Två intensiva veckor

Pappa hade en fantastisk vecka i Jämtland med bra fiske, träffat på björn och såg pigg och glad ut när han kom hem. Mamma och jag har haft en skön vecka med mys, lek och några utflykter. Besökt Albin, cyklat med Philip, mormor har passat mig några kvällar och moster Marie har oxå besökt mig oxå när mamma varit ute och dansat. Största utflykten var dock till Universeum när dagis hade studiedag och jag uppskattade fiskarna mest även om de var lite kul och farligt att träffa dinosaurierna oxå.

Veckan som gått har det varit full fart på dagis. Pappa har dragit igång träningen med bandy, mamma har dansat vidare och i torsdags var pappa och jag på Åby travet och kollade när Namale Kronos vann. Jag fick besöka stallet, hjälpa till att sela Namale, mata, klappa och det var riktigt trevligt. Lördag stod det kalas på schemat. Dagiskompisarna Ludwig och Gabriel hade kalas på Knarrholmen och eftersom de var så fint väder tog vi egna båten ut. En fin, solig och varm dag avslutade med två fångade makrillar som blev lunch på söndagen.

Påväg till kalaset på Knarrholmen

Lekstund

Mys med Albin

Spanar fisk på Universeum

Jag och Dinosaurierna

Konstapel Mio

Klätterapan

Pappa, Jag och Namale Kronos

Koll på att Namale får rätt nummer
 

Slut på sommarlovet

En fantastisk vecka i Värmland med farmor och farfar är till ända. Det blev precis så bra som jag hade tänkt mig.
Vi har hela tiden bott i sommarstugan och myst. Tagit kvidd, fiskat, badat, plockat bär och frukt, grejat i skogen, hälsat på Lola, Anne och Donna, varit hemma i Filipstad några svängar och blandannat haft gårdsfest, cyklat på stan och ätit glass och mycket annat trevligt. På fredagkvällen kom mamma och pappa upp igen och stannade till söndag. Lördag var det västa ovädret och strömmen försvann vid 18 tiden och kom först tillbaka vid 05 på morgonen men vi hade det mysigt ändå i stugan. Elden brann för fullt och de nya kolbullepannorna invigdes. Söndag var det hemfärd till Göteborg och nästan direkt vidare till mormor. Dagis började på måndag men jag tog 4 dagars extra sommarlov med mormor som ändå var ledig. Mormor och jag var på Liseberg på måndagen, på tisdag drog vi till Fredrikshamn med gammelmormor, onsdag och torsdag var mest lekt hemma innan mamma hämtade upp mig efter jobbet och vi hade alla en mysig hemmakväll och varvade ner lite. 
Fredag startade dagis om för mig och det var inte så många barn där men jättekul att komma tillbaka och träffa alla efter sommaren. Imorgon lördag åker pappa och Calle till Jämtland för 9 dagars fiske så nu blir det mammamys en vecka. Nedan några bilder från semestern.

Många glassar har det blivit i sommar

Mot Fredrikshamn

Fiskdamm på båten

Ombord med Nicke Nyfiken

Farfarsbilarna fanns i Fredrikshamn med

Coool fontän

Plockar bananer
 
En fin kväll i Göteborg (Götaplatsen)

RSS 2.0