Dålig syn

Besöket hos ögonläkaren slutade med att jag fick reda på att jag hade en liten infektion men framförallt att jag dålig syn och lite brytningsfel så det blev ett större syntest och sen vidare för att prova ut glasögon. Lite fundersam men någonstans så accepterade jag detta ganska fort när det förklarades varför så nu är glasögonen beställda och kommer inom två veckor. Dagislivet har rullat på som vanligt under veckan och jag myste en dag med pappa som vanligt och vi han med att åka ner till Åby och kolla när de spolade upp stora bandyplanen, äta Sushi Yama och ha lite onsdagsmys. Mamma och jag har bakat lite i veckan, hallongrottor och pepparkakshus var det roligaste. I helgen var jag på bio och såg flygplan, det var jättekul men lite segt sista halvtimmen men en rejäl låda popcorn förgyllde besöket. Söndag var det bandyskola och jag levererade som vanligt. Denna vecka blev lite annorlunda uppdelad då pappa var i Stockholm på möten under tisdagen så han hämtade mig hos mamma när han landat så nu blir de lite bus ett par dagar och allt kan hända.

Synkontroll

Laddar för bio - Flygplan

Nu börjar filmen

Snart is på stora bandyplanen i Mölndal

Snart klart - Bandyskola ute till helgen :)

Middag på Sushi Yama

Bakar hallongrottor

och provsmakar degen såklart


Mycket aktiviteter

En vecka med full fart ihop med pappa är till ända. Veckodagarna försvinner som vanligt men vi har hunnit med att handla lite, varit på XXL, varit på två barmarksträningar och haft fredagsmys hemma. Lördag var det seriepremiär för pappas tjejer i Ale Arena mot Surte men det blev förlust med 5-3. Handlade lite påvägen hem innan det var dags att laga middag då Calle och Angelica skulle komma på kvällen. Vi hade det jättemsyigt.
Söndag är lika med bandyskola och idag var inget undantag. Jag var med på F9/11 träningen innan och åkte lite oxå så totalt blev det 1,45 på is. En snabbt stopp på Mc Donald för en happy meal som åkte med till hamnen och den försvann snabbt innan vi åkte ut på havet för att hämta hem hummertinorna för säsongen. Det har varit tomt sista gångerna och idag var ingen undantag men det var en fantastisk dag på havet så nu återstår bara att ta upp båten nån gång innan vintern kommer. Helgen avslutades med våffelmiddag och Calle och Angelica innan det var dags att sova. Måndag och ny dagisvecka väntar och denna vecka är jag hos mamma. Ska till ögonläkaren idag och kolla synen och se vad det är som kliar i mina ögon hela tiden. Kram Mio
 
Kollar in träningen i ishallen
 
Seriepremiär borta i Ale Arena mot Surte
 
Bandyskola
 
Alla stjärnor ramlar ibland
 
Koll på bollarna
 
Solnedgång till havs
 
Sista turen med båten för säsongen
 
Äter våfflor hos Calle och Angelica
 
 
 

Sjukhusbesök

Varit med mamma i veckan och det har rullat på bra och gjorde en liten avstickare med pappa på torsdag till Ale Arena för lite isträning då bandyskolan var inställd denna vecka pga konståkningen hade tävlingar hela helgen så var mysigt att få ett ispass i alla fall.
Annars har vi tagit det ganska lungt och fredag till lördag var jag hos mormor. Lördag hade mys med Zakk och Ellinor men kvällen fick ett litet abrupt slut när jag åt en nötcreme. Munnen svullnade upp och jag fick lite svårt att andas så vi åkte genast in till Östra Sjukhuset där de tog hand om mig på bästa sätt. Där fick jag antihistamin och kortison och de gjorde nytta i slutändan trots ett par kräkningar påvägen. Söndag var jag tillbaka i det normala även om jag var lite trött så nu blir en utredning om vad jag kan vara allergisk mot så vi inte gör om den här svängen.
Imorgon är det måndag och dagis igen, pappavecka och säkert lite bandy på schemat och ingen är gladare än jag för det :)

Jag och Zakk lagar mat

Lugnet har lagt sig

Besök på sjukhuset

Stackars liten kille

Pappavecka

Var lite förväntansfullt att komma hem till pappas nya lägenhet för första gången nu när allt var mer eller mindre klart men jag har trivts kanon och vi har haft en mysig vecka. Fick en "inflyttningspresent" som jag tjatat rätt länge om att jag vill ha en ny spark och det hade pappa köpt till mig. Självklart skulle den invigas till dagis dagen efter.
Vi har gjort en sväng på stan och sen mest tagit det lungt hemma under veckan. Helgen var det dock full fart. Lördag var vi ute och vittjade hummertinorna, ingen hummer men dock två fina krabbor som vi tog reda på och kokade. En sväng i en rad affärer, lunch på Mc Donalds och lite annat bus avslutades med middag hemma och självklart lite lördagsgodis. Söndag stod det bandy på schemat. Bandyskola och sedan tränings med pappa tjejer så totalt nästan 3 timmar på is men jag klagade inte. Sushi yama middag innan vi tog det lungt hemma på kvällen. 
Måndag och ny dagisvecka. Ska vara hos mamma denna vecka men ska göra en mellanstickare med pappa på torsdag då de har ispass i Ale Arena och jag vill självklart med och åka skridskor på stor plan :)

Nya sparken

Premiärturen 

Gottelunch enligt Mio

Bandyskola
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0