Kylan är här

Kylan är här och vintern närmar sig. Veckan har rullat på precis som vanligt och dagislivet leker. Torsdagen kom Isabella, Sara och Alice med hem efter dagis då det stod pepparkaksbakning på schemat och nog blev pepparkakor alltid och dom smakade bra oxå.
En mysig kväll med bakning, risgrynsgröt och lite glögg och det börjar snart kännas lite som julen närmar sig. Önskelistan fylls på varje dag och snart behöver nog pappa köpa mer papper om jag ska få plats med allt.
Idag var jag med pappa i hamnen och hämtade båten, på tiden att den kom upp nu när kylan anländer och dags att ställa in den för säsongen. Om knappa fyra månader kvar så ligger de i vattner igen. Vi var förbi bandyplanen och kollade när de jobbade med isen och i helgen ska jag med pappa på träning och åka skridskor för första gången i år och det blir nog några besök där framöver.
 
Pepparkaksbak
 

Resultatet


Bandyis på G
 

Vi komma, Vi komma, från pepparkakeland

Lussebak


Pyssel på rummet

Vinter på G ?

4 dagar "hemma" i Värmland hso farmor och farfar var mysiga med lite fix i stugan, hemmamys, bandy i Karlstad och sedan hem till Göteborg igen. Måndag åkte pappa till Tallinn för 4 dagars jobb så mamma och jag har myst på hemmaplan. I helgen har vi varit på shoppingturne och söndag åkte pappa på seriepremiär med tjejlaget som slog Villa borta med 14-2. Mamma och jag bakande lussekatter och på kvällen kom mormor förbi en sväng.
Till veckan ska båten upp ur havet då det nalkas kallare väder och kanske är det vintern som sakna anländer?

Kör brandbilen på ICA Kvantum

Smidig som få

Ny häst på G ?  (Nej bara lilla fölet påväg till sommarstugan som växt till sig)

Pappas nya kontor är klart


Länge sen sist....

En hektisk period är över och det var länge sedan jag bloggade här inne. Lovar att skärpa mig.
 
Hösten rullar på och tiden räcker inte till. Dagis livet leker och rullar på fint. Hade min första sjukvecka med feber, förkylning och hosta så var hemma med mamma och pappa som delade på sig.
Mamma och jag var med pappa uppe vid sjön på arbetsdag och vi röjde lite i skogen, eldade lite och avslutade med att grilla korv. Pappa fiskar hummer men det har gått lite trögt på slutet och snart är det dags att ta upp båten.
Bandyn tar oxå en del tid men jag ser fram emot vinter och is på stor bana så vi kan åka skridskor.
Farmor och farfar har varit nere och hälsat på en vecka och det var mysigt. Gjorde lite små utflykter till Ikea, sjön och fiskade lite och grillade korv och lite allmänt bus. Mamma har varit iväg med jobbet och det är fullt fart.
Nu väntar en kortvecka på dagis måndag till onsdag innan pappa och jag åker upp till Filipstad ett par dagar. Ska packa ihop sommarstugan för säsongen, ta upp båt, bryggor och göra klart för vintern. Förhoppningsvis blir det skridskopremiär oxå då bandybanan hemma är i full gång. Söndag avslutar vi med bandymatch i Karlstad innan vi rullar hemm till västkusten igen.
 
Traktorförare för en dag
 
Nyklippt och nyfärgad
 
Mys uppe vid Lilla Lövsjön
 
Bella och jag på tur
 
Hummerplatå
 
Lunchmys med pappa
 

RSS 2.0