Vintern försvann

Har varit dåligt med bloggande på slutet. Mamma har varit krasslig, pappa har tagit över det och jag har hostat en del sista nätterna men peppar peppar så verkar det inte bryta ut något större i alla fall på mig.

Vintern som närmade sig försvann efter en vecka och det har varit höstrusk sista tiden med orkanvindar, strömavbrott, regn, regn och lite till regn och en massa plusgrader. Isen på bandybanan klarade sig en stund i alla fall och jag han göra premiär. Pappa var och köpte ett par skridskor åt mig som han lovat och jag tyckte det var hur kul som helst. Vi klev av efter 25 minuter och tog en filka, varmkorv och sen bar det hemåt när mörkret la sig över Åby. Jag har träffat Tuva några gånger sista veckorna och vi trivs kanon tillsammans även det blir lite för mkt bus ibland.
Lördag var pappa iväg på match och då passade jag och mamma på att julpynta lägenheten och nya favoriten är att äta frukost med tända ljus på bordet och bygga med duplo.
Vi har varit på syskonträff på mammas sida hemma hos Lotta och Steve och det var kul att träffa alla igen.

Har även hunnit med två övernattningar hos Mormor då pappa varit på utbildning och mamma roat sig ute med tjejerna.
Annars rullar det mesta på som vanligt. Dagislivet leker fortfarande och jag trivs kanon.
Lovar att uppdatera bloggen mer flitigt framöver.

Kram Mio



Mys med Tuva


Bollspel med Tuva


Go höstbild


Montering av pump


Första gången på is


Åka mer pappa


Fika ett ispasset


Morgonbus


Vintern närmar sig

Hösten börjar gå över till vinter, varit några nätter med nollgradigt men fortfarande sommar om man jämnför med förra året då första snön redan hade fallit.
Livet på dagis rullar på. Vi har varit ganska få sista 1½ veckan då det går lite feber & förkylning men jag har klarat mig (peppar, peppar, ta i trä). Mamma och pappa har varit krassliga oxå men det är på bättringsvägen.
Förra helgen hade mamma och pappa hummerkalas med Nicke, Helena, Mattis och Marie så jag och mormor och åkte ner till Åsa och hälsade på mormor´s väninna Britt-Marie och jag stortrivdes. Till vardags är hon dagmamma så fanns hur mkt som helst att leka med och helgen gick snabbt.
Veckorna rullar på som vanligt. Äta, bada, disney, pussla, pussla, pussla, pussla och pussla lite till,, ja det är mitt stora intresse just nu.
Mamma var till Ullared i onsdags och jag fick lite grejer när hon kom hem. Fodrat regnställ, overall, pussel, vantar och lite annat välbehövligt.

Till helgen blir det att kolla på allsvenska bandypremiären för Mölndal hemma mot IFK Motala, sätta på vinterdäck på bilen, packetera in båten för vinter och röja lite på vinden i samband med detta och när detta är klart är det nog måndag morgon igen och dags att gå till dagis.
Glöm inte fars-dag på söndag alla vänner ;)

Kram Mio


Skogstur?


Sparka fotboll :)


Lek och bus


Charmtroll


Nya kläderna till dagis


Nicke och pappa lagar hummer


Gratinerade och klara


Hummersoppa och Champagne till lunch - En bra start på dagen :)


RSS 2.0