Helgmys

I veckan har pappa varit iväg med jobbet på seminarie så mormor hälsade på som vanligt på måndagen och vi hade lite måndagsmys. Tisdag var mamma med pappa ute och åt middag och kollade hockeyn så det mormor dag nummer två :)
Onsdag / torsdag var jag med mamma och det var kul att få hem pappa på torsdag igen :)
Fredag var mamma ute med jobbet så pappa och jag passade på att ta igen lite förlorad tid med matlagning, fredagsmys och självklart lite bus. I helgen har vai varit i Lindome och hälsat på Janne, Sara och Cornelia som fått tillökning i familjen, en liten William :)  Jättegrattis!
Söndag var det städdag så jag passade på att ta en tur till lekplatsen med mormor, sen blev det lunch och sovning. Eftermiddagen fyllde vi upp med shopping, rundtur i hamnen i snudd på underbart vårväder, pappa var påväg genom isen som inte såg så bra ut som för ett par dagar sedan men han klarade sig med en halvfuktig fot :)
Dagen avslutades med lite middag, mys i soffan, lek och sen läste pappa Bamse för mig :)

Ny vecka med nya utmaningar väntar.


Full fart i backen


Vill åka en gång till


Pratar med farfar


Vart tog bollen vägen ?


Lek på rummet


Storstädning av Mio


Full fart i backen

Lunchsovningarna kom snabbt tillbaka när jag väl kom in i normal rytm efter helgen och jag sover min halvtimme igen. Veckodagarna bara försvinner. Förra helgen var pappa och Nicke på båtmässan och spanade in årets nyheter och vem vet, tokiga pappa kanske införskaffar något nytt inför säsongen. Mamma och jag och umgicks med Tuva och Helena och hade en jättemysig dag med bus i snön och stjärtlapps åkande.
Söndag förmiddag tog vi det lungt medan eftermiddagen stavades söndagsmiddag hemma hos Karin, Oleg och barnen. Vi åkte lite pulka och stjärtlapp innan och oj va kul jag tycker det är. Helena, Klas och Albin mötte oxå upp.

Bakslaget kom måndag kväll när jag drabbades av en febersläng så tisdag & onsdag spenderades hemma med mamma och pappa. Torsdag var jag tillbaka på banan och åter på dagis.
Lördag fixade vi lite hemma och på eftermiddagen åkte vi till bandyplanen och åkte skridskor. Mamma och pappa var mäkta imponerade denna gången!!
Söndagen var vi på badhuset och plaskade ihop med Mina, Alva och Lou medan eftermiddagen spenderades på på stan och vi spanade även in nya lekplkatsen i Linne lite närmare och jag hittade omgående några favoriter.

Kommer lite bilder till veckan.

Kram Mio

Sovmorgon

Söndagen blev precis så mysig som jag tänkt mig. Måndag och tisdag har jag tagit sovmorgon. Måndag väckte pappa mig 08,20 och tisdag 08,30 så vi blev lite sena båda dagarna till dagis. Jag har inte sovit lunch nån av dagarna med tanke på att jag sovit så länge morgonen så ska bli kul att se hur detta utvecklar sig framöver.
Ska jag redan sluta med lunchsovningarna ?

Nedan lite goa bilder från sista tiden.


Full fart i pulkabacken


Pappa och jag njuter av vintern


Snön låg kvar dagen efter oxå


Skaldjursmiddag med egen nam-nam tallrik


Farmor och farfar´s nya bil


Firar Mina och Alvas 3-års dag


Presenten skulle självklart testas


Full med bus

RSS 2.0