Delning

Pappa hade en fin vecka på Malta och har sedan dess slitit rätt hårt med att få ordning på nya lägenheten. Har träffat han några gånger på mat men inte så mycket mer utan de blir först idag måndag som delningen börjar på allvar och nu kommer jag vara hos pappa denna vecka minus Tors/Fre natten.

Tiden med mamma har varit rätt händelserik. Jag har gått frukost hela tiden men det har funkat bra och vi har anpassat läggningen efter det så blivit lite tidigare sovning men det har funkat bra. Har hjälp till lite hemma med målning och tepetsering. Har lekt med dagiskompisarna Bella, Zakk och några till samt hälsat på lite övriga vänner. Bandyskolan har rullat söndag och jag blir bättre för varje pass på is och det är superkul. Vi är cirka 25 barn så kul med bra uppslutning. Bara hoppas de kommer lite kyla framöver så vi får is på stora bandyplanen.
Har varit på stan några svängar och hamnade på någon minimässa i Nordstan i helgen och det var en kul upplevelse med diverse bus, lek och pyssel.


Bus med Bella

Dags att köpa en sådan här hem ?

Legobygge på mässan

Lunch på donken
Målning hemma hos mamma

Pappa hade det bra på Malta


 
 

Förrändringarnas vecka

Det har varit på gång en tid nu men i veckan gick flyttlasset för pappa till nya lägenheten. Det var ett tag sedan mamma och pappa bestämde sig för att dela på sig och för ett par veckor sedan berättade dom det för mig men allt har gått bra under tiden och båda ser till mitt bästa och älskar mig över allt annat och jag kommer få det bra hos båda två, och än så länge har jag tagit det hela på ett bra sätt. Det är bara 5 minuter mellan boendena oxå så jag kan lätt hälsa på när jag har möjlighet. Annars har veckan rullat på som vanligt med dagislivet. Pappa var i Stockholm på jobb en sväng så jag och mamma fick lite egen tid. Torsdag var pappa och jag på Hard Rock Cafe och åt middag efter dagis. Det var riktigt mysigt. Fredag hämtade mormor mig efter dagis och jag sov på pensionat natten till lördag. Träffade moster Marie och Jenny en sväng på dagen innan jag rullade hemåt på eftermiddagen. Kvällen blev lite mys hemma med mamma och fixa tvätten. Söndag var det dags för premiär av bandyskolan. Ett 20-tal barn hade samlats till första ispasset och det var super roligt. Snabbt ombyte till festkläder då det vankades 4-års kalas hos Bella på sena eftermiddagen. Lek, bus och godis avnjöts innan det blev pizza hemma och sen väntade sängen. Nästa vecka är det mamma vecka då pappa är på Malta med jobbet hela veckan. Höstbus på er där ute :)


Höstbus

Middag på Hard Rock Cafe
 
Bandyskola

 

 
 
Kalas hos Bella

 
 

Två olika veckor

Pappa, Nicke och Mattis fiskade hummer varje dag första veckan och det innebar att jag fick gå dagisfrukost hela veckan vilket jag var glad över men det var en galet trött kille som mest tog det lungt hemma när helgen kom. Pappa var iväg och fiskade i Tidaholm med Mats och Putte och landade fin fisk medan mamma och jag tog det lungt hemma då jag även var lite småkrasslig med lätt feber som tur nog aldrig bröt ut till något värre.
Denna vecka har jag varit med ute på havet en del då vi vittjat eftermiddagar och jag älskar verkligen båtlivet och havet. Hummerfisket är något nytt för mig en det har gått hem och det är lika spännande varje gång en tina dras upp. Lördag tog vi det lungt hemma medan söndagen bestod av arbetsdag vid Lilla Lövsjön så jag, pappa och några andra arbetsgubbar fixade till eldplatsen vid udden vid utloppet och sjävklart skulle den invigas när vi var klara. Eftermiddagen gick återigen i havet tecken och vittja hummertinor. Idag blev det två stycken riktigt fina som vi kokade när vi kom. Två hektiska veckor är till ända :)
 

Kapten Mio påväg ut och vittja hummertinor

Stor fin hummer

Svarta guldet

Nykokt hummer

Första eldmästare

Inviger nya eldplatsen vid Lilla Lövsjön
 
 

RSS 2.0