Mer gårdsfix

Pappa hämtade mig på måndag och vi gjorde några ärenden i Mölndal innan det bar det av till bandyplanen för att kolla lite på bandyns dag som är stora avslutningsdagen på bandysäsongen. VI plockade ihop alla grejer och tog hem all tvätt så nu är det vackert vänta till nästa säsong innan vi åker skridskor nästa gång.
Tisdag var det årsmöte i fiskeklubben och vi var självklart på plats och träffade alla fiskegubbar.
Onsdag blev simskolan inställd då Josefin var sjuk så det blev en heldag på dagis innan vi körde fotbollsskola i fantastiskt väder. Torsdag och fredag tog vi det lungt och myste runt på gården och fixade allt mellan himmel och jord. Jag lekte med Majken och gick på utflykt. Jag har börjat gå in i stallet och än så länge har det gått rätt bra så vi tar det försiktigt framöver och provar oss fram.  Fredag kväll kom Nattis upp och vi åt tacos och tog en rejäl sovmorgon på lördag (09.20). På eftermiddagen kom Nicke, Helena och Sigge på besök och åt middag och vi hade jättetrevligt. Söndag blev en ganska lugn dag och vi laddar för en ny vecka på dagis efter en fantastisk vårvecka med gött väder och kommande vecka ska bli minst lika bra. Välkommen våren !! :)
 
Fiskemöte

Fotbollsskola

Nattis på fina Sussie

Middag med gött gäng

Hästarna likt jag älskar när våren är påväg
 

Synkontroll och bandyskolaavslutning

Måndagen började med lek med Zakk då Elenor jobbade sent. På tisdagen åkte vi till ögonläkaren för årliga kontrollen av synen. Dropparna i ögonen var lite läskiga men det gick bra. Läkaren tyckte inte synen hade ändrats specieltt mycket så jag måste inte nya glasögon, trots detta fick vi ett nytt recept om vi kände att vi ville ha ett par till. Simskola som vanligt efter dagis på onsdagen och sen åkte vi och hämtade våra pass som var klara. Helgen tog vi det ganska lugnt. Lunch hos mormor på lördagen och avslutning med bandyskolan på söndagen.
Vi fick både medalj och godispåse innan vi gick av isen.


Uppställning på blöt bandyskolaavslutning

Välförtjänt medalj och godis



Fix och trix

Pappa hämtade mig efter dagis på måndagen. Vi gick till bageriet och tog en fika innan vi rullade mot Sisjön för några ärenden innan det var dags för bandyträning med tjejerna. När vi väl kom hem visade det sig att farmor och farfar fortfarande var kvar på gården och hade hjälpt pappa och Nina en hel vecka och de stannar hela denna veckan oxå. Det har varit mycket fix och trix på gården gångna veckan. Byggande och målande, röja och lasta släpkärra för att åka till tippen och slänga grejer. Köpa byggmaterial och prylar. Snart är elektrikerna klara oxå så vi kan ställa i ordning allt på övervåningen. Pappa har hundra projekt till i bagaget så det kommer nog fortsätta hända grejer här ett par år framöver :)
Onsdag var jag på dagis och simskolan men det blev ingen fotboll denna dagen då det regnade och snöade. Nina rullade till Halmstad på helgen och farmor och farfar hemåt Värmland så det blev galet tyst på gården. Jag har sakta börjat närma mig hästarna och än går det bra så bara hålla tummarna. Söndag var det bandyskola i riktigt fint väder för en gång skull så det var riktigt roligt. Undrar redan vad som hänt när jag kommer tillbaka nästa gång.

Fikar på bageriet

Gräver ner fiberkabeln

Sopar stallet

Bandyskola i riktigt fin väder
 

RSS 2.0