Luciafirande och avslutning

Julen står runt hörnet när jag kom till pappa och Nina på måndag hängde det adventspaket i hallen men de fick vänta en dag. Middag och sedan bandyträning stod på schemat idag. Tisdag fick jag öppna det första paketet och det var en film. Lassemajas dektektivbyrå. Självklart kollade vi på den efter middagen och åt lite pop corn till. Onsdag var det avslutning för terminen på simskolan och jag var jätteduktig. Ser fram emot omstarten efter nyår. Torsdag blev lugn medan fredag bestod av lite handling och förberedelse av middag. Hemmagjord Pizza.
Öppnade mitt andra paket. Fick filmen Bamse och Tjuvstaden så det blev filmmys på kvällen. Nina jobbade helg så pappa och jag passade på ett åka till badhuset på lördag förmiddag, kollade lite när herrarna spelade bandymatch innan vi åkte hem och satte en lussedeg som skulle bakas på eftermiddagen. 82 st goa lussekatter blev resultatet. Mysig middag på kvällen och lite lördagsgodis. Söndag tog vi det lungt. Bandyskola på eftermiddagen och sen lite mat fick bli avslutningen på en skön vecka. 10 dagar kvar till julafton.

Sista simskolan för hösten
 
Jag flyter

Luciafirande på dagis

82 st goa lussekatter
 
 

Julmånad och Julbak

Första veckan i December och julkalendern började. Jag har 2 st med choklad och Radio och TVs kalendrar. Lite pyssel hemma under veckan och simskolan på onsdagen. På lördagen bakade vi lussekatter och satte ihop vårt pepparkaks hus som pyntades med glasyr och MMs. Vi tog även en sväng till Liseberg men det var alldelse för mycket folk för att kunna gå omkring så vi blev inte långvariga där. Vi var bjudna till Fredrik, Jennie och Lucas på söndagen för pepparkasbak och jullunch. Vi var ca 20 st vuxna och barn som bakade om vartannat så många plåtar blev det.
 

Pepparkakshus

Blev några godisar över också
 
Julbak


Mycket bandyplanen

December månad runt hörnet och på måndagen var det fika/mys träff på dagis och pappa dök upp tidigt och jag visade vad jag gjort och vi fikade, spelade spel och sen bar det hemåt för att laga middag. Lugn tisdag medan onsdagen som vanligt innehöll simskola. Torsdag var det bandyträning och äntligen börjar det bli is på bandyplanen. Fredag var det en galen trött kille som hämtades på dagis så vi tog en tidig kväll. Helgen har det varit bandy för hela slanten då vi hade hemmamatch mot Surte på lördagen, seger 7-2 medan vi förlorade mot Nässjö på söndagen med 0-7. Premiär för bandyskolan ute efter matchen och det var kul att komma ut på stor plan. Avslutade med två-mål där mitt blåa lag vann med 5-1 och jag gjorde 3 av målen. Tacomys på kvällen och ännu ett steg närmare julen. 
 
Suddig men mysig vy över Göteborg

Stabil seger i hemmapremiären

Biche galopperade bort sig på Axevalla
 
 

Krasslig vecka

Vecka 47 blev en hostig vecka så vi tog det ganska lugnt. Onsdagen var det givetvis simskola som vanligt men annars blev det mysiga vardagskvällar hemma. På fredagen åkte vi till Borås och kalas hos Mattias systerdotter. Lördag morgon körde vi Mattias och hans föräldrar till flyget eftersom de skulle resa till Kina i en vecka. Handling av mat och sen hem. Förutom bandyskolan på söndagen så gjorde vi inget specielt under helgen.


Möte och isträningar

Ny vecka där pappa och Nina hämtade upp mig på dagis på måndagen och vi lagade lite mat och hade myskväll. Tisdag åkte jag med pappa upp till Gråbo på fiskemöte, fikade och tjötade med fiskegubbarna :)
Onsdag simskola och jag fick ett nytt simmärke. Torsdag isträning med pappas tjejer men tyvärr ingen is ute än så vi får nöta hall ett tag till. Fredag var det en trött kille som hämtades från dagis och vi hade en lugn hemmakväll. Lördag gjorde vi några ärenden innan vi körde V75 och myslördag till max. Söndag morgon var vi och hälsade på Nicke, Helena, Tuva och Sigge en sväng innan bandyskolan och sen var jag med på pappas träning också så dryga 3 timmar på is. Söndagsmiddag hemma på kvällen och så var denna vecka slut. Full Fart Framåt !!
 
Brilljerar på dagis
 
Bandyskola

Bandyträning med tjejerna
 
 

RSS 2.0