Glad Påsk

Pappa och Nina tog ledigt torsdag och så bar det av mot Filipstad för lite påskmys. Vi sov hemma första två nätterna och hade besök av påskharen som lämnade fina ägg under sängarna. Jag fick en fotboll, fotbollssko bag, godisbilar, pappa fick en cykelhjälm (nu saknas bara en cykel, haha) Nina fick ett regnställ och ett halsband, farfar fick en ny trimmer medan farmor fick ett påslakanset. Lördag åkte vi till stugan och besatte oss där tre dagar då det skulle bli kanonväder. Vi har byggt en ny brygga, lagt i båten och satt dit motorn och självklart provkört allt, lagt en heldag vid landet och kört gössel, spavänt landet, krattar ett par kubik mossa och röjt så nu är det fint och klart att så frön och allt vad farfar och farmor ska ha odlat. Vi har tagit ett par underbara promenader och varit på upptäktsfärd, njutit av solen på bryggan, spelat spel och invigt nya fotbollen. Tisdag bar det således hemåt till Göteborg och på kvällen lämnade pappa mig på fotbollsskolan och nu är det mammatid resten av veckan. 
Fortsatt Glad Påsk :)
 
Påskharen kom med fina ägg till Filipstad, jag fick en fotboll och en fotbollsko bag

Pappa fick en cykelhjälm och Nina ett regnställ å ett halsband

Påskpynt i stugan innan påsklunchen/middagen
 
Lunch på bryggan i solen slår allt

Bus och mys i solen

Fotbollspass på backen
 
Pappa och Nina premiärbadade, temperatur +8 i vattnet
 
Själv nöjde jag mig med en dusch under vattenkannan

Tiden rinner iväg

Sista två veckorna har bara försvunnit. Farmor och farfar stannade till onsdag och vi hade ett par mysiga dagar. Helgen var vi i Halmstad och hälsade på Nina och körde två dagar i stallet. Vädret var bra och vi hade det supertrevligt. Jag höll för första gången helt själv i tömmarna när vi var ute och körde häst på slingan, snacka om nöjd kille. 
Veckan som gått har jag varit hos mamma. Jag har invigt nya fotbollkläderna som jag fick av pappa på första träningen och trots regn var det jättekul. Fick lite ont i fötterna efter en stund så då åkte de vanliga skorna på. Jag gjorde första målet när vi spelade två-mål. I helgen har jag busat med Zakk och varit på Valle´s barnkalas.
Nästa vecka är det påskvecka och då drar vi till farmor och farfar för lite påskmys.

Nya fotbollskor, benskydd och strumpor

Påväg ut och ska köra häst

En helt vanlig kväll när pappa och jag kollar alla matcherna

Första träningen

In med bollen i mål

Lek och bus
Rast, vila på kalaset

Glass i stora lass

Tidig Sommar :)

Sista veckans värmebölja och man kunde nästan tro att sommaren anlänt tidigt. Dock är det kallt på nätterna men det har varit några riktigt sköna dagar. Veckan började med barnkalas på bushuset då Ebba och Maya på dagis fyllt år. Onsdag åkte jag till pappa och farmor och farfar kom ner för att hälsa på i nya lägenheten. Det har mest blivit lite hemmamys och mycket ishockey och fotboll som verkligen är topp 2 på intressen just nu. 
Helgen har jag varit med mamma och vi har varit på badhuset med Elinor och Zakk. Cykeltur i Slottskogen på söndag och hade det allmänt trevligt. 

Pannkaka och glass en bra kombination
 
Bus i stora bassängen

Coola killar

Lek med bollen

På tur i Slottskogen

Fikapaus

RSS 2.0