Sportlov och aktiviteter

Mamma hämtade upp mig på torsdagen då pappa hade fått åka iväg ner till Halmstad. Vi tog en hemmakväll med Zakk och Elenor. Helgen rullade på utan några större aktiviteter. Söndagen var det Alla hjärtans dag och vi lyxade till med amerikanska pannakor till frukost. Veckan som kommer så är det ingen skola eftersom det är sportlov. Vi har hittat på mycket roligt på fritids under veckan, bla tagit spårvagnen till Plikta i Slottskogen där vi grillade korv och även bakat scones till fikat. Bandy blev det både måndag och torsdag som vanligt. På fredagen var jag ledig med mormor. Vi tog en sväng till biblioteket och lånade några nya Lasse-Maja böcker och sen åkte vi till Åby badet. Där var det väldigt mycket folk så vi stannade inte så länge. På lördagen åkte vi och hälsade på Helena, Klas, Albin och Melker. Vi hittade på massa buskul jag och Albin. På kvällen skulle mamma och Mattias på Jennies 30-års fest. Jag och mormor kollade på melodifestivalen och åt popcorn. Söndagen avslutades som vanligt med bingolotto, även denna gången utan vinst. jag stannade kvar hos mamma till onsdagen då pappa kom och hämtade mig.

 
 
 

 


Annorlunda vecka

Veckan startade som vanligt med bandyträning, simskola på tisdag men sen åkte pappa akut till Halmstad men det visade sig vara falskt alarm så det blev hemfärd igen om vi såg som vanligt onsdag, torsdag var det dags för skridsko med skolan så vi packade oss iväg men pappa drog ner till Halmstad igen och blev kvar denna gången.
Resten av veckan var jag kvar hos mamma. Undran nu är när kommer lillebror/lillasyster ?

Storspelare ?

Veckan som rullade på med bandy och simskola. Lite lek med Zakk hann vi oxå med på onsdagen. På lördagen passade vi på att gå och klippa mig innan vi skulle på bio och kolla på Alvin och gänget. Den var riktigt rolig och fartfylld. Söndagen blev ganska lugn med kortspel och städning. Poker är nya favoritspelet och jag tycker det är jättekul att få fyrtal så jag sänker de andra till 0 poäng. Avslutade givetvis söndagen med Bingolotto men ingen vinst.


Bandy och simskola

Den goa vintern verkar inte stanna allt för länge. Plusgrader, slask och skit. Bandyträningarna har gått bra men det har inte varit de bästa förhållandena. Tisdag startade simskolan igen och pappa var med och kollade och det gick bra. Kör sista terminen nu och ska ta alla simborgarmärkena som saknas men det löser jag gallant.
Nina har varit i Halmstad under veckan och på fredag körde vi mys hemma när hon anlände. Lördag var det poolspel i Frillesås och vi vann 2 av 5 matcher. Söndag jobbade pappa på Kungsmässan så Nina och jag åkte ner och tog en fika och sen lekte jag med Majken en stund. 
 
 
 

Snöyra och läkarbesök

Natten mellan måndag och tisdag så kom det en massa snö till min stora förtjusning. Mamma tog ledigt på eftermiddagen för att vara hemma och åka pulka med mig och Zakk. På onsdagen hade vi tid hos skolläkaren för första gången, 127 cm lång och 30 kg. Fick även ta sprutdos 2 på Mässling/Röda Hund/Påssjuka.
Riktigt härligt bandyväder blev det på torsdagen då det var både minus och massa snö.
På fredagen åkte vi till Borås. Förutom pulka åkning under helgen så besökte vi även Åhagas Mat och resemässa. Massa roliga provsmakningar. Jag provade även på att göra smarriga Cupcakes som vi tog med hem. Söndag eftermiddag åkte vi tillbaka till Göteborg och spelade Bingolotto, dock utan vinst.


RSS 2.0