Höstvirus

Snart två veckor har gått sedan jag skrev något senast och jag har varit sjuk två gånger om under denna tiden med feber, hosta, förkylning, snorig, rinnande ögon och *** vet allt vad jag haft så har varit hemma från dagis rätt mycket men det har gått bra då mamma och pappa turats om att ha hand om mig även om pappa dragit ett större lass då mamam haft mkt på jobbet, men pappa och Andreas var iväg och fiskade regnbåge en dag och det blev stycken fina på dryga kilot så lite kompensation :=)

Har under tiden jag varit frisk gjort lite nya bus och har hunnit med att vara med mamma och Helena till stallet två gånger och jag har fått rida häst båda gångerna. Har lekt med Mina och Alva men de är oxå sjuka nu så det är något som går på vårat dagis område. Vi har hälsat och på Pia och Dahniel som fått tillökning och Julia var jättesöt.
Varit med pappa till fiskebutiken och köpt lite prylar, rökt fisk och hittat på en massa hyss, badat badkar ett antal gånger, tagit ett par sköna promenader och mycket, mycket mer,,,,,,

Imorgon är det studiedag på dagis så innebär att jag är ledig. Pappa och jag ska åka till Halmstad då Be Delicious går ut igen efter skada och hoppas hon sköter sig. Spring toto, spring.....


Rider ponny


Duktig kille


I lekparken med Mina och Alva


2 fina regnbågar på dryga kilot


Hälsar på Maria´s nya vovve - Akilles


Fick en puss av vovven


Sitter på pottan - Gjorde första bajsen på potta 31/10


Röjer i skostället


Höstrusk

Måndag och jag har haft jättekul på dagis. Dock är inte vädret det bästa med halv storm och regnet står som spö i backen när pappa hämtade mig så gick hem och hälsade på Mina och Alva fram till det var dags för middag.
Självklart blev det en massa bus.... Köttbullar och makaroner stod på middags menyn. Lite playhouse disney på tv och mys med pappa innan det var dags att sova.

Nedan lite goa bilder som jag lovade....


På stan med Alva och Mina


Hittade farmors sockerkaka i skåpet, ska vi fika ?


Har fått smak för kaffe, fikastund i stugan


Första gången på stor häst


Nallen och jag läser boken


Blandad vecka...

Måndag - Tisdag blev lugna dagar hemma i Filipstad. Var i stugan en sväng under måndagen och kollade näten som inte innehöll några större fångster men det var skönt att komma ut i naturen.
Tisdag hälsade vi på Koitti, Katrin och Misse på förmiddagen innan det blev lunch och sen 30 mil hem till Göteborg på eftermiddagen. Jag sov gott i bilen som vanligt och allt gick kanon som vanligt.
Onsdag var dags för dagis igen men det blev inte alls som jag tänkt mig då jag hade feber och blev hemma torsdag/fredag. Var uppe på 39 grader och vände natten till fredag men sen försvann den och nu är allt frid och fröjd igen.
Lördag var det V75 på Åby så var nere och kollade hästarna och det var en fantastisk höstdag. 8 plusgrader och strålande sol och jag stortrivdes. På kvällen kom Mina och Alva och hälsade på och vi hittade på massa bus som vanligt. Mamma och pappa käkade skaldjur med Annie och Andreas medan vi somnade sött.......
Söndagen var jag och mamma till Råda stallet och hälsade samt kollade när Helena red tävling, självklart vann hon förstapriset. Jag prova rida på stora hästen och Klas tog några söta bilder. Mormor och Anders hälsade på en stund på eftermidagen. Pappa kollade World Cup bandyn och tvättade bilen på kvällen innan vi tog ett mysigt bad ihop. Sen väntade sängen och ännu en vecka är över.
Imorn väntar dagis igen och hoppas bara nu att jag får vara frisk ett tag......

Ska ladda upp lite bilder inom kort..... Kram Mio


Höstlugn i Filipstad

Ytterligare en vecka har rullat på och jag har varit på dagis som vanligt i veckan. Vi har tagit första dagisfotot och tycker det är bra jobbat att få 18 ungar att sitta still och kolla in i kameran - Samtidigt !  :)
Annars har jag varit ute på ett par promenader, lekt i parken, varit på stan med Mina och Alva och njutit av det vackra höstvädret. Fredag tog jag ledigt från dagis under eftermiddagen och vi satte oss i bilen och åkte upp till farmor och farfar. Har kopplat av ett par dagar på landet i Filipstad. Pappa och mamma var på 40-års fest på lördagen så jag tillbringade dagen med farmor och farfar samt att mamma och pappa fick första natten utan mig, men jag sov jättebra och har haft det kanonkul. Skönt med lite miljöombyte...
Söndagen åkte vi till stugan och myste runt en stund, fikade och åkte lite båt. Pappa la ut ett par nät som vi ska tillbaka och kolla imorgon och förhoppningsvis finns det några fina fiskar i näten.

Berättar mer snart...



På promenad på landet


Fikadags


Kapten Mio


Vilostund





Dagis = Superkul

Hälsade på morfar i veckan som bjöd på god middag och morotskaka till efterrätt.
Lekt med Mina och Alva en sväng och var där på middag i fredags.
Annars har dagarna återigen försvunnit. Jag längtar till dagis så jag kan leka med kompisarna och i veckan hade vi besök av en stor lastbil och grävmaskin på gården som fixade till våran lekpark :)
Torsdag var Felicia och hälsa på och pappa var "barnvakt" åt oss på eftermiddagen då mamma jobbade bokslut och Felicias föräldrar inte fick ihop schemat riktigt men vi hade jättekul ihop som vanligt.
Lördag var vi till morfar på förmiddagen och hjälpte han lite inför flytten till Fillipinerna, chatade med Jazz på nätet som hälsade från andra sidan jordklotet :)
På eftermiddagen kom Mikael och Katarina på middag och jag lekte med Theo och Vincent fram tills jag slockade vid 20 tiden, som vanligt :)
Söndag och en lugn dag hemma, pappa och jag ska ta en promenad på stan i eftermiddag innan det blir Djurgården - AIK på Tv...

Lite sköna bilder nedan. Kram Mio


Bakar kakor för fulla muggar...


Älskar att gunga....


Inspekterar pappas makrill


Sushi ??


Mellanmål hos morfar, Päron


Solnedgång långt ute till havs


19.34 Onsdag kväll... helt underbar bild





RSS 2.0