TOTO

Förstår inte var tiden tar vägen och verkligen dags att uppdatera bloggen lite.
Jag har fått mina egna hästar :)
Eller.. nja, inte levande men ack så mysiga, kolla bara bilderna nedan. Pappa har varit i Malmö och Eskilstuna sista två helgerna då BE startat på V75 och de har slutat med två 3:e platser och matchningen går enligt planen även om oturen grinar oss i ansiktet för i helgen skulle hon helt enkelt ha vunnit men vi tar nya tag. Nästa start blir 14:e April på Örebro.

Mamma har jobbat på som vanligt och jag har spenderat lite mer tid med henne eftersom pappa varit på resande fot lite. Vi har varit ute en del eftersom våren kommit till Göteborg (i alla fall några dagar) och lekparkerna börjar torka upp och de är massa bus varje gång. Har lekt med Mina och Alva, promenerat på stan, varit på pensionat mormor en natt då mamma hade date med tjejvännerna, badat badkar, lagat mat och hjälp mamma städa lite.

Annars är det dagis som gäller och livet leker för fullt. Ska försöka ta lite mer bilder framöver, har varit dålig på att använda kameran på slutet.

Kram Mio



Toto


Åker spårvagn med pappa


Var är båten pappa ?
Isen är ju borta....


BE vid starten på Jägers



Grattis Mamma

Helgen var lyckad och gästerna var nöjda med melodifestival middagen som pappa lagade. Jag lekte med Lilla V och hade jättetrevligt innan det var dags att sova. Söndagen spenderade vi ute på stan, kollade lite affärer, tog en fika på Condeco och jag fick en stor kanelbulle :)

Veckan har rullat på som vanligt förutom torsdag då mamma fyllde år. GRATTIS MAMMA :-)
Jag hade köpt ett par svart skor som blev väldigt uppskattade, av pappa fick mamma en skjorta och en tröja.
Mormor, Anders, Gammelmormor och Arne kom förbi på kvällen och det blev lite smörgåstårta och födelsedagstårta. Livet rullar på och snart är det helg.

BE startar på Jägersro imorgon och pappa kommer åka ner till Malmö. Jag och mamma tar säkert en sväng på stan och hittar på lite bus påvägen.

Kram Mio



Mamma provar nya kläderna



Kollar vad mamma får i present


Moussssssssig tårta....


Fika på Condeco


Sötnosen





21 månader

En vecka på dagis går fort när man har kul.
Det har varit full fart hela veckan och jag har av någon anledning börjat vakna riktigt tidigt vilket är mindre populärt hemma men är väl en fas i livet. Pappa har varit på konferens med jobbet så två dagar har det blivit frukost på dagis men jag klagar inte, funkar väl någongång.
Annars har det väl inte hänt så jättemkt nytt. Vi har våra rutiner men det ska bli rätt skönt när våren kommer så man kan börja busa runt på lekplatserna lite mer.
Torsdag blev jag 21 månader och snart är det dags för 2 år kalas. På kvällen startade BE på Åby men vi fick nöja oss med en 6:e plats då loppet inte riktigt blev vad vi tänkt oss men vi laddar om mot V75 nästa helg på Jägersro.

Ikväll ska vi ha melodifestival middag hemma hos oss och pappa kommer säkert laga lite god mat till våra underbara vänner. Har sett lite konstiga grejer i ugnen sista dagarna så blir säkert gott.
Nu ska jag gå till mormor en stund så pappa och mamma kan städa, handla och fixa lite samtidigt som jag hittar på lite bus :-)  Vem sa att livet inte leker :-)

* Supergrattis till Matte och Linda som fick en flicka fredag eftermiddag :-)



Klar för dagis


Fredagsmys vuxna


Fredagsmys om jag själv får välja




Värmland

Veckoslutet hos farmor och farfar var kanon även om farmor var lite krasslig.
Vi var och tittade till sommarstugan som var väl klädd i snö, galet men det är säkert 60-70 cm på sina håll så tur att vägen var plogad. Jag åkte pulka och farfar körde runt mig på sparken, bilderna talar om att jag tyckte det var superkul. Vi fikade och sen rullade vi tillbaka.
Fredag var vi till Molkom och hälsade på Dullum, Malin och Alfons i de nya huset och de bodde fint. Vi tog en fika och jag lekte med Alfons ett timmar innan det var dags att åka tillbaka hem och äta middag.
På kvällen var jag kvar hemma då pappa åkte och kollade på bandyderby, Staaen - Baronerna som tyvärr gästerna vann klart med 13-1 :(
Lördag åkte pappa och farfar tidigt till stugan och fiskade, skottade snö och fixade lite av varje.
Jag och farmor tog en sväng på stan, handlande, hälsade på ankorna vid älven och avslutade dagen med en sväng till gammelfarmor. Gissa vad gammelfarmor klocka säger ?

Söndag morgon och vi packade ihop och rullade tillbaka hem till Göteborg, lunch och sen bar det av ner till Åbytravet då BE startade i V65. Loppet blev kanon med en resa 3:e utvändigt och 400 kvar styrde Takter på och vi var förbi alla 100 kvar och segern var klar. Snyggt jobbat tjejej. Vi hälsade på BE i stallet efter loppet och grattade alla innan det bar av till bandybanan för att kolla in när Mölndal säkrade seriesgern och tog steget upp i Allsvenskan. Grattis!!
Väl hemma igen hade mamma kommit hem från Ullared och jag fick lite fina grejer, pappa och jag tog ett bad innan det var dags att gå och sova, en händelserik vecka är till ända :)


Pulkaåkning på schemat


Första gången sittande på en spark


Stugan i vinterstuk - Farfar kör runt mig på sparken


Så nöjd :)


BE vann lätt på Åby V65 under söndagen


RSS 2.0