God Jul !!

Var kvar hos pappa tills onsdag denna vecka då mamma jobbade och hade julmiddag med jobbet på tisdag så jag fick vara med på bandyträningen på måndag, tisdag hämtade pappa mig tidigare på dagis och så körde vi en hel eftermiddag/kväll på Liseberg. Det blev en stjärnvinst på Dumle spelet och en del karuseller. Onsdag till dagis som vanligt och sen var det mamma tid resten av veckan då pappa åkte till Tyskland för julmarknad i Kiel. Mamma och jag har hälsat på Maria, Anakin och Alicia, lekt med Zakk och Ellinor och förberett för julen, som jag har längtat. Tisdag var dagen D och det var dags att säga God Jul och hoppas på att tomten kom med paket. Vi åkte upp till mammas släkt i Rävlanda på dagen och åt julmiddag, tomten kom med paket, kollade Kalle Anka innan vi åkte hem och firade lite till med mormor och gammelmormor. Pappa som landat från Tyskland kom förbi en sväng på kvällen och åt gröt och kollade på när jag öppnade paket efter paket. Fick lite allt möjligt. Kläder, leksaker och allmänt nödvändiga grejer. Sen packade vi ihop och jag åkte med till pappa där vi tomten också lämnat en del paket och vi öppnade ett gäng som innehöll böcker, kläder, Angry Birds och lite annat skoj innan det var dags för lite mys och sedan sova. Juldagen packade vi ihop oss och åkte till farmor och farfar och här ska vi vara nu tills på måndag och bara mysa, leka och njuta av ledigheten. God Fortsättning :)

Klar för julafton
 
Tomten på besök i Rävlanda

Kollar Kalle Anka, mkt roligare i år jämnfört med tidigare
 
Paketöppning hos mamma

Nöjd kille med vad jag fick i paketen
 
Julklappsöppning hos pappa

Full fart i bandyskolan
Stjärnvinst på Liseberg, 2kg Dumle


Jul på Liseberg
 

Fler bilder

Lite fler bilder från sista tiden...

Nöjd med arbetet hos pappa

Klar för lussefirande på dagis

Väntar på middagen, underhåller med spel så länge

Testar nya skateboarden

Julens första laxsmörgås klar
 

4½ år & Lucia

Mamma veckan rullade på. Vi har myst en del med Zakk och Ellinor och gjort smällkarameller och klätt årets julgran. Besökt Liseberg med det var alldeles för mycket folk så jag hoppas hinna med en tur till innan det stänger för säsongen. Vi har bakat lussekatter och blivit pissblöta på en regnig bandyskola. Måndag hämtade pappa mig och denna vecka fyllde jag 4 ½ år och undrade varför ingen firade mig och varför jag inte fick ha något kalas men pappa förklarade att man fyller bara jämna år men jag fick ändå en liten present av pappa efter dagis i tisdags. Fredags var det luciafest på dagis och jag var världens sötaste tomte. Efter dagis klädde vi julgran hos pappa, fikade med Calle och Angelica och hade en supermysig fredag som avslutades med Gyllene Tider på Tv'n. Lördag morgon var vi i hamnen och hämtade båten då det var dags att ställa in den för säsongen. Lunch hemma och sedan bandymatch mot Kareby i ett regnigt Kungälv men det blev förlust 0-10 mot Sveriges bästa lag. Söndagen var också välplanerad, badhuset på förmiddagen, äta Sushi Yama lunch, gå på bandyskola och sedan hjälpa Calle och Angelica att flytta lite och sen äta middag på Vi Viet. Vips så det denna vecka till ända.

Farfarsbilarna på Liseberg

Klarat körkortet för ??:e gången i ordningen

Bankar skiten ur bävrarna

Plocka bananer är kul

Kastar fisk

Bakar lussekatter

Fix och städ efter baket
Granen hos mamma



Bandyvecka

Pappa hämtade mig på tisdag och vi tog det mest lungt och spelade lite spel hemma. Onsdag var vi ute på stan en sväng och fixade lite. Blandannat ett besök hos frisören och det var verkligen på tiden och torsdag passade mamma mig då Pappa var på Stiftelsen i Lisebergshallen. Fredag tog jag ledigt från dagis då pappa skulle lyfta båten och jag ville självklart vara med så vi hämtade släpet på morgonen, fixade lite i hamnen och sedan lyfte grabbarna båten. Nu ska motorn av och servas och lite småfix med båten innan vi ställer in den i ladan nästa vecka men det är ju bara 4 månader kvar så ligger den i igen som pappa uttryckte det. Lunchmys på Shanti med pappas kompisar, fika och sedan åkte vi köpte en ny gardin till mitt rum, Spindelmannen hänger nu mer i fönstret. Handlade lite på Maxi innan vi körde fredagsmys.
Tvätttid lördag morgon men annars har det varit bandy för hela slanten i helgen. Match med pappas tjejer på lördag som tyvärr förlorade igen med 1-2 mot Sunvära, efter matchen åkte vi skridskor en timma.
Söndag var det bandyskola och sen kollade vi när herrlaget spelade första hemmamatchen, vinst 6-0 mot Kareby. Lite mat och ett bad när vi väl kom hem innan sängen väntade. Det händer alltid grejer när jag och pappa rör på oss. 
 
Välbehövligt besök hos frisören
 

Båtupptagning

Ny spiderman gardin

Bandyträning

Bandybus
 
 

RSS 2.0