Semester i Värmland

 (V26) Körde lite fritids måndag och tisdag innan vi packade ihop och drog till Filipstad på onsdag. Dags för lite semester hos farfar och farmor medan pappa och Nina åker till Stockholm på Coldplay.
Jag har fiskat abborre och gädda, plockat massa blåbär, hallon, jordgubbar och bakat lite med farmor.
Varit en underbar veckan i Värmland. Tisdag rullade vi mot Mariestad där pappa mötte upp och vi begav oss mot gården mför lite middag. Onsdag lämnde pappa mig hos mamma.

V25

(V25) Midsommarvecka och jag var på fritids måndag till torsdag. På onsdagen hade vi avslutning med fotbollen och som vanligt spelade föräldrarna mot barnen. Detta gången vann föräldrarna med 4-1. Men det var en rolig match. På torsdagen åkte vi till Borås och grillade på kvällen. Fredag morgon och midsommarafton kopplade vi på husvagnen och åkte till Fredrik, Jennie och Lucas i Lerum. Härligt midsommarfirande blev det med 20 vuxna och 11 barn. Fredrik hade hyrt en hoppborg som vi härjade i. Även en del lekar och bad hann vi med under dagen. Senare på kvällen gick vi barn över till grannen som hade en biograf i sin källare och tittade på film innan läggdags. Helgen fortsatte med fint väder och vi passade på att åka och bada med Albin. Vi plockade en massa musslor i sjön.

Skolavslutning och mer kalas

(V24) Firande nummer två denna vecka då farfar och farmor dök upp och firade mig i efterskott på 7 års-dagen. Onsdag var det skolavslutning och vi var jätteduktiga. Fotboll som vanligt på kvällen och mycket mys hemma på gården under veckan. Lördag var det fotbollsturnering med Guldheden. Vi vann 3 matcher och förlorade 2. Söndag var det födelsedagskalas på Lek & Buslandet och tanken var att vi skulle till Liseberg efter men vädret satte stopp för de planerna så vi åkte och hyrde en film och köpte lite söndagsmys istället. Skön avslutning på en vecka som gått i 110 !!! 

RSS 2.0