Sköna dagar

Blev en mysdag med mormor i lördags då mamma och pappa åkte till Kalmar för att kolla när BE startade i V75 men en galopp efter 50 meter förstörde dagen helt och Kihlström körde ut henne på stallbacken efter ett varv. Surt!
Men vi tar nya tag på Åby kommande söndag då hon startar V65 och då ska jag följa med och heja fram henne.

Vi hälsade på gammelmormor under dagen och tog en skön promenad innan vi gick hem till oss.
Jag sov gott när mamma och pappa kom hem.....

Söndag var vi till Maxi och handlade och jag fick åka kundvagns bilen och sen när vi var klara blev det premiär i stora nya bilen vid entren, gissa om jag var nöjd.
På eftermiddagen lekte vi med Mina och Alva och käkade middag ihop, Annie hade lagat en god lasagne, ett bad med tjejerna innan vi gick hemåt och jag somnade gött på kvällen.

Måndag/tisdag och full rulle på dagis igen, mamma och pappa kom och hälsade på tisdag eftermiddag då det var öppet hus fika och vi lekte en stund innan vi gick hem. Vi packade lite på kvällen för jag och pappa ska åka till farmor och farfar onsdag lunch. Ska bli kul att träffa dem igen, var ett tag sedan sist.

Kommer med en lägesrapport i slutet av veckan. Kramar



Kundvagnsbilen på Maxi


Snacka om nöjd kille


Hoppas en aldrig stannar....


Lejon på dagis


Så sööööt


BE innan första V75 starten



Äntligen frisk

Tapaskvällen med föräldragruppen blev lyckad och var jättekul att träffa alla igen och busa lite.
Natten tog dock en vändning när jag vaknade med 40 graders feber och det blev till att gå ner till sjukan på lördag morgon där det konstaterades att jag återigen hade dubbelsidig öroninflammation så det blev en ny kur med pencelin. Bläää....
Febern försvann dock natten till söndag och orkade faktiskt träffa Mina och Alva en stund på dagen och vi åt middag hos oss på eftermiddagen.

I veckan har det varit fullt tryck som vanligt. Måndag var det alla hjärtans dag och jag fick en HH jacka av pappa och ett bamsepussel av mamma.
Annars är det dagis, hem och äta middag och mysa med mamma och pappa som gäller. Badat badkar, lekt med nya pusslet och bara njutit av livet och äntligen är jag frisk.

Fredag nu och jag har checkat in på "Pensionat Mormor". Mamma och pappa åker till Kalmar tidigt imorgon bitti då BE startar på V75 och jag är inte sugen på att sitta i en bil hela dagen, är trots allt 70 mil T&R.
Vi håller tummarna att hon sköter sig för då är segerchansen god.

Kram Mio



Hittade en kjol på dagis :)


Middag med paket på alla hjärtans dag


Spanar in pappas fiskegrejer


BE när hon vann på Jägers - Repris imorgon på V75 ?


På banan igen

Fredag var enda dagen jag kom till dagis och så kul det var men helgen blev inte vad vi hade tänkt oss då jag blev lite krasslig igen så har gjort pappa sällskap med hosta, snuva och kliande ögon men det var nyttigt att vila upp sig. Har grejat lite hemma, städat, hjälp pappa baka lite, badat badkar, tagit en sväng på stan och fikat, sovit på "Pensionat Mormor" hälsat på gammel mormor och fikat, m, m,.....

Blev hemma från dagis måndag/tisdag denna vecka och har bara gjort lite småutflykter under dagana.
Tisdag var det tänkt att vi skulle åka till Malmö och kolla när pappas häst startade men då vi båda var krassliga blev det att se loppet på datorn och vilket lopp det blev. BE vann överlägset efter en resa i 4:e utvänding.
Barfota fram och första gången med rycktussar blev kanon när Takter styrde på 400 kvar.
Verkar som behandligen och 4 veckor med träning gjort susen. Nu siktar vi mot V75 kommade helg, bara hoppas vi kommer med i stoloppet.

Ögoninflamationen är borta och snuvan till stor del så nu ska jag bara bli av med hostan oxå.. nätterna går upp och ner men inatt sov jag som aldrig för så hoppas att det fortsätter så.

Imorgon ska vi träffa föräldragruppen på Tapaskväll, ska bli jättekul att träffa alla kompisarna igen.

Nedan alla utlovade bilder. Kram Mio



Shoppat nya stövlar och skor


Kollar Babblarna med Jenny


Hjälper pappa å baka


Fika hos gammelmormor - Päron med grädde va mums.


Måste doppa lite till i grädden


Hjälper gammelmormor med disken


Pappas 1.2kg´s Regnbåde på pimpel


Mr Trötter

Veckodagarna bara försvinner när det är dagis från 08,45 till 16,30. Middag när vi kommer hem och sen mest bara lite mys, lek och bad på schemat så det finns inte så mkt att annat skriva hem om. Längtar till våren och ljusare tider.
Vi har dragit på oss lite virus och helgen blev väldigt lugn med lite promenad, hemmabus och mest allmänt lungt och stilla.
Måndag åkte jag på en ögoninflamation och har varit hemma tisdag/onsdag och blir hemma även imorgon torsdag.
Mamma åker till jobbet tidigt och pappa jag har varit och handlat på Maxi båda dagarna och vi har åkt spårvagn då mamma har bilen men lika nöjd är jag för det. Eftermiddagarna har varit lugna med mamma.
Idag var på Allum och kollade lite, mamma köpte ett par skor till jobbet.
Illa nog så sover jag inte helt bra på nätterna då hostan är jobbig och det stör mamma och pappa rätt bra så det är en lite sliten familj för stunden.

Nu ska vi laga middag och mysa lite...

Kram Mio

PS: Ska försöka ladda upp lite bilder framåt helgen.

RSS 2.0