på som vanligt fram till fredagen då mamma hade tagit ledigt från jobbet. Vi hade morgonmys och sen städade vi i lägenheten. Jag städade mitt rum jätteordentligt, både dammade och dammsög. På eftermiddagen åkte vi till Mölnlycke för att gratta Helena som fyllt år. Hela eftermiddagen var jag ute i trädgården och lekte med Albin och Melker. Vi femtiden kom gästerna och även Mattias med min nya cykel. Dock blev det ingen cykeltur på fredagen utan det blev först på lördagen. Vi hann även med att putsa fönstrerna innan vi tog oss ut. På lördagskvällen blev det tacos och Gladiatorerna. På söndagen var jag bjuden på kalas till Melissa som fyllde fem år. Vi tog en promenad till gymnastiksalen där kalaset hölls. Sen var det fullt ös i 2 timmar. Det bjöds även på korv pch tårta.

Storstädar

Lek och bus

Herre på täppan
 
Fikadags

Mer tårta :)

Födelsedag och förkylning

Måndagslek med Zakk har blivit en vana nu när hans pappa är ute och reser. Lek, film och popcorn ingår i vårt måndagsmys. Veckan rullade på med simskola och fotboll som vanligt.
På fredagen åkte vi till Borås. Vi hade många planer för helgen men fick dra ner lite på dem då jag var förkyld. Grillning, Unospel, besök på gården hos Mattias syster och lek i flera av Borås lekparker. På måndagen hämtade mamma mig på dagis eftersom vi skulle fira mammas födelsedag hos Margit. Jag hade beställt min egen prinsessbakelse.

Laddar för fotbollsträning


Mästare i kortspel

Kollar så Mattias inte bränner köttet


Älskar tårta

RSS 2.0