Full fart igen

Uppstarten på dagis gick bra och snabbt, de dök upp några fler barn vecka två men eftersom vi åkte till Värmland redan på torsdag så blev det en lugn vecka för mig.
Vi tillbringade dagen i stugan och njöt av de fina vädret. Fredag blev det favorit i repris med mest fiske och mys men utan större framgång, fisken ville inte nappa. Väl hemma var det fredagsmys med farfar medan pappa och farmor rullade till Hällefors.
Lördag åkte pappa tidigt då det stod svensexa för Dullum på schemat med övernattning i Karlstad så jag, farmor och farfar var i stugan en sväng, lekplatsen, en tur på stan, lekplatsen och lite andra platser. Vädret var på vår sida på söndagen men tyvärr så var det stiltje på sjön med lite aktivitet bland fisken. Måndag hade pappa bilen på verkstad så vi tog en sväng och hälsa på gammelfarmor på en fika innan det blev packa, lunch och hem till Göteborg.

Veckan har rullat på med dagis, grillkväll med lekkompisarna och föräldrar, besök av mormor, pappa mys då mamma varit i Finland med jobbet. Helgen har varit riktigt lugn med besök hos Tuva, Nicke, Helena och nykomlingen Sigge. Tuva och jag hade lite lördagsmys och alltid lika kul att träffas.
Söndag var vi hemma stora delar av dagen och det var inte den gladaste killen så rastlösheten smög på ganska fort. Imorgon är det en ny vecka igen och dagis väntar :)
 

Jag och Isabella


Texas Longhorn går alltid hem


Mys med farfar


4 generationer fikar


Sommarlov och dagisstart

Sista veckan på sommarlovet spenderades hos farmor och farfar och vilken underbar vecka det blev med massa bus, lek, sommarstugan, fiske, lekplatser, bollspel, grejade i landet, bollsparkande och massa, massa mer roliga äventyr. Jag har inte direkt saknat mamma och pappa som varit hemma och jobbat men det var ändå kul när de kom upp natten till lördag. Helgen gick fort då vi var en del i stugan och fixade lite av varje och myste runt. 
Pappa servade bilen på måndag innan det bar hem till Göteborg då pappas bandysäsong startade på kvällen.
Tisdag var det dags för dagistart och det blev en lugn vecka då vi endast var 4-5 barn på våran avdelning så vi slog ihop oss lite med övriga vissa dagar så i det hela var det en bra start. 
I helgen var jag med mormor lördag/söndag då mamma och pappa var borta på lite kalas i Hällesåker men det går ingen nöd på mig. Två besök på Liseberg, Slottskogen, hälsa på gammelmormor och massa mys, bus och lek på det gjorde helgen riktigt kul.
Denna vecka rullar det på som vanligt med dagis måndag till onsdag innan jag och pappa åker till Värmland igen en sväng. Lite stug och bilfix står på schemat. På återseende mina vänner :)
 

Pappas nya padda en bilsucce


Farfar och jag vilar lite

Bad i stugan
 

Pappa tog ett rejält dopp oxå 


Nystylad och klar för omstart på dagis




RSS 2.0