Mycket aktiviteter

Vintern är kvar och kylan biter sig fast så det är rätt skönt att vara ute. Just nu är det väldigt mycket bandyplanen som gäller, älskar att åka skridskor så vi är nere 2-3 ggr i veckan på Åby och jag stortrivs.
I helgen var det KM i pimpelfiske vid Stora Lövsjön men det nappade dåligt men vi hade en bra dag ute i solen.
Varit en sväng på badhuset med pappa och härjat oxå, träffat lite dagiskompisar, hälsat på hos frisören, varit på släktmiddag med mamma när pappa var iväg på bandymatch. Nu på fredag spelar de sista matchen för säsongen, sen är det bara att invänta våren. Annars rullar på det i vanlig stil med dagislivet som höjdpunkt.


Ööhhh... Akta på er...


Långhårig


Nyklippt


En vanlig dag på dagis


Jag och Astrid väntar på middag


På pimpeltävling



Båtmässa och bandyplanen

Kylan biter sig kvar på västkusten och jag njuter av livet. I helgen var pappa och jag till badhuset ett par timmar följt av bandyplanen. Jag tror detta är det roligaste jag vet just nu och ständiga frågan är när vi ska åka skridskor.
Jag börjar bli riktigt stabil på skridskorna och lär mig ta längre och längre skär för varje gång och snart har jag en bättre bollträff än pappa, roliga är att jag kan skjuta åt båda håll oxå.
Blir minst 2 dagar i veckan på isen så lite tråkigt att de bara är ett par veckor kvar innan de är slut på säsongen.
Som tur är då att pappa och jag var på båtmässan i veckan och spanade in lite båtar. Om jag fått bestämma har vi nog köpt minst tre stycken och en vattenskoter, vi vandrade runt ett par timmar, tog en fika innan vi avslutade dagen på Sushi Yama.
Annars rullar dagar på med dagis, mys och bus. Idag ska vi till frisören och klippa mig, jag börjar bli lite väl långhårig nu enligt mamma :)
 
 
Kapter Mio

Självklart ska det vara en sovbåt
 

Skön relax fram på denna Nordkapp 760

I sommar vill jag åka på denna pappa

Slitsamt att gå på båtmässan så tar ett litet break
 
 

Alfonshuset








RSS 2.0